Stiletto Posted Friday at 11:50 AM Posted Friday at 11:50 AM 23 minutes ago, Kooineeperk said: Da li se uopste SK oglasio o ovim navodima da ce prenosi biti prebaceni na Arenu i sta ce tacno biti sa kanalima SK? Jedino "oglasavanje" koje se vidi je da kada odeš na https://sportklub.n1info.rs/TV-Program/ i klikneš na ponedeljak za program dobiješ praznu stranicu. 1
suptil Posted Friday at 11:56 AM Posted Friday at 11:56 AM 30 minutes ago, Chaos Is Me said: Kao što rekoh pre nekog vremena, SK je sportski kanal koji se može kritikovati za razne stvari (pa i kvalitet komentatora im je, čast izuzecima, vrlo sumnjiv), međutim Arena je maltene propagandno glasilo u branši u kojoj to ne bi smela biti. Neće ni ovo doveka. I sportklub je propagandno glasilo. Ali nije poenta u tome. Moj ugao gledanje je da ce verovatno duo Plavsic - Kole prenositi Zvezdu a Edin i Srdjan Partizan.i Arena bi trebala da angazuje jos neke sa Sportkluba. Od Viskovica za tenis plus da pojaca "fudblasku flotu komentatora".
suptil Posted Friday at 12:05 PM Posted Friday at 12:05 PM 4 minutes ago, Don Dusko said: Za koga Sport klub vrsi propagandu? Za vlasnika. Beric pumpa 24 sata dnevno recimo. U Srbiji je sve crno-belo kreiraju se podele obostrano. U zivotu nikad nije nista crno - belo a propagandne masinerije vlasti i opozicije se trude da kreiraju crno belu sliku i odlicno im ide. 1
Chaos Is Me Posted Friday at 12:08 PM Posted Friday at 12:08 PM Ne postoji propaganda opozicije nego propaganda zdravog razuma, ali poprilično mi je jasno sve ako si iz svisuisti priče. Btw, Edin i Srđan nikad ništa nisu zajedno radili pa neće ni od sada. 10 3
Dzo23 Posted Friday at 12:08 PM Posted Friday at 12:08 PM Realno više volim da slušam uvode Milutina i Radeta nego Plavšića kao komentatora. Gotivan je Plavša kao lik, i ima jako dobre tesktove, ali kao komentator jok. Previše mrači za moj ukus. Ona druga dva sto prenose Partizan, Vlahović i ovaj što prenosi u zadnje vrijeme, no koment. Veze s vezom momci nemaju. Dernjaju se kao ludi i malo je reći da su pristrasni. 2
Barkley#34 Posted Friday at 12:09 PM Posted Friday at 12:09 PM U životu ništa nije crno-belo ali je poprilično sramotno stavljati u istu ravan nešto što je malo sivkasto sa nečim što je crno kao tamna noć. 13 1 2 2
berti Posted Friday at 12:10 PM Posted Friday at 12:10 PM Stamenic direktno vrsi propagandu protiv Zvezde. Najgore je sto je on navijac Zvezde, ali zbog licnog sukoba sa Terzom pljuje po Zvezdi. Da ne pricamo o Novoj koja baljezga stalno o KKP kao maltene bastionu opozicije, a Zvezdu ocrnjuju. 2 1
suptil Posted Friday at 12:16 PM Posted Friday at 12:16 PM 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne postoji propaganda opozicije nego propaganda zdravog razuma, ali poprilično mi je jasno sve ako si iz svisuisti priče. Btw, Edin i Srđan nikad ništa nisu zajedno radili pa neće ni od sada. NIsu svi isti, i nikad nisu svi bili isti niti ce. Za gledaoca bi lepo bilo Edin i Srdjan zajedno, ali slazem se sa tobom da nisu nikad nista zajedno radili i da ce verovatno tako i ostati. Kad smo kod zdravog razuma, mozda budes kum nove politicke opcije. Stranka zdravog razuma 😄
Chaos Is Me Posted Friday at 12:22 PM Posted Friday at 12:22 PM 10 minutes ago, berti said: Stamenic direktno vrsi propagandu protiv Zvezde. Najgore je sto je on navijac Zvezde, ali zbog licnog sukoba sa Terzom pljuje po Zvezdi. Da ne pricamo o Novoj koja baljezga stalno o KKP kao maltene bastionu opozicije, a Zvezdu ocrnjuju. Daj neke primere. Terzića i mafiju i treba pljuvati uvek i svuda. 5
Don Dusko Posted Friday at 12:24 PM Posted Friday at 12:24 PM 1 minute ago, Chaos Is Me said: Daj neke primere. Terzića i mafiju i treba pljuvati uvek i svuda. Njega i SNS licnosti uvek. @suptil jasno mi je zato sam hteo da izvedemo na cistac.
quentin Posted Friday at 12:25 PM Posted Friday at 12:25 PM Ne vjerujem da će Edin da prenosi Zvezdu i Partizan u EL. Ako to ne želi da radi u ABA, zašto bi sad to radio u EL. Možda će da prenosi druge utakmice EL, ali večite prilično sam siguran da neće. Vjerovatno će sa SK na Arenu preći svi komentatori koje Arena želi. Ljudi od nečega moraju da žive, a Arena očito postaje superdominantna regionalno.
Sasha Posted Friday at 12:33 PM Posted Friday at 12:33 PM Partizan će da prenosi Srđan a Zvezdu verovatno Karović kao što je slučaj i u ABA ligi osim ako Plavšić ne pređe na Arenu. Arenina trenutna postava komentatora za basket nije loša 1
berti Posted Friday at 12:40 PM Posted Friday at 12:40 PM 17 minutes ago, Chaos Is Me said: Daj neke primere. Terzića i mafiju i treba pljuvati uvek i svuda. Primere za Stamenica?
Estrella Roja Posted Friday at 12:42 PM Posted Friday at 12:42 PM 44 minutes ago, Stiletto said: Jedino "oglasavanje" koje se vidi je da kada odeš na https://sportklub.n1info.rs/TV-Program/ i klikneš na ponedeljak za program dobiješ praznu stranicu. U tom pogledu ni programska šema Arena za ponedeljak ne izgleda mnogo bolje 😉 Nego šta se dešava sa ostalim sportovima/ligama koje prenosi SK? Da li i oni prelaze na Arenu, recimo španska liga u košarci ili bundesliga u fudbalu
Chaos Is Me Posted Friday at 12:45 PM Posted Friday at 12:45 PM 4 minutes ago, berti said: Primere za Stamenica? Nemam pojma ko je taj Stamenić, ali eto može i on ako je sa SK.
DameTime Posted Friday at 12:48 PM Posted Friday at 12:48 PM Da li je moguće da se i ove stvari svode na klubaštvo?! 1
Don Dusko Posted Friday at 12:51 PM Posted Friday at 12:51 PM 2 minutes ago, DameTime said: Da li je moguće da se i ove stvari svode na klubaštvo?! Spoiler Moguce je.
Stiletto Posted Friday at 12:54 PM Posted Friday at 12:54 PM 5 minutes ago, DameTime said: Da li je moguće da se i ove stvari svode na klubaštvo?! 2
suptil Posted Friday at 12:54 PM Posted Friday at 12:54 PM 9 minutes ago, Estrella Roja said: U tom pogledu ni programska šema Arena za ponedeljak ne izgleda mnogo bolje 😉 Nego šta se dešava sa ostalim sportovima/ligama koje prenosi SK? Da li i oni prelaze na Arenu, recimo španska liga u košarci ili bundesliga u fudbalu Sva prava ima Arena. Medjutim manje vazne stvari na koje imaju pravo sigurno nece biti emitovane, jer nece biti mesta za sve. Ocekujem, formulu 1 moto, bundesligu, evroligu na Areni. Zanimljiva je endesa ali i tursko fudbalsko prvenstvo.
quentin Posted Friday at 12:56 PM Posted Friday at 12:56 PM 3 minutes ago, DameTime said: Da li je moguće da se i ove stvari svode na klubaštvo?! Naravno da je moguće. Imaš mnogo ljudi koji prosto imaju takav weltanschauung, sve se posmatra kroz klubašku prizmu. Ima ih i na ovom forumu, i više nego što se može očekivati. 2
berti Posted Friday at 12:57 PM Posted Friday at 12:57 PM 6 minutes ago, Chaos Is Me said: Nemam pojma ko je taj Stamenić, ali eto može i on ako je sa SK. Dao je prostor onom Koromanu da sere da svi u Zvezdi moraju biti na radnom mestu u vreme nekih protesta. Plasira tezu da tribine u ligi sampiona nisu bile popunjene zbog Terzica i politike, a to je glupost. To je ono cega se secam momentalno, ima jos toga. 1
Stiletto Posted Friday at 01:01 PM Posted Friday at 01:01 PM 3 minutes ago, suptil said: Sva prava ima Arena. Medjutim manje vazne stvari na koje imaju pravo sigurno nece biti emitovane, jer nece biti mesta za sve. Ocekujem, formulu 1 moto, bundesligu, evroligu na Areni. Zanimljiva je endesa ali i tursko fudbalsko prvenstvo. Tenis je popunjavao veliku količinu programa SportKluba. Pokriveno bar dva-tri kanala od ujutru do uveče sa dva-tri turnira, a svakih 5-10 minuta pauza za reklame. Zadenuće to Arena tamo na 8, 9, 10 kanale. 1
Урош19 Posted Friday at 01:03 PM Posted Friday at 01:03 PM (edited) 2 hours ago, kendrick duckworth said: Nisam neki Sport Klub fanboy, ali baš mi je krivo zbog toga kako se sve izdešavalo sa ovom kućom. Tu ne razmišljam o vlasnicima i investitorima, pričam o ljubiteljima svakojakih sportova, editorima, voditeljima, kamera majstorima i sličnima, kojima je SK bio kuća poslednjih 20 godina. Sličan osećaj sam imao i kada je PL prelazila na Arenu, ali sada je ipak konačno i zaista osećam žal i nepravdu zbog svega toga. Sinoć onaj Jančić koji nas prenosi poslednje dve sezone se uključuje iz Minhena i sa suzama u očima odjavljuje, bez neke patetike i proseravanja. Nadam se da su prilikom prodaje izboksovali neke nadoknade za sve zaposlene koji ne pređu na Arenu. Sa druge strane, siguran sam da će Arena dobro spremiti sledeću sezonu, imaju mnogo resursa, a jedini problem je smrdljiva režimska politika, zbog koje možda Edin neće ni prenositi EL, zbog koje će regleri raditi kada igra Partizan a možda i Zvezda, zbog smrdljivih SNS pamfleta za koje imaju istorijat da štancuju i puštaju u poluvremenima Lige 1, Primere i slično. Sećam se kada su repliciralitm Đilasu u poluvremenu PSŽ - Anže. Kakva gomila smrdljivaca. Što ne bi prenosio EL? Neće prenositi večite kao i do sad ali ako prenosi NBA ne vidim što ne bi i EL. Na Edina mislim Edited Friday at 01:03 PM by Урош19
suptil Posted Friday at 01:04 PM Posted Friday at 01:04 PM (edited) 3 minutes ago, Stiletto said: Tenis je popunjavao veliku količinu programa SportKluba. Pokriveno bar dva-tri kanala od ujutru do uveče sa dva-tri turnira, a svakih 5-10 minuta pauza za reklame. Zadenuće to Arena tamo na 8, 9, 10 kanale. Написах раније да очекујем Вишковића на Арени. Ови мастерс 1000 комотно могу да иду и на премијум канале барем Ђоковићеви мечеви. Јел беше спортклуб има и Вимблдон у понуди? Edited Friday at 01:06 PM by suptil 1
Recommended Posts