Borca Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 6 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Stavili su F, kao forward. Small forward, power forward. Više je PF, stretch goli, katuje puno. Želim mu puno sreće, nek uradi barem pola onog kao imenjak iz fudbalske sekcije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 19 minutes ago, bosMan_jr said: Super je sto nismo potrosili milion na Singltona nego 650k na Bentila, sad cemo imati 350k da usmerimo na koncert Ace Lukasa na Promenadi. Ukoliko je koncert Ace Lukasa u pitanju, odobravam rokadu Singlton za Bentila i vise tonova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Bentil je izuzetno neinteligentan igrac,bacene pare! Razocaravajuc potpis bolje da nikoga nisu dovodili Kompletna kompozicija ekipe je ocajna i tako ce nam se i sezona zavrsiti ! 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 A u kurac. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Quote KK Crvena zvezda mts nastavlja i narednih dana sa konkretnim aktivnostima u prelaznom roku u kome su redove našeg kluba već pojačali Nedović, Martin, Holins, Ilić… a o narednim akvizicijama javnost će biti obaveštavana isključivo preko zvaničnih platformi kluba. Kad smo vratili Ostina? Putujuci cirkus od kluba... 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 2 minutes ago, Borca said: Gledam malo ovu "Pozni Sofo" kilazu i razmisljam - izgleda da su lepo napisali u objavi - Bivši krilni centar 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 4 minutes ago, bosMan_jr said: Od svih forumasa, komentari su ti ubedljivo najgori, mislim opet nista licno iako jeste malo licno. Nemas nikakve veze sa kosarkom, mislis da postoji nesto sto se zove player opinion, uneo si duh najgorih predstavnika RSB ovde. Kazem najgorih jer je tamo bilo odlicnih analiza i poznavalaca kosarke, ali je jako puno bilo ovakvih kao ti, cije je znanje nula, lozenje na prelazni rok i grejalice 10, a botovanje 10+. Otprilike se u tvojim lajkovima vide saborci Lakse mi je kada ti to napises...😁 Napisi jos nesto, mozes ti to i bolje. 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Kakav antiklimaks. Sada još da ozvaniče Kobsa i da im se poserem na sezonu. 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 (edited) Jbt kao da je dosao Ben Atkins ,ako se tako zvao lik iz knjiga za engleski u srednjoj skoli 😁 Mnogo ste razmazeni , nisam znao da ima toliko strucnjaka za basket, a sezona nije ni pocela Edited July 20, 2022 by Filbi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Obzirom da veze nemam ko je ovaj (kao ni 99% drugih koje pominjete), na osnovu procitanih upisa, sticem utisak da lik ne zna loptu voditi. Je l' bas toliko los, u pm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Ikebana To sam i napisao kad je Jovanovic dosao,namenjena uloga kao komsijama u fudbalu,ali me ponese ovo oko Singltona i Sabaza Insajderi najbolje da vise nista ne pisu,vozaju ih iz kluba da ne izbije revolt i nezadovoljstvo a ni sezona nije pocela 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 1 minute ago, Marokanac said: Obzirom da veze nemam ko je ovaj (kao ni 99% drugih koje pominjete), na osnovu procitanih upisa, sticem utisak da lik ne zna loptu voditi. Je l' bas toliko los, u pm? Nije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Hahahaha žalosno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Skroz mi nije jasan potez njegovog dovodjenja, kao i Holanda.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 6 minutes ago, Laki21 said: Kakav antiklimaks. Sada još da ozvaniče Kobsa i da im se poserem na sezonu. "Tek sledi ono "pravo" " 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 1 minute ago, Marokanac said: Obzirom da veze nemam ko je ovaj (kao ni 99% drugih koje pominjete), na osnovu procitanih upisa, sticem utisak da lik ne zna loptu voditi. Je l' bas toliko los, u pm? Naravno da nije, sasvim pristojan EL igrac. Vidi sta se pisalo o Singltonu kad je izasao rumor, maltene kao da treba da dodje Milko Bjelica, a sad se place za njim kao da je Entoni Dejvis licno. 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Just now, Zvezdan said: Skroz mi nije jasan potez njegovog dovodjenja, kao i Holanda.. Važno da je našem treneru jasan. 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 kaze vlada jo: - sefe, ne svidja mi ova skoda, moze meni nesto bolje? neki aston martin, da budem kao djejmz bond…ili bentli da se furam kao marko jaric …ostalo je istorija 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Mene živo interesuje da li ovog grešnog Jovanovica iko obavjesti (konsultuje) o igracima koje dovedemo. Imam utisak da on sazna sa portala koga su mu doveli. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 I toliki tekst a ne pise na koliko je ugovor. ili sam ja promasio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 1 minute ago, Everlook said: I toliki tekst a ne pise na koliko je ugovor. ili sam ja promasio? Koja je kvota da je 1+1? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 @Markoss, @Mile1 na koliko je potpisao Bentil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Quote Panathinaikos Athens is showing interest about the comeback of Ben Bentil. Zenit Saint Petersburg and Galatasaray asked information about him, but the player prefers to remain in EuroLeague. Jedva smo ga ugrabili ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts