Zvezdinho Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 8 minutes ago, McLeod said: Ne moramo da gledamo Divca kroz statse, dovoljno je pogledati recimo finale SP 2002. I inace, lik je redovno u bitnim utakmicama nestajao sa terena i u NBA i u reprezentaciji, pa i protiv NZ u semis, kad nas je mocni Kotur izvadio iz ambisa. Svakako znacajan igrac, atipican igrac, lep za gledanje, ali ne znam precenjenijeg naseg igraca od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Pa evo recite mi igraca koji vazi za legendu kod nas a precenjeniji je od njega i priznajem gresku odmah kao i uvek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Niko: Nista McLeod: Divac je precenjen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 16 minutes ago, McLeod said: Pa evo recite mi igraca koji vazi za legendu kod nas a precenjeniji je od njega i priznajem gresku odmah kao i uvek. Boban Marjanović 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 U moju odbranu, stvarno nisam imao nameru da ponovo izazovem ovu polemiku u vezi Divca. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 7 minutes ago, Referent said: Boban Marjanović Nije pitao za najpotcenjenijeg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 9 minutes ago, Referent said: Boban Marjanović Znaci Bobi je legenda srpske kosarke? Ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Just now, McLeod said: Znaci Bobi je legenda srpske kosarke? Ok. Miroslav Raduljica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 1 minute ago, pepe sancez said: Miroslav Raduljica? Tough one. Ako kazemo da je legenda, verovatno je precenjeniji od Divca. Doduse, samo na ovom forumu, ako posmatramo u globalu, ljudi uglavnom vide da je kesa. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Kako nije legenda. Nosilac rwprezentacije koja je uzela tri srebra: OI, SP i EP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Just now, pepe sancez said: Kako nije legenda. Nosilac rwprezentacije koja je uzela tri srebra: OI, SP i EP. Pa dobro, onda je kao Tepic - precenjen igrac na forumu, kada posmatramo opstu populaciju, ljudi generalno o obojici misle mnogo gore nego sto mislim ja - kese od igraca, na prevaru i srecu jeli leba od kosarke. Od pravih legendi, Stojakovic je zestoko potcenjen (nikad ga nema u konkurenciji za najboljeg igraca ikad a zasluzuje da se o njemu prica u tom maniru), Danilovic je potcenjen, Djordjevic zbog samog kulta i klaca je verovatno malo precenjen kao igrac overall, ali ni blizu Divcu, Paspalj romantika al nije precenjen, Rebraca pre potcenjen jer mu je prajm trajao kratko. Ako cemo o drugom i trecem esalonu, Rakocevic je interesantan i zestoko potcenjen, a isto ga obelezava to sto je bio sisica kao Divac kad se resavalo, samo se to njemu ne zaboravlja, a Divcu iz nekog razloga zaboravlja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 mogu nekako i da smislim xy igrača koji su precenjeni ali "najprecenjenija legenda" mi je totalni nonsense, pošto su legende obično cenjene sa razlogom a najprecenjeniji treba tačno koje sve kriterijume da ispunjava? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 (edited) Ne, ne, Raduljica se bas uklapa u okvire. Legenda, a precijenjen. Tepic nije legenda Edit. Cuj Rakocevic 😄 Edited November 15, 2019 by pepe sancez Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 5 minutes ago, uini said: mogu nekako i da smislim xy igrača koji su precenjeni ali "najprecenjenija legenda" mi je totalni nonsense, pošto su legende obično cenjene sa razlogom a najprecenjeniji treba tačno koje sve kriterijume da ispunjava? Da nije toliko veliki kao sto se prica. Divca mnogi i danas smatraju najvecim centrom ikada sa ovih prostora. Radja bio bolji od njega, Jokic ga je vec sad presisao realno, Rebraca je bio bolji (samo sto je kratko trajao). Cak ni jedan Nenad Krstic nije mnogo daleko, ako se gleda reprezentativna karijera, a siguran sam da bi i u NBA ostavio dublji trag da nije imao problema sa povredama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 9 minutes ago, pepe sancez said: Ne, ne, Raduljica se bas uklapa u okvire. Legenda, a precijenjen. Tepic nije legenda Edit. Cuj Rakocevic 😄 Pa Rakocevic ti je pre legenda nego Raduljica svakako. Njegova individualna dostignuca Raduljica nema ni sa my playerom na NBA 2K Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Rakocevic nije legenda ni kod najostrascenijih navijaca Zvezde. Niti je najbolji igrac Zvezde prethodne decenije, vjerovatno najlosije ikad u Zvezdinoj istoriji. Tako da si ti Zvezdas do srzi kostane 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Ko pominje Zvezdu u bilo kom kontekstu? Igrao je covek basket mnogo vise i van reprezentacije i van Zvezde, gleda se komplet karijera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Rakocevic nije legenda. A tek nije potcijenjen. A Radulja je legenda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Just now, pepe sancez said: Rakocevic nije legenda. A tek nije potcijenjen. Pa nije ni Raduljica. A sto se tice toga da li je potcenjen, necemo se sloziti. Lik je zestoko pljuvan generalno i vazi za najveceg cokera ikad od svih srpskih igraca, a Divac je bar u rangu sa njim u tom segmentu. Titule najboljeg strelca EL i konstantno dobra statistika koju na ovom forumu jako vole se zaboravila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 28 minutes ago, uini said: mogu nekako i da smislim xy igrača koji su precenjeni ali "najprecenjenija legenda" mi je totalni nonsense, pošto su legende obično cenjene sa razlogom a najprecenjeniji treba tačno koje sve kriterijume da ispunjava? Just now, McLeod said: Pa nije ni Raduljica. Vracamo se na uinijev post. Sam okvir koji si postavio je nonsens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 24 minutes ago, McLeod said: Da nije toliko veliki kao sto se prica. Divca mnogi i danas smatraju najvecim centrom ikada sa ovih prostora. Radja bio bolji od njega, Jokic ga je vec sad presisao realno, Rebraca je bio bolji (samo sto je kratko trajao). Cak ni jedan Nenad Krstic nije mnogo daleko, ako se gleda reprezentativna karijera, a siguran sam da bi i u NBA ostavio dublji trag da nije imao problema sa povredama. pa kada se promatra nečiji grejtnes valjda je i trajanje na visokom nivou neki faktor? jokić će sigurno biti veći, za ostale se ne bih složio, jednostavno, uticaj koji je diki imao na ekipe u kojima je igrao mi se čini značajno veći. znam da su uvek krešu cosica smatrali najboljim centrom sa ovih prostora, mnogi i najboljim igračem generalno. dikija možda u srbini okvirima ali i to će se promeniti ako jokić potraje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 31 minutes ago, pepe sancez said: Tepic nije legenda Čekam te ispred na ferku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 1 hour ago, Chaos Is Me said: U moju odbranu, stvarno nisam imao nameru da ponovo izazovem ovu polemiku u vezi Divca. 🙂 Nije ovo nista,svojeremeno je Realni pricao da ce Pekovic da ima bolji legacy od Divca jos se ljutio kad kad mu neko rekao da to tako ne ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 1 minute ago, Zvezdinho said: Nije ovo nista,svojeremeno je Realni pricao da ce Pekovic da ima bolji legacy od Divca jos se ljutio kad kad mu neko rekao da to tako ne ide. Pa sad, kako se uzme, ostace ona pesma u legasiju sigurno i bidza i tridza u amanet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Odmori malo Mek, predji malo na fantazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts