dzakala Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Na Tv-u nema sanse da se moze videti neka kriticka misao upucena vecitima, njihovim funkcionerima, trenerima, igracima(narocito domacim). Interesuje mi da li ima neki podcast koji ima makar malo kriticke misli i iskace iz klisea.Ali razumne kriticke misli, ne nesto tipa Pantic ili ovaj revidirani Andjus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Just now, dzakala said: Na Tv-u nema sanse da se moze videti neka kriticka misao upucena vecitima, njihovim funkcionerima, trenerima, igracima(narocito domacim). Interesuje mi da li ima neki podcast koji ima makar malo kriticke misli i iskace iz klisea.Ali razumne kriticke misli, ne nesto tipa Pantic ili ovaj revidirani Andjus Pa kako i da ocekujes kada su svi na platnom spisku klubova koje prenose Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 1 minute ago, Mile1 said: Pa kako i da ocekujes kada su svi na platnom spisku klubova koje prenose To je tragetija novinarstva kod nas.A sto je najgore, moze se tu probrati nekih novinara koji se zaista i razumeju u kosarku, i kada bi bili slobodoumni mogli bi reci nesto pametno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago ne razumem šta je cilj ovih natucanja. narod želi da novinar kaže "janis/željko odlazi" pa da može slavodobitno da podigne pesnicu? ovo je 21. vek, internet postoji, forumi postoje, društvene mreže postoje, autujte vaša mišljenja. kad je bila ona filip čović era bilo urlikanja ovde po forumu da se nedovoljno govori da on ne treba da igra, ono, sram vas bilo idete na te utakmice i niko da kaže nešto. novinari ne služe da budu vaše projekcije realnosti, mi smo propratni sadržaj konfekcijskog tipa. ako se slažemo, super, ako ne, i to je super. neko je napisao gore ljudi se bave ovim poslom jer vole, ne zato što hoće da isteruju kosmičke pravde. meni je ovo side hustle i bavim se što volim, OK mi je, napravio sam neki komforan bubble u kom mogu da radim. kad ne bude više moglo, neće ga biti, uostalom desilo se x puta. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts