Green23 Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 2 minutes ago, Zvezdinho said: Jel oce nesto da objasni o cemu se radi ? Kakve fotografije ? I još jedna slika u komentarima ispod. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 ali reci kakva sam avangarda, burner accounti se prave da me kanale. NBA bato. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 4 minutes ago, Mairosu said: ali reci kakva sam avangarda, burner accounti se prave da me kanale. NBA bato. Mene samo zanima kako si se zamerio tom ortaku, da ga nije mrzelo da otvori nalog da bi ti se svetio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Nisam hteo da kacim, prvo da pitam. Doduse, zanima me isto sto i Green23-a 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 (edited) 6 minutes ago, Green23 said: Mene samo zanima kako si se zamerio tom ortaku, da ga nije mrzelo da otvori nalog da bi ti se svetio Mislim da nije on lično napravio to, on mi se isto izvinjavao noćas. Neki 2nd hand skrinovi i tome sl. Edited January 19, 2020 by Mairosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 1 hour ago, Green23 said: I još jedna slika u komentarima ispod. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Gledao gostovanje kod molera Djuke. Definitivno mu prijaju ti termini uvece, prethodnih par puta kad je gostovao ujutru nista nije rekao. A svi dobro znamo da zna sve 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 7 hours ago, Mairosu said: Inače, konkretno mislim da je motiv bio što je valjda Mozzart objavio kako je Novica utišao Zvezdu jer je dao neku trojku valjda napad ili možda dva napada pre Gudurićeve, u fazonu, he called game. E pa nije hihi. jeste, jeste novica je pogodio, nesto iz bloka, onako u naletu, kakva je erupcija bila u pioniru jbg posle je dao guduric i sve se zaboravilo inace secam se tog nekog naslova iz mozzart-a, bilo je tako nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Još jedan "novinar" monda/sk koji navijače Partizana zove glodarima. Lepo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 8 minutes ago, Cooper said: Još jedan "novinar" monda/sk koji navijače Partizana zove glodarima. Lepo... čekaj, ti se uzbuđujes zbog nečije privatne prepiske a pratiš tegeltiju na svim kanalima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 čekaj, ti se uzbuđujes zbog nečije privatne prepiske a pratiš tegeltiju na svim kanalima? Garant postoji negde prepiska gde su Miloš i Srki pljuvali debelog Mela i posrnule nikse. Isplivaće i to, pa se čujemo ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 (edited) 7 minutes ago, Luchifer89 said: 10 minutes ago, uini said: čekaj, ti se uzbuđujes zbog nečije privatne prepiske a pratiš tegeltiju na svim kanalima? Garant postoji negde prepiska gde su Miloš i Srki pljuvali debelog Mela i posrnule nikse. Isplivaće i to, pa se čujemo 😉 pih kakve sam uvrede sve ovde doživeo na temu, samo još vali da lord terora pošalje sliku kako melov poster drži iza wc šolje da mu gleda u zadnjicu dok kenja (čru stori sa ćaletovim drugarom iz 70ih, koji je tako držao poster zvezde iz tempa ili slično. na zvezda-totenhem išao na sever i radovao se k'o da su mu najrođeniji kada je totenhem zabio gol. kaže da je vredelo batina) a što se miloša tiče, čekam leek gde peva mairosu na drinu edit možda nije totenhem ali tako neka evropska tekma Edited January 19, 2020 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 26 minutes ago, uini said: a što se miloša tiče, čekam leek gde peva mairosu na drinu to možeš se desi svaki put kad odem na neku tekmu, uz rolleyes što ljudi ne znaju tekst i pevaju boj-moja umesto stroj-buja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 (edited) 1 hour ago, uini said: pih kakve sam uvrede sve ovde doživeo na temu, samo još vali da lord terora pošalje sliku kako melov poster drži iza wc šolje da mu gleda u zadnjicu dok kenja (čru stori sa ćaletovim drugarom iz 70ih, koji je tako držao poster zvezde iz tempa ili slično. na zvezda-totenhem išao na sever i radovao se k'o da su mu najrođeniji kada je totenhem zabio gol. kaže da je vredelo batina) auuuu kakav gospodin Edited January 19, 2020 by ranzo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Možda samo onda nije imalo potrebe za nekim javnim čestitkama Novici jebiga. Svakako preteruju ljudi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Just now, MilošVB said: Možda samo onda nije imalo potrebe za nekim javnim čestitkama Novici jebiga. Svakako preteruju ljudi... baš u priči sa novicom mairosu priča kako je imao predrasude prema njemu zbog groboških tripova a i da ga je obavestio kako je i on zadrti ganci, pa su se između ostalog i na konto toga zgotivili. sve 5 što se mene tiče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Ma bolje i nije moglo da se očekuje od čoveka koji voli Bajagu. I ponosi se time. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 što bi momčilo rekao, verujem-neverujem 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 40 minutes ago, uini said: baš u priči sa novicom mairosu priča kako je imao predrasude prema njemu zbog groboških tripova a i da ga je obavestio kako je i on zadrti ganci, pa su se između ostalog i na konto toga zgotivili. sve 5 što se mene tiče. Moj kum je zadrti cigan, koji je na stadionu proveo pola života. Uredno se dopisujemo u poluvremenu, čak i kad smo na stadionu. Uvek pre derbija mi kaže Vidimo se na centru, a i obojica znamo da onaj drugi najstrašnije mrzi onaj drugi tim i druge navijače tokom meča, srećom verbalno. Sve pet, dok ne pređe u neku patologiju. Mairosu, pičko ciganska. Inače, čudi me da onaj ćaletov drugar nije držao poster ispred sebe dok je u klonji, da dobije inspiraciju. Znam i za takve slučajeve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Cemu tolika frka, nista netacno nije rekao. Veca je frka sto je poceo da se druzi sa njim posle Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 b-b-bam bam bam, neću ništa da znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 11 hours ago, Mairosu said: ali reci kakva sam avangarda, burner accounti se prave da me kanale. NBA bato. Pa dobro, ta osoba je svakako kvalitetan novinar. Batica se potrudio da iskopa nesto i jos objavio. Ono, mesha se u neciji posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 pih, ja mislio neki nudesi i slicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Bice plot twista kada je Mairos licno ovo leakovao. 4D chess 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts