Grobarcina1992 Posted yesterday at 01:15 PM Posted yesterday at 01:15 PM Edin najavio u podcastu, da sutra on i Kole prenose Fener Barsa. 1
Mairosu Posted yesterday at 04:54 PM Posted yesterday at 04:54 PM 3 hours ago, Grobarcina1992 said: Edin najavio u podcastu (guska koja te juri meme) U KOM PODCASTU 1 14
Barkley#34 Posted yesterday at 08:14 PM Posted yesterday at 08:14 PM Morao sam da stavim oba tvita, efektnije je. 4 1
suptil Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 16 minutes ago, Barkley#34 said: Morao sam da stavim oba tvita, efektnije je. Procitao ukupne reakcije i citate. Ismejah se posteno
Мџе Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Meni je najviše krivo jer si sa postojanjem oba kanala mogao razne manje popularne fudbalske lige da pogledaš (Grci su pre 15 godina išli na Arenu a sada na SK). Sada kada je sve na jednom mestu nema više šanse za to. 1
suptil Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 4 minutes ago, Мџе said: Meni je najviše krivo jer si sa postojanjem oba kanala mogao razne manje popularne fudbalske lige da pogledaš (Grci su pre 15 godina išli na Arenu a sada na SK). Sada kada je sve na jednom mestu nema više šanse za to. Ja sam te prenose malih turnira u tenisu, levih liga dozivljavao kao dogovor sa kladionicama. Promovisanje i tih liga kako bi se klijantela jos dodatno navukla na kladionice. Posle sam shvatio zapravo da je trzisna utakmica upitanju i da se jure sadrzaji za popunu programa. Edited 23 hours ago by suptil 1
Azazelkg Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Izbacili program na sk za naredne dane (jedino za sk1 još uvek nema). U programskoj šemi za sk3 za četvrtak stoji da prenose Monako - Panatinaikos. Otkud sad to?
Урош19 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 10 hours ago, Azazelkg said: Izbacili program na sk za naredne dane (jedino za sk1 još uvek nema). U programskoj šemi za sk3 za četvrtak stoji da prenose Monako - Panatinaikos. Otkud sad to? Možda još uvek nisu završili sve oko prodaje, vidiš da se ni SBB još uvek nije oglasio oko dobijanja novih kanala.
pavlaka Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ja zvao SBB call centar, kqzu trebalo bi do kraja nedelje da se dobije dodatni set kanala.. 1
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jutros SK radi normalno, jedino za SK1 nema dnevni program. Videćemo večeras u 19:45 kad igraju Fener-Barsa da li će biti prenosa na SK. Kod Arene ga ima u programu.
pavlaka Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Stiletto said: Jutros SK radi normalno, jedino za SK1 nema dnevni program. Videćemo večeras u 19:45 kad igraju Fener-Barsa da li će biti prenosa na SK. Kod Arene ga ima u programu. Kod mene ima na sk1 jutro na sk
kendrick duckworth Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago A verovatno migracija i tranzicija svega i svačega jednostavno nije gotova. Možda ni ne znaju tačno šta će sa ovim, sa onim. Možda ima neki ugovor za nešto do Aprila/Maja/Juna. Veliki je ovo deal, a očigledno su požurili što pre da preuzmu Evroligu i onda je sve zamršeno i zbrzano. Svakako ih treba napušavati s kurac ako legacy SK korisnici ne budu mogli da gledaju EL jer im je zinulo dupe da sve prebace odmah. 4
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 32 minutes ago, pavlaka said: Kod mene ima na sk1 jutro na sk Ima program na TV-u, ali nema dnevni raspored šta kad ide: Od SK2 pa dalje dnevni raspored postoji.
Kooineeperk Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kako se meni cini, upravo se desava ono sto sam pricao - realizacija = 0. Oni ce samo uzeti signal za prenose i to realizovati na Arenama, kako tako, a ubacivanje kanala na SBB izgleda da ce potrajati koji dan vise i lako moze da se desi da mi na SBBu ostanemo bez nekoliko prenosa. 2
NMX Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Državno mezimče izgleda nije bilo spremno za full monopol nad svim sportskim sadržajima, ko bi rekao Kakav cirkus, palim jutros pre posla da vidim šta mi je na 111, uredno ide SK. Što kaže Kooin, samo da ne izvisimo za prenose EL dok ove nesposobne uhlebljene budale budu rešavale migraciju kanala i prenosa 2
Урош19 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 47 minutes ago, Kooineeperk said: Kako se meni cini, upravo se desava ono sto sam pricao - realizacija = 0. Oni ce samo uzeti signal za prenose i to realizovati na Arenama, kako tako, a ubacivanje kanala na SBB izgleda da ce potrajati koji dan vise i lako moze da se desi da mi na SBBu ostanemo bez nekoliko prenosa. U programu SK stoje EL utakmice, ne bi trebalo da izvisimo.
Red Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago SK2-10 su isti za sve države, pa zato stoji program i utakmice, jer u Hrvatskoj i Sloveniji SK i dalje prenosi. SK1 je isključivo srpski i zato tu nema najave programa. 1 2
Djirona Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Dugo sam tandem Caković/Karović oslovljavao u paketu i nisam osetio potrebu da ih razdvajam, ali sada već konstantne senzacionalističke izjave jednog (a čini mi se Cakovića...) počinju da upadaju u oko i da ga razlikuju od kolege. Pa ćemo tako videti nakon što je "šut iz levog driblinga Petra Popovića za muzeje", te tandem tipa Aleksej Nikolić-Devin Robinson pandan Stoktonu i Melounu ili odbrana nekog abaligaškog tima zaličila na prajm Bed Bojse, kakve će epitete zasluživati evroligaši kada budu viđeni na delu... Plavšića i Edina smatram vrsnim košarkaškim poznavaocima i odličnim komentatorima (kod Plavše je malo i taj subjektivan momenat, šta smo sve prošli sa njim), i nadam se da će nam u odsustvu Plavšića ipak zapasti tandem Edin-Kole za prenose. Ne primećujem ni neku Edinovu navodnu obojenost, a nisam nikad bio preterano zainteresovan za merenje i poređenje decibela kada komentariše poteze večitih. 2
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Meni je Edin košarkaška enciklopedija i volim da mu slušam podkaste. Sa te strane, uz našeg @Mairosu i najpotkovaniji. Imam samo neki problem sa njegovim načinom prenošenja utakmice (što nema veze sa košarkaškim znanjem). Moguće i što prenosi sa onom kuvanom nogom od Koleta. Ali nekako ta dva glasa u paketu, pa još kad krenu paralelno da pričaju, not my cup of tea. Srđana (Radojevića) lično znam. On je stvarno ok momak, grobarčina do koske nažalost, ćale mu sto godina radio u FKP, uređivao sajt (malo i pretio novinarima hehe) ali i on ume da pretera sa evo španski pik end rol, pa curl cut, fler skrin, goust skrin i evo koš. Tako da jbg, nema savršenog rešenja za nas cigane kad su komentatori u pitanju. Za Grobare je daleko bolja situacija.
suptil Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Za one koji nisu imali sportklub situacija je takva da je vazno da imaju da gledaju bez dodatne naplate i cimanja sa strimovima, sto se tice tona moze i na mute Gledam reprizu Denver - Minesota ide telop sta sve od danas moze da se gleda na Areni. Sto se tranzicije tice verujem da ce na SBB sve biti zavrseno do vikenda - ubacivanje arene, dodatni arena kanali i sve ostalo.
berti Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 minutes ago, estranged said: I gde su Arene danas na SBBu ? 😀 Bio jutros do SBB-a da platim. Pitao ih to, slezu ramenima i kazu da nista ne znaju. 1
Stiletto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Stiglo i zvanično saopštenje, novi kanali od sutra: https://n1info.rs/vesti/sbb-zvanicno-postao-deo-e-i-ppf-telecom-grupe-sav-tv-sadrzaj-na-eon-platformi/ 2
Dragan Mićić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako Arena hoce da poboljsa prenose i postigne sve, onda na ovih 13 kanala moraju dodati novih 13.
Nini3112 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ja mislim da Edin i Kole nece prenositi ni Zvezdu ni Partizan bar ove sezone. Eventualno ako neko od vecitih ode na F4. 1
Recommended Posts