Volter Posted yesterday at 11:53 AM Posted yesterday at 11:53 AM 1 hour ago, Stiletto said: Spram sveca (Arene) i tropar... Beše se Vildoza onomad dok je bio u Zvezdi pržio na nju? Ne znam da li se pržio. U svakom slučaju devojka je lepa i zgodna. Gledao sam par njenih emisija i tu je ostavila odličan utisak. 1
Rex Posted yesterday at 12:14 PM Posted yesterday at 12:14 PM Meni su svi prenosi bili dobri, a čak mi je i Lončar bio okej. Ali, svakako ga ne bih koristio i za analizu i za prenos, to je suviše. Videćemo ko će večeras Zvezdu, ali što se tiče prenosa - bili su dobri, a za Partizan je studio i pre i posle bio dobar. I tu vidim da niko nije pominjao Ocokoljića, koji je za mene pun pogodak. Okej, vidi se da ima malo tremu i da je stegnut, ali kapiram da se sve ovo brzo desilo i da će do sledeće sezone ili negde do kraja plej-ofa da se opuste i uhodaju. Tako su mi prenosi okej, uz sve što se podrazumeva, ali tu živimo. O SK neću ništa jer u takvom trenutku živimo, ali mi ne smeta promena sudeći po pola kola Evrolige. Videćemo za dalje. 2
Stiletto Posted yesterday at 08:31 PM Posted yesterday at 08:31 PM Višković, Plavšić i Andrijašević gosti kod Ivana Ivanovića.
Kooineeperk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ovaj dvojac sa meca Zvezda-Efes je bio OK. Nisam slusao juce Zalgiris-Partizan. Ako ne uzimaju kovertice od klubova, i propagiraju neku njihovu agendu ili nekih pojedinaca, ok su mi. Plavsicu stvarno ne mogu da zaboravim ono "kako uzasan igrac" ma koliko dobar komentator bio. Djurovic je pak, katastrofalan. 1
suptil Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 9 minutes ago, Kooineeperk said: Ovaj dvojac sa meca Zvezda-Efes je bio OK. Nisam slusao juce Zalgiris-Partizan. Ako ne uzimaju kovertice od klubova, i propagiraju neku njihovu agendu ili nekih pojedinaca, ok su mi. Plavsicu stvarno ne mogu da zaboravim ono "kako uzasan igrac" ma koliko dobar komentator bio. Djurovic je pak, katastrofalan. Meni su ova dva komentatora katastrofa. Celu utakmicu u istom tonu. Nedopustivo. Kad bi postojala peticija da se zamene potpisao bih tu peticiju trenutno. Edited 23 hours ago by suptil 2
kendrick duckworth Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Peticije koje su inače poznate kao oružije koje je ikada donelo nešto 😄 1
Kooineeperk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 10 minutes ago, suptil said: Meni su ova dva komentatora katastrofa. Celu utakmicu u istom tonu. Nedopustivo. Kad bi postojala peticija da se zamene potpisao bih tu peticiju trenutno. Komentatori treba da pokazu emocije ali ne previse jer utakmicu gledaju i drugi, koji ne navijaju za Zvezdu - ovo je bilo taman. Kad je Kodi pogodio onu trojku za -1 meni je to bilo sasvim dovoljno emocija, nisu bili ravna linija. Drugo je kad je repka u pitanju. 1
suptil Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, Kooineeperk said: Komentatori treba da pokazu emocije ali ne previse jer utakmicu gledaju i drugi, koji ne navijaju za Zvezdu - ovo je bilo taman. Kad je Kodi pogodio onu trojku za -1 meni je to bilo sasvim dovoljno emocija, nisu bili ravna linija. Drugo je kad je repka u pitanju. Bas su mi neprijatno iskustvo. 2
Kooineeperk Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 25 minutes ago, NMX said: Kuku, Pantic brat za malo da se slogira "Sine, jel mozes da mi kazes rezultat?" "Daj mi to!" "63:42 znaci 19 poena prednosti..." 😄 6
pantelia Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, NMX said: Kuku, Pantic brat za malo da se slogira Poceo i Jeremija da ga trpa 😆 1
Romantik Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 14 hours ago, Kooineeperk said: Komentatori treba da pokazu emocije ali ne previse jer utakmicu gledaju i drugi, koji ne navijaju za Zvezdu - ovo je bilo taman. Kad je Kodi pogodio onu trojku za -1 meni je to bilo sasvim dovoljno emocija, nisu bili ravna linija. Drugo je kad je repka u pitanju. Apsoluto se ne slazem. Ne rade oni za Evroliga TV vec za srpsku TV i logicno je ocekivati da ton glasa na mecevima Zvezde i Partizana mora da prati taj rezultat, pogotovo u bitnom mecu kao sto je bio sinoc, a ova dvojica su skoro ceo mec imali ton kao du su prenosili FMP-Mornar.
suptil Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 24 minutes ago, Romantik said: Apsoluto se ne slazem. Ne rade oni za Evroliga TV vec za srpsku TV i logicno je ocekivati da ton glasa na mecevima Zvezde i Partizana mora da prati taj rezultat, pogotovo u bitnom mecu kao sto je bio sinoc, a ova dvojica su skoro ceo mec imali ton kao du su prenosili FMP-Mornar. Jedno pitanje na koje barem ja nemam odgovor je zasto su komentatori bili u kabini a ne na licu mesta? Verovatno bi utisak da su bili u Areni bio drugaciji. Bez obzira na sve to Evroliga je elitno takmicenje stoga je neophodno da postoji i elitni komentator. Ta praksa dvojci iz kabine je jako losa praksa. 2
MV91 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Един рече у подкасту са колегом са форума да никад није преносио Евролигу у каријери. Фенер-Барса је њему и Колету био евролигашки деби.
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Romantik said: Apsoluto se ne slazem. Ne rade oni za Evroliga TV vec za srpsku TV i logicno je ocekivati da ton glasa na mecevima Zvezde i Partizana mora da prati taj rezultat, pogotovo u bitnom mecu kao sto je bio sinoc, a ova dvojica su skoro ceo mec imali ton kao du su prenosili FMP-Mornar. Bas zato sto rade za sprsku TV, zemlju iz koje dva kluba igraju EL, treba da imaju obzira. Ja i kad pozelim da gledam neku utakmicu Partizana, smori me onaj preenergicni tip, bez obrzira sto mozda u toj utakmici navijam za Partizan.
Romantik Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ocito "sto ljudi, sto cudi" meni mlak i neenergican komentator ubije utakmicu skroz. Utakmicu Partizana svakako gleda mnogo vise njihovih navijaca nego onih koji to nisu, tako da je bitno sta oni kazu a ne ostali, isto vazi i za one koji prenose nase utakmice. S druge strane ja i nisam pricao o nekom navijanju, ali u mecu visokog znacaja da komentatori pricaju kao da golf prenose, prakticno kao ravna linia sve do poslednja dva minuta je apsolutno neprihvatljivo ko god da igrao. Da ne bi bilo kako samo kudim, ako si gledao Makabi-Bajern u cetvrtak ono mi je bilo skroz ok, covek je bio raspamecen Edvardsovom partijom u trecoj cetvrtini, kako i treba. Ako je nesto izuzetno dobro ili lose, to komentator mora istaci, ali ne samo recima vec i glasom, da se oseti tenzija, napetost, uzbudjenje, radost, tuga, vrhusnka izveba ili sta je vec povod za tu "krivu liniju". 1
Estrella Roja Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 9 hours ago, Red said: Inače, i dalje postoje SK vesti. Idu na N1 uveče. Ja koliko sam uspeo da ispratim, novinari SK su i dalje zaposleni tamo iako je televizija prestala sa radom. Vidim da i SK sajt još uvek radi. Naravno, pitanje je dokle će to sve trajati.
Stiletto Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Koliko sam čuo, SK normalno radi u Hrvatskoj i Sloveniji, tamo ima prava na više liga i sportova nego što je imao u Srbiji. Vući će neki prihod odatle.
Recommended Posts