Brat od Korneta Posted July 18, 2022 Author Share Posted July 18, 2022 (edited) 5 hours ago, Borca said: Evo pratim svaki dan transfer vesti ali za njega nista nisam vodeo do sada pa mi nekako vuce na to da ima ugovor i za narednu sezonu sigurno. Na ovom linku koji update-uje Eurohoops (odlasci, dolasci i stanje u ekipama EL klubova) stoji da su Costello i Enoch sigurni na poziciji centra u Baskoniji. https://www.eurohoops.net/en/trademarks/1354754/euroleague-transfers-2022/5/ Na Eurohoops-u ima dosta gresaka(ne mislim na Enocha i Costella), bolji je basketnews, mada nisu ni oni 100% oko godine ugovora, doduse samk oko najmanje bitnih igraca u El imaju po neku gresku ostalo je ok. Edited July 18, 2022 by 1945 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Sa ovim sumanutim pojačanjima Partizan mora napasti trofej ABA lige i PO Evrolige, inače će biti propala investicija (mada što se mene tiče svakako jeste, s obzirom na to u kakvom nam je stanju država). Možda ne bi imali taj imperativ da im na klupi sedi neko drugi a ne najbolji evropski trener svih vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 20 hours ago, bosMan_jr said: Jaron Blossomgame officially signs with Monaco Ok, sad već preteruju 😄 Odličan je bio u EC, baš sam se pitao ko će ga pokupiti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 27 minutes ago, realno *w said: Ok, sad već preteruju 😄 Odličan je bio u EC, baš sam se pitao ko će ga pokupiti. Slazem se, jos se po "Twiterima" pisalo da se interesuju i za Ponitku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Youssoupha Fall produzio ugovor sa Asvelom do leta 2024-te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Ovo ce biti godina izivljavanja u EL, izgleda da se takmicenje gasi uskoro, i da su Makabi, Monako, mi i komsije na izvoru informacija🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 imam utisak da je makabi ulozio love shodno svojoj reputaciji. pri tome, solidno cvrsta ekipa (netipicno za skoriji makabi) i potpisi na 2-3 sezone. oni mi izgledaju drugacije od ostalih pomenutih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Makabi je očito krenuo u neki hard reset. Priča oko Wilbekina nije bila uspešna, sad su se nakrcali ne samo dobrim fizikalcima (koje su uvek imali s obzirom da je Tel Aviv generacijama meka za američke igrače), već i igračima koji su dobri sistemski vojnici i voljni defanzivci, pa da vidimo. Dakle, neki sastav iz Radonjinih i Dujinih vlažnih snova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Achille Polonara i Fenerbahce zvanicno okoncali saradnju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Polonara u Efesu, done deal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Ako Vasilije ostane, Efes opet brutalan. Uzeli su EL bez Simona maltene, a sada doveli tu Klajburna. Plus i Žižić, baš ozbiljan upgrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Alpha Diallo i Monako produzili saradnju za naredne 3 sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Iffe Lundberg navodno na listi zelja Virtusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 3 hours ago, Borca said: Iffe Lundberg navodno na listi zelja Virtusa. Iffe Lundberg je novi igrac Virtusa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 (edited) Šteta, nadao sam se da ćemo ga gledati u NBA sljedeće sezone. Edited July 20, 2022 by Grunf *typo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Niko u istoriji osim Jugoplastike nije vezao 3 titule za redom, a Efes svakako ima sastav koji je kadar to da uradi. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Ostaje samo da vidimo kako ce se Klajburn uklopiti. Do sada su Vasa i Larkin imali slobodu da rade sta hoce, a ostali su znali svoje uloge. Klajburn bi trebalo da upadne u ovu prvu grupu. Ukoliko se lepo sloze i uklope, to ce biti paklena masina. Ocigledno je bilo da im treba sveza krv, doveli su sjajne igrace kao osvezenje (skoro pa sve sto valja a da nije KKP pokupio ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 4 minutes ago, Klipan said: Ostaje samo da vidimo kako ce se Klajburn uklopiti. Do sada su Vasa i Larkin imali slobodu da rade sta hoce, a ostali su znali svoje uloge. Klajburn bi trebalo da upadne u ovu prvu grupu. Ukoliko se lepo sloze i uklope, to ce biti paklena masina. Ocigledno je bilo da im treba sveza krv, doveli su sjajne igrace kao osvezenje (skoro pa sve sto valja a da nije KKP pokupio ) Naprotiv, Simon je bio vrlo važan šraf, imao slobodu u igri, a posebno u kreaciji sa krila. Ok, ove godine je baš usporio zbog godina i povreda, al prošle je recimo bio na 3,5 asistencije po meču i 10ak uzetih šuteva iz igre. Jasno je da je Klajburn još veći potrošač, ali ok, nije tolika baš razlika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Clyburn je skroz drugačiji igrač od Kruna, mislim da sa njim žele da pokriju i ono što je donosio Kruno u poenterskom smislu i pre svega ono što više ne može da isporuči Beaubois koji se dosta raspao - dakle tog trećeg strelca koji lagano može da bude i prva opcija kad ga krene. Na stranu što je Clyburn fizički dominantan za skoro sve EL trojke i što donosi i skokove i bullyball kad treba. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Najava Lundberga ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 (edited) dodao bih i da je clyburn jedan od retkih top igrača kojem ne treba glomazan usage da bi napravio uticaj na igru a opet, u bilo kom trenutku možeš da pozoveš tajmaut za clyburn-time i da on cepa sam 1na5 ili bude glavni baja koji uključuje sve ostale u igru ili nešto treće, bez obzira što npr metar dana nije takve stvari radio na tekmi meni je on možda i omiljeni igrač u aktuelnih xy godina u euroleague Edited July 21, 2022 by uini 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 (edited) Ja sam stvarno bio skeptičan kad je Clyburn došao u CSKA iz Darušafake, mislio sam da je klasičan Amer silos i 1 na 5 igrač, jasno je odnah bilo da je zajeban napadač, dugoruk i vrlo snažan što se ne bi reklo na osnovu stature. Međutim, on je lagano svoju igru preneo i na top EL nivo i to odmah. Mnogi igrači baš njega ističu kao najgori mogući match up, npr Kruno Simon je baš njega apostrofirao kao igrača protiv koga ne voli nikako da igra jer mu ne možeš ništa, a posebno si inferioran u skoku. Za mene nema dileme da je Clyburn najkompletnija trojka u EL već godinama, čast ostalima. Edited July 21, 2022 by Chaos Is Me 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Yakuba Ouattara i Monako produzili saradnju i za narednu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Hezonja u Realu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts