Volter Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: Spram sveca (Arene) i tropar... Beše se Vildoza onomad dok je bio u Zvezdi pržio na nju? Ne znam da li se pržio. U svakom slučaju devojka je lepa i zgodna. Gledao sam par njenih emisija i tu je ostavila odličan utisak. 1
Rex Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Meni su svi prenosi bili dobri, a čak mi je i Lončar bio okej. Ali, svakako ga ne bih koristio i za analizu i za prenos, to je suviše. Videćemo ko će večeras Zvezdu, ali što se tiče prenosa - bili su dobri, a za Partizan je studio i pre i posle bio dobar. I tu vidim da niko nije pominjao Ocokoljića, koji je za mene pun pogodak. Okej, vidi se da ima malo tremu i da je stegnut, ali kapiram da se sve ovo brzo desilo i da će do sledeće sezone ili negde do kraja plej-ofa da se opuste i uhodaju. Tako su mi prenosi okej, uz sve što se podrazumeva, ali tu živimo. O SK neću ništa jer u takvom trenutku živimo, ali mi ne smeta promena sudeći po pola kola Evrolige. Videćemo za dalje. 2
Stiletto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Višković, Plavšić i Andrijašević gosti kod Ivana Ivanovića.
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ovaj dvojac sa meca Zvezda-Efes je bio OK. Nisam slusao juce Zalgiris-Partizan. Ako ne uzimaju kovertice od klubova, i propagiraju neku njihovu agendu ili nekih pojedinaca, ok su mi. Plavsicu stvarno ne mogu da zaboravim ono "kako uzasan igrac" ma koliko dobar komentator bio. Djurovic je pak, katastrofalan. 1
suptil Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 9 minutes ago, Kooineeperk said: Ovaj dvojac sa meca Zvezda-Efes je bio OK. Nisam slusao juce Zalgiris-Partizan. Ako ne uzimaju kovertice od klubova, i propagiraju neku njihovu agendu ili nekih pojedinaca, ok su mi. Plavsicu stvarno ne mogu da zaboravim ono "kako uzasan igrac" ma koliko dobar komentator bio. Djurovic je pak, katastrofalan. Meni su ova dva komentatora katastrofa. Celu utakmicu u istom tonu. Nedopustivo. Kad bi postojala peticija da se zamene potpisao bih tu peticiju trenutno. Edited 7 hours ago by suptil
kendrick duckworth Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Peticije koje su inače poznate kao oružije koje je ikada donelo nešto 😄
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 minutes ago, suptil said: Meni su ova dva komentatora katastrofa. Celu utakmicu u istom tonu. Nedopustivo. Kad bi postojala peticija da se zamene potpisao bih tu peticiju trenutno. Komentatori treba da pokazu emocije ali ne previse jer utakmicu gledaju i drugi, koji ne navijaju za Zvezdu - ovo je bilo taman. Kad je Kodi pogodio onu trojku za -1 meni je to bilo sasvim dovoljno emocija, nisu bili ravna linija. Drugo je kad je repka u pitanju. 1
suptil Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Kooineeperk said: Komentatori treba da pokazu emocije ali ne previse jer utakmicu gledaju i drugi, koji ne navijaju za Zvezdu - ovo je bilo taman. Kad je Kodi pogodio onu trojku za -1 meni je to bilo sasvim dovoljno emocija, nisu bili ravna linija. Drugo je kad je repka u pitanju. Bas su mi neprijatno iskustvo.
Recommended Posts