Karakondzula! Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Da li ste realni vise s tim Ponitkom? Covece kakav je ovo forum nekada bio... Sto se tice Jovica, apsulutno sam protiv, pogotovo ako se planira neko mekelovanje posle toga. Ne, nikako. Covek je bivsi igrac. Price, ako je zdrav bolji je od ovog-onog su smesne. Nikada vise zdrav i spreman. Pluskvamperfekat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 6 minutes ago, Gilmour said: Cekam vest "Nemanja Nedovic istegao kvadriceps, pauza tri nedelje". Nemoj te stvari, batali ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 12 minutes ago, Gilmour said: Cekam vest "Nemanja Nedovic istegao kvadriceps, pauza tri nedelje". Mani se malerisanja, i onako je baksuz sam po sebi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Ponekad mi nije jasno da li smo ludji mi ili Cova... Tesna borba. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Kad ce gazda na "Happy" da kaze kako pored Jovica ima jos nekoliko interesantnih imena🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Možda ćemo biti matori, ali ćemo zato imati tim sklon povredama. To ćemo nadoknaditi kvantitetom, te ćemo dovesti još istih takvih igrača. U proseku, imaćemo 12 igrača za meč, retko istih doduše. PS. Fali jedna ofanzivna četvorka, a Kvinsi se taman uklapa u profil. Napadač, voli Zvezdu, osakaćen povredama i nekad je bio zver od igrača. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 51 minutes ago, Predragdjape said: Hipoteticki I da smo ga razmatrali, kontaktirali sumnjam da bi on nas razmatrao... Mozda igraci slicni a jeftiniji od njega da, ali koji su to? Kad me zaposlis u skauting sluzbu da imam vremena da gledam barem 6 utakmica dnevno, javicu ti za mesec dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 10 minutes ago, Redstar0356 said: Kad me zaposlis u skauting sluzbu da imam vremena da gledam barem 6 utakmica dnevno, javicu ti za mesec dana U tome je stvar. Svi znaju sta bi trebalo a retko ko zna imena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezda je emocija Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 1 hour ago, uini said: ko se ne bi slozio sa nickom zvezda je emocija? neki grobar, sigurno. A i poneki ciganski hejter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Sve mogu da razumem ali napisati za Jovica da je seljacina i dzukela.. 🤦♂️ 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Od nove teme i Jovica ni traga ni glasa 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 2 minutes ago, BojanaCZV said: Od nove teme i Jovica ni traga ni glasa 😁 Cekamo finalni roster i Jovica/u. 😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 27 minutes ago, Predragdjape said: U tome je stvar. Svi znaju sta bi trebalo a retko ko zna imena. Pa je l moj posao da znam imena? Je l primam platu za to? Problem je sto ne zna onaj koji treba da zna a taj koji treba da zna se pravi lud ili ne zna ono sto je ceo forum znao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 (edited) 3 minutes ago, Redstar0356 said: Pa je l moj posao da znam imena? Je l primam platu za to? Problem je sto ne zna onaj koji treba da zna a taj koji treba da zna se pravi lud ili ne zna ono sto je ceo forum znao. Jok, ako nesto ne znas ne mesas se i pustis one koji primaju platu za to da rade. E sad, problem je ako onaj ko prima platu za to ne odradi kako treba. Ako ne zna ili nije dorastao zadatku. A to ce se znati prvo u Decembru, da bi se reagovalo a potom I na kraju sezone. Edited September 27, 2022 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 3 minutes ago, Predragdjape said: Jok, ako nesto ne znas ne mesas se i pustis one koji primaju platu za to da rade. E sad, problem je ako onaj ko prima platu za to ne odradi kako treba. Ako ne zna ili nije dorastao zadatku. A to ce se znati prvo u Decembru, da bi se reagovalo a potom I na kraju sezone. To ce da moze kad gospodin Čović kupi kk Crvena Zvezda a dok se Kk finansira od poreza gradjana Srbije a i mene, podlozni su kritici. Kao i svaka drzavna firma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Just now, Redstar0356 said: To ce da moze kad gospodin Čović kupi kk Crvena Zvezda a dok se Kk finansira od poreza gradjana Srbije a i mene, podlozni su kritici. Kao i svaka drzavna firma. Normalno da su podlozni kritici ali i pohvalalam... I to je normalna stvar. Samo je problem ako se kritike ignorisu I tvrdoglavo razmislja a svi znamo da je predsednik naseg KK-a tvrdoglav I u fazonu nece meni kafane I navijaci smenjivati trenera/Igrace I dovoditi nove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 18 minutes ago, Predragdjape said: Normalno da su podlozni kritici ali i pohvalalam... I to je normalna stvar. Samo je problem ako se kritike ignorisu I tvrdoglavo razmislja a svi znamo da je predsednik naseg KK-a tvrdoglav I u fazonu nece meni kafane I navijaci smenjivati trenera/Igrace I dovoditi nove. Pa sto onda mene napadas ako je on takav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 49 minutes ago, Benito said: Sve mogu da razumem ali napisati za Jovica da je seljacina i dzukela.. 🤦♂️ Citiraj kako je rečeno. Reci seljacina i dzukela nisu napisane, pogotovo druga koja je granična psovka. Da, čovek je moderni ljakse. Bezobrazan i primitivan. Nikakav problem ako je u prajmu i ako je igrač razlike. Za ulogu sa klupe i 10-15 minuta ne. Svadje i konflikti garantovani. Petrusev i on ne bi govorili do novembra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 6 minutes ago, Gilmour said: Citiraj kako je rečeno. Reci seljacina i dzukela nisu napisane, pogotovo druga koja je granična psovka. Da, čovek je moderni ljakse. Bezobrazan i primitivan. Nikakav problem ako je u prajmu i ako je igrač razlike. Za ulogu sa klupe i 10-15 minuta ne. Svadje i konflikti garantovani. Petrusev i on ne bi govorili do novembra. Ne znam odakle ti takav zakljucak, poznajes ga licno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 14 minutes ago, Gilmour said: Citiraj kako je rečeno. Reci seljacina i dzukela nisu napisane, pogotovo druga koja je granična psovka. Da, čovek je moderni ljakse. Bezobrazan i primitivan. Nikakav problem ako je u prajmu i ako je igrač razlike. Za ulogu sa klupe i 10-15 minuta ne. Svadje i konflikti garantovani. Petrusev i on ne bi govorili do novembra. Jovic je ljudina. Ne znam dal ga poznajes, ali ja da i stojim iza ove tvrdnje. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Možete biti u pravu obojica, čisto da se zna : D 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 (edited) 43 minutes ago, Markoss said: Jovic je ljudina. Ne znam dal ga poznajes, ali ja da i stojim iza ove tvrdnje. Poznajem/poznavao/trenirao. Kao sto neko rece, možemo obojica biti u pravu. Jovic kakvog ja poznajem nije dobar fit za ulogu 8-10og igrača ekipe. Edited September 27, 2022 by Gilmour Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 https://sportklub.rs/kosarka/aba-league/stefan-jovic-u-crvenoj-zvezdi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Samo prepisuju, nista novo.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Ovo kao Pulen kad je dolazio, dolazio i nikako da dodje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts