Geronimo Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Kako to ja vidim - Edin i Milos pokusavaju da se obrate prilicno sirokoj publici, koji mozda ne dobacuju do podcast platformi. A gde ces stvar za siru masu od youtube-a. Pride, npr. Miloseve majice ranije su bile kao neki interesting moment, cisto vizuelni. S druge strane, mozda ima i onih koji uzivaju da gledaju Edinova i Miloseva prekrasna lica i tela 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 17 minutes ago, Geronimo said: S druge strane, mozda ima i onih koji uzivaju da gledaju Edinova i Miloseva prekrasna lica i tela 😄 Pa lepo ja rekoh, audio-vizuelni dozivljaj. Greota bi bila propustiti takve macane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 6 hours ago, Shikamaru said: Jel bi mogao neko da mi objasni zašto sluša/gleda podkast na YouTube umesto neke podkast platforme? hoću i ja ovo objašnjenje, meni nije jasno što bi me iko gledao, jedva me i žena izdrži. 3 hours ago, Geronimo said: Pride, npr. Miloseve majice ranije su bile kao neki interesting moment, cisto vizuelni. imam i novu rotaciju majci svako malo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 3 hours ago, Mairosu said: hoću i ja ovo objašnjenje, meni nije jasno što bi me iko gledao, jedva me i žena izdrži. Pa znas kako, iskren da budem, mi vise to zbog Edina nego zbog tebe. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 7 hours ago, Geronimo said: Kako to ja vidim - Edin i Milos pokusavaju da se obrate prilicno sirokoj publici, koji mozda ne dobacuju do podcast platformi. A gde ces stvar za siru masu od youtube-a. Pride, npr. Miloseve majice ranije su bile kao neki interesting moment, cisto vizuelni. S druge strane, mozda ima i onih koji uzivaju da gledaju Edinova i Miloseva prekrasna lica i tela 😄 Sto bi @uini rekao lepi ljudi, skoro pa ko Frenki Ntilikina🙃 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 koliko si ntilkina na skali od 1 do 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Kosarkaski ne narocito kvalitetan, ali ipak zabavan podcast da ide u pozadini. Narocito su zanimljivi osvrti na zivot u razlicitim (svaka od kojih je zanimljiva na svoj nacin) lokacijama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 25 minutes ago, Horium said: Kosarkaski ne narocito kvalitetan, ali ipak zabavan podcast da ide u pozadini. Narocito su zanimljivi osvrti na zivot u razlicitim (svaka od kojih je zanimljiva na svoj nacin) lokacijama. Imaš neki link za ... YT je bez veze 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 12 minutes ago, Kankkunen said: Imaš neki link za ... YT je bez veze Mislim da nema 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spectacular Miscalculation Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 (edited) 25 minutes ago, Kankkunen said: YT je bez veze https://podcast.rs/show/jao-mile-podcast/ https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkcy50cmFuc2lzdG9yLmZtL2phby1taWxlLXBvZGNhc3Q= https://music.amazon.com/podcasts/595afc57-3ba6-41c5-933c-b632748fb3b0/jao-mile-podcast Edited January 9, 2023 by Ba O'Bab Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 23 minutes ago, Horium said: Mislim da nema 😞 Malo sam se našalio,volim ja YT ... @Ba O'Bab hvala za linkove 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Kakvi su pajseri Kuzmanovic i Plavsic..sede u dvorani i na 20.minuta pre podbacivanja lopte komentarisu kako je Bentil potencijalno iznenadjenje za Real..da ima prostora za njegov sut..a lik ocito nece igrati..forumasi u dvorani su snimili da nije u sastavu,ali pajseri numeju.. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Plavsic i Kuzmic su retko iritantan tandem. Preterano pristrasni, uz cesto neverovatne komentare zbog kojih pomislis da nemaju elementarno poznavanje kosarke, sa gomilom valjda samo njima smesnih doskocica. Na sve to, bar sam ja stekao takav utisak, Plavsic bas degutantno ne podnosi i komentarise Holanda. Meni je ono sramotno kako koristi svaku priliku kada ga spomene da ga posteno opljune. Bez obzira na (ne)kvalitet partija koje ovaj pruza, nije posao komentatora da to komentarise na takav nacin. Iskreno, divim se vama koji na sve to jos mozete i da ga slusate u nekom podcastu... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 plavsic od one epizode sa atleticarkom mi je na all-time listi #1 za hejtovanje. bas je postao djubre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 2 minutes ago, gggggggg said: plavsic od one epizode sa atleticarkom mi je na all-time listi #1 za hejtovanje. bas je postao djubre Može za nas neupućene? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 1 1 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Pristrasnost i navijanje kod Plavsica nije problem, cak je nekad i interesantno jer nije izvestaceno. Problem je sto je neprofesionalan, gadan, tup, verovatno i placen ili barem usmeren. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Ruzno. Stvarno ruzno. Bas me razocarao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 25 minutes ago, gggggggg said: Mnogo gadno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 (edited) 14 hours ago, Klipan said: Plavsic i Kuzmic su retko iritantan tandem. Preterano pristrasni, uz cesto neverovatne komentare zbog kojih pomislis da nemaju elementarno poznavanje kosarke, sa gomilom valjda samo njima smesnih doskocica. Na sve to, bar sam ja stekao takav utisak, Plavsic bas degutantno ne podnosi i komentarise Holanda. Meni je ono sramotno kako koristi svaku priliku kada ga spomene da ga posteno opljune. Bez obzira na (ne)kvalitet partija koje ovaj pruza, nije posao komentatora da to komentarise na takav nacin. Iskreno, divim se vama koji na sve to jos mozete i da ga slusate u nekom podcastu... Ja ga ne slusam jos od one epizode sa Lorencom u Zvezdi. Tad sam ga stavio na hejt listu. A ja mogu njemu da porucim nek se on bavi necim drugim kao sto je on porucio devojci. Edited January 11, 2023 by Don Dusko 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Ne znam di bi metnula ovo, pa hajde ovde 😄 https://www.instagram.com/p/CnNdJx9BBRY/ Spoiler Žoc Panteru večeras: VI AR TEJKING ŠAT FROM NAJN MITR Inače najjača košarkaška stranica na IG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 edin & mairosu 4eva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 vrhunski podkast-razgovor! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts