NikadProtivKaline Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 (edited) 2 hours ago, Kronostime said: Nisi ga gledao na terenu? ne, naprotiv, gledao sam ga, ukljucujuci i cuvenu 71pt game vrhunska pracka i to je to ta liga, igrana pod sankcijama, je bio neki valjda 3-4. esalon evropske kosarke sonetu je to bio i vrhunac karijere rekao bih ni porediti sa karijernim dostignucima kaline posebno u kontekstu nekog sampionskog gena oko cega je i krenula diskusija ilicu svaka cast za godine u zvezdi i sve sto joj je dao, i igracki i kao funkcioner neka mu i titula legende, iako je svoju licnost prilicno ukaljao politickim angazmanom sve ostalo je bespredmetno porediti sa danasnjim trenutkom i mnogim boljim igracima ili vecim sampionima od njega u tom periodu od 90-ih do danas Edited June 22, 2022 by NikadProtivKaline 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 25 minutes ago, Mili said: Beli se Beli moj Beli biseru 🙂 Izmedju Bjelice i Kaline, uvek biram Kalinu 😊 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 14 minutes ago, Kronostime said: Nisi ga gledao na terenu? Daj, nemoj zajebavati. Kalina je igrac koji apsolutno ima mesto u svakom EL klubu. Moze da igra na vise pozicija, odlican je defanzivac, ume i da napuni kos protivnika. Ilic je suter i nista vise. Boban Jankovic je mnogo vise kosarke znao od Ilica, pa ipak je u ono vreme bio daleko pd prve klase igraca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Moze li nesto za nas ovde 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Baš me brine ova tišina u KK CZ. Vesti su prepune informacija o prelascima, potpisima igrača i trenera u svim ligama - a ovde apsolutna tišina. Ko zna zašto je i to dobro? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 3 minutes ago, berti said: Daj, nemoj zajebavati. Kalina je igrac koji apsolutno ima mesto u svakom EL klubu. Moze da igra na vise pozicija, odlican je defanzivac, ume i da napuni kos protivnika. Ilic je suter i nista vise. Boban Jankovic je mnogo vise kosarke znao od Ilica, pa ipak je u ono vreme bio daleko pd prve klase igraca. Sta je Boban Jankovic mogao da postigne nikad nismo saznali zbog njegove lude glave i poteza koji ga je odvojio i od normalnog zivota, a kamoli kosarke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 2 minutes ago, Kronostime said: Sta je Boban Jankovic mogao da postigne nikad nismo saznali zbog njegove lude glave i poteza koji ga je odvojio i od normalnog zivota, a kamoli kosarke. sav moguci respekt prema bobanu ali, igracki, postigao je to sto je mogao - zvezda i 2. esalon grckih klubova, gde je i igrao u svojoj 30-oj stvarno nema potrebe za tolikim romantiziranjem nekih proslih vremena 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 16 minutes ago, Kronostime said: Sta je Boban Jankovic mogao da postigne nikad nismo saznali zbog njegove lude glave i poteza koji ga je odvojio i od normalnog zivota, a kamoli kosarke. Boban je sa 30 godina doziveo tragediju. Vec je tada bio to sto je bio, neki veliki napredak i iskorak tesko da bi napravio. Nije bilo sanse da zaigra u nekom vodecem evro klubu. Bio je talentovan, dostigao je neki nivo i postao je legenda zbog šmeka, lucidnosti i ponajvise tragedije. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grati Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 37 minutes ago, Benito said: Moze li nesto za nas ovde 😉 Lojd - Monako Beron - Armani Miki - Virtus vec su se dogovorili 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Markovic, Ivanovic, Vujcic Lazic, Dobric, Vudragovic Lazarevic, Saranovic Simanic, Davidovac Mitrovic, Kuzmic Nek bude sto biti ne moze 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 (edited) 4 minutes ago, Vasa123 said: Markovic, Ivanovic, Vujcic Lazic, Dobric, Vudragovic Lazarevic, Saranovic Simanic, Davidovac Mitrovic, Kuzmic Nek bude sto biti ne moze Edited June 22, 2022 by Kronostime 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Sprema Covke neku bombu a mi bez slemova . . . Ocekujem potpis Radonje za 10 dana najkasnije i onda redom pojacanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Znači ovde već raspoloženje kao da Radonja nije produžio, Holins ide, Kalina u Barci, a Lorenco u KKP. Nije da nije nemoguće, ali ajde prvo da vidimo šta će se desiti. Mišljenja sam da ako zadržimo svu trojicu i dovedemo kvalitetna pojačanja, dobre domaće (Gudura, Bjelica, Nedović, neko od njih ili u najboljem slučaju dvojica), dobre strance i nekog domaćeg talenta (Petrušev, Ilić..., bilo bi idealno obojicu), to samo može da znači da smo dobili garancije i mi za budžet. Tako da ništa novo nisam rekao, ali ajd da budemo malo optimisti. Inače kad sam bio optimista u RL, obično dobijem šamarčinu. bumo vidli što bi rekao tile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Mislim da je do kraja nedelje Ra zvanican,nadamo se Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 1 hour ago, Benito said: Moze li nesto za nas ovde 😉 Daj svu trojicu ili barem ovaj dvojac koji je vec bio kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Kalinic u stilu Petra Nenadica(ulje na platnu) 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Svakome ko se interesuje za Kalinu 😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 9 minutes ago, Čvarkov said: Znači ovde već raspoloženje kao da Radonja nije produžio, Holins ide, Kalina u Barci, a Lorenco u KKP. Nije da nije nemoguće, ali ajde prvo da vidimo šta će se desiti. Mišljenja sam da ako zadržimo svu trojicu i dovedemo kvalitetna pojačanja, dobre domaće (Gudura, Bjelica, Nedović, neko od njih ili u najboljem slučaju dvojica), dobre strance i nekog domaćeg talenta (Petrušev, Ilić..., bilo bi idealno obojicu), to samo može da znači da smo dobili garancije i mi za budžet. Tako da ništa novo nisam rekao, ali ajd da budemo malo optimisti. Inače kad sam bio optimista u RL, obično dobijem šamarčinu. bumo vidli što bi rekao tile Ljudi jel se vi stvarno nadate Bjelici, izgleda sam ja jedini lud ovde.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Nek Barselona dovede Hernangomesa, mrs od Kaline. Kalina brate, dete si dobio, ostani do kraja karijere, znamo da hoćeš. Ja da se pitam uvaljo bi im Dobrića, plus obeštećenje, i ovako su ga hteli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 7 minutes ago, Benito said: Ljudi jel se vi stvarno nadate Bjelici, izgleda sam ja jedini lud ovde.. Zbog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Just now, Crni said: Zbog? Covek je uze NBA prsten pre samo par dana, prosto nije realno da se vrati u evropu a kamoli kod nas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Ali igra super maria... 4 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grati Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 2 minutes ago, Benito said: Covek je uze NBA prsten pre samo par dana, prosto nije realno da se vrati u evropu a kamoli kod nas.. Vec je rekao da hoce da se vrati u evropu, a prosle godine hteo da igra polusezonu za nas ako se secas ali nisu ga pustili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 1 minute ago, grati said: Vec je rekao da hoce da se vrati u evropu, a prosle godine hteo da igra polusezonu za nas ako se secas ali nisu ga pustili Ja sam ubedjen da ostaje u Americi, daj boze da gresim🤐 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 2 minutes ago, Benito said: Covek je uze NBA prsten pre samo par dana, prosto nije realno da se vrati u evropu a kamoli kod nas.. Pa to je bio uslov, isto kao i za Kuzmića, onomad ... prvo prsten u filijali GSW pa onda Zvezda. 6 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts