leki bg Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 27 minutes ago, pavijan2 said: sa akcentom na avramovica, andjusica i smajlagica. Oni su klupa, a Avramovic je ozbiljno napredovao, Andjusic dolazi iz EC, pa EL ekipe sa ozbiljnim minutima (zadnja 2 meseca excluded), Smajlagic je sad igrao 1 godinu kosarku for real, prosle godine je dosao posle D lige i povreda, nije bilo ni ocekivano da odjednom explodira...oni su zadrzali samo ono sto je valjalo i doveli sta su doveli. Nije bilo milosti ni prema kapitenu. Nisu produzavali Branka Lazica ili dovodili Dalibora Ilica. Zadrzali su trenera. Nisam defetista, ali ovo je realnost, kladionice ih stavljaju u top 10 EL i to pre dolaska pleja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 (edited) 32 minutes ago, prolup said: Uh, u jakoj konkurenciji baš osvojeni. Napisao sam već danas, čudi me kako takvog trenerskog maga sa tolikim trofejima u Budućnosti niko nije snimio iz Evrope nego Čova zvani sujeta. Boje osvojeni u bilo kakvoj konkurenciji nego neosvojeni. Sto nije osvojio Vlada bar neki Hrvatski kup, a da, oteran. Da ne govorim o tome da Zvezda tada nije igrala evroligu niti osvajala trofeje i imala mesta da proba sa bilo kojim trenerom jer je tesko sta moglo da podje po zlu zato sto niko nista i nije ocekivao Edited July 15, 2022 by Redstar0356 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 7 minutes ago, gledaoc said: Najveca budalstina koju sam procitao je da lupetanje forumasa moze da pokvari transfer nekog igraca, glupost Gugl ironija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Pa realno odakle najvise medija prepisuje nego sa foruma ili tvitera, sta god neko malo pouzdaniji napise odmah se prenosi na milion stranica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija96 Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Jel sad postajete svesni onoga sto ste govorili "dobro je za nas sto Partizan igra El"...Pa se sad cesiste 😁 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Papapetru i Naneli kazes 13 11 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 13 minutes ago, Redstar0356 said: Boje osvojeni u bilo kakvoj konkurenciji nego neosvojeni. Sto nije osvojio Vlada bar neki Hrvatski kup, a da, oteran. Da ne govorim o tome da Zvezda tada nije igrala evroligu niti osvajala trofeje i imala mesta da proba sa bilo kojim trenerom jer je tesko sta moglo da podje po zlu zato sto niko nista i nije ocekivao Pa preleti malo ovu temu i vidi ima li sličnosti sa tom pričom i ovom danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 8 minutes ago, Delija96 said: Jel sad postajete svesni onoga sto ste govorili "dobro je za nas sto Partizan igra El"...Pa se sad cesiste 😁 To i naš precednik redovno ponavlja, pa i pre neko jutro na Sportalu ... što njega ne pitaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 9 minutes ago, Mile1 said: Papapetru i Naneli kazes + plaćen porez 2 2 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Ovome ne možeš parirati, ovo je budžet u rangu Fenera. Da su ološi jednu jedinu godinu nas pogurali da budemo bar konkurentni. Sad nam daju nešto kad će SNS - JSD imati duplo više i to kad ništa osvojili nisu i još pobegli ko cave. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Sve sam vise misljenja da su Radonja i Kalina u pravi cas otisli 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 5 minutes ago, srlepajce said: Sve sam vise misljenja da su Radonja i Kalina u pravi cas otisli nisu, predugo su čekali da odu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 22 minutes ago, Delija96 said: Jel sad postajete svesni onoga sto ste govorili "dobro je za nas sto Partizan igra El"...Pa se sad cesiste 😁 Misliš li da bi imali manji budzet da nisu "upali" u EL? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 19 minutes ago, prolup said: Pa preleti malo ovu temu i vidi ima li sličnosti sa tom pričom i ovom danas. Nema slicnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 7 minutes ago, srlepajce said: Sve sam vise misljenja da su Radonja i Kalina u pravi cas otisli A sta si do sada mislio, da su otisli u nepravi cas? da su pobegli? kod pleja se lomi, ako dovedu i dobrog pleja tesko cemo se suprotstaviti, ako improvizuju nasi su Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Komšije u fazonu Ali opruga 17 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Znaci mi platimo obestecenje Pao za Nedovica, a oni dovedu Papapetrua koji oprosti dugovanja pa dodje kao free igrac. Cek sad... 4 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gledaoc Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 1 minute ago, Tamburinjo said: Znaci mi platimo obestecenje Pao za Nedovica, a oni dovedu Papapetrua koji oprosti dugovanja pa dodje kao free igrac. Cek sad... Neko je ovde lud Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Je li se Radonja oglasio zbog odlaska ponajboljeg igraca. Pitam za druga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 1 minute ago, berti said: Je li se Radonja oglasio zbog odlaska ponajboljeg igraca. Pitam za druga. Ja sam siguran da ce Radonja odmah dati ostavku ako ode najbolji igrac. Mislim, zar nije to razlog sto je otisao od nas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Gledajte sve sa vedrije strane. Doveli Papapetrua, sad ce i Pangosa, ali posle nece vise imati koga da dovedu 😊 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 2 minutes ago, bosMan_jr said: A sta si do sada mislio, da su otisli u nepravi cas? da su pobegli? Pravi cas u smislu da se vidi da ne mozemo im parirati Ovo sto radi Covic je tek besmislica Obecava nesto sto nemamo To nikuda ne vodi. Ustvari vodi do BATa Ako ima imalo mozga stace sa ovim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 2 minutes ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Gledajte sve sa vedrije strane. Doveli Papapetrua, sad ce i Pangosa, ali posle nece vise imati koga da dovedu 😊 Neka si se ti nama vratio! ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mili Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Daj tog Nejpira pa da se posibamo kako dolikuje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 9 minutes ago, Tamburinjo said: Znaci mi platimo obestecenje Pao za Nedovica, a oni dovedu Papapetrua koji oprosti dugovanja pa dodje kao free igrac. Cek sad... Kapitena nisu isplatili a Nedovica jesu Tako pisu "nasi" mediji, grcki jok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts