pavijan2 Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 36 minutes ago, Predragdjape said: Umesto direktno sa Lasom mi pricali sa njegovim menadzerom. E jbg! 😂 mislis da laso razgovara direktno sa klubovima ranga zvezde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 26 minutes ago, Markoss said: Mislim da cemo na kraju imati vise stranaca od toga sto je projektovano. PG startni, PF startni i rezervni i C startni se traze. Plus ako Kalinic ode, trazi se i SF. Verujem da ce sve to da popune stranci, sem ove pozicije koja se cuva za Ilica za kog ne znam sto ne ozvanicavaju. Zasto bi Martin iz Olimpijakosa gde je bio drugi centar dosao da bude drugi centar i u Zvezdi? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 3 minutes ago, uini said: laso iz strahinjica bana mozda je greškom okrenuo jakovljevića iz strahinića bana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 1 minute ago, pavijan2 said: mislis da laso razgovara direktno sa klubovima ranga zvezde? Pa da... Bas zato sto smo taj rang, Zvezda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 1 minute ago, СтелаРоса said: Zasto bi Martin iz Olimpijakosa gde je bio drugi centar dosao da bude drugi centar i u Zvezdi? Nespretno sam se izrazio. Dovesce se jos jedan centar uz Martina, drugacijih karakteristika, a ko ce biti prvi, ko ce biti drugi, bumo vidli. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 57 minutes ago, Gudura said: Gazda se kvalitetno izblamirao🤣 https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1367583/pablo-laso-denies-any-contract-with-crvena-zvezda-euroleague/ Neki bi rekli dimna bomba, ja bih pre rekao bojni otrov tipa plakavac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 https://www.instagram.com/p/Cf32lWyI_es/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Quote "Imao smo ideju da napravim diverziju, kao fol da klupu preuzme Pablo Laso, pogotovo kada sam čuo za rasplet sa Real Madridom. Da ga dovedem ovde kao na pregovore, malo da ga prosetam gradom da nas vide, pokazem mu Fabriku Metalnih Proizvoda i terene na Kalisu... Kada sam uspostavio kontakt sa njegovim menadzerom, i rekao mu da saljem vozaca, u kompanijskoj 128-ici bez klime, dobio sam odgovor da mu zdravstvena situacija ne dozvoljava da dođe u Beograd", rekao je Čović na skupštini kluba. #OvakoJeZapravoBilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 2 minutes ago, Filbi said: https://www.instagram.com/p/Cf32lWyI_es/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Kriminal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Маните се инстаграм страница, видели да је овде написано 2 цг играча и брже боље написали Данило Николић па ако погоде инсајдери су а ако промаше онда је прелазни рок жива ствар. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Davor Ristovic od danas zastupa Danila Nikolica, sada su jos vece sanse da ce kod nas. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 10 minutes ago, Filbi said: https://www.instagram.com/p/Cf32lWyI_es/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Mene zanima kako dodjete do ovih stranica uopste i jos bitnije - zasto 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 (edited) 13 minutes ago, Filbi said: https://www.instagram.com/p/Cf32lWyI_es/?igshid=YmMyMTA2M2Y= proslo leto pisao velike gluposti, ovo za sada samo gotove transfere objavljuje mozda ima istine Edited July 11, 2022 by Aleksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 6 minutes ago, Benito said: Davor Ristovic od danas zastupa Danila Nikolica, sada su jos vece sanse da ce kod nas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Jel mozete da prihvatite da Covic nece nidje, da je trener Jovanovic i da od narikanja nece biti nista? Tako je kako je, smejemo se grobarima, Stanojevicu itd, a gori smo od njih. Evo i da nista ne osvojimo dogodine sta? Cmizdrenjem po forumima necemo postici nista, tema postaje sizofrena, tesko svarljiva, od sjaja do ocjaja ko rolerkoster... Tema je prelazni rok, sacekajte da se oformi tim, da se okupe momci, dajte im podrsku, valjda se navija za Zvezdu, a ne za Covica, ili kao Devil za Radonjica. Budimo normalni iako smo cigani. Kritike stoje, treba biti uz klub svakako, nikad gora tema nije bila za citanje. I ne znam otkud toliki strah? Hoce li Zvezda propasti ako me osvoji trofej jedne god? 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 2 minutes ago, Crni said: Hoce li Zvezda propasti ako me osvoji trofej jedne god? Посао неће побећи, али ја ћу побећи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukag Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 47 minutes ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Ostoja je iz Prislonice. To je kod Čačka. Ne znam da li ima neka bara tamo HAHAHAHAH , Mihailovic izvinjavam se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 (edited) Da ponovim još jednom pošto očito ne dopire baš do svakog, Zvezda je i uprava i igrači i stručni štab i navijači i kad nešto od toga zaudara i smrdi treba to javno reći pa čak i preko foruma ukazati na nepotizam, egoiizam ,suludost, inaćenje a bogami i lagano sklanjanje para u privatni džep. Edited July 11, 2022 by Perkos2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 2 minutes ago, Perkos2 said: Da ponovim još jednom pošto očito ne dopire baš do svakog, Zvezda je i uprava i igrači i stručni štab i navijači i kad nešto od toga zaudara i smrdi treba to javno reći pa čak i preko foruma ukazati na nepotizam, egoiizam ,suludost, inaćenje a bogami i lagano sklanjanje para u privatni džep. Evo oni ce sad procitati sta kaze Crni na forumu, i prestace da kradu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 30 minutes ago, Filbi said: https://www.instagram.com/p/Cf32lWyI_es/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Gde bas ovu od svih stranica nadje.. Imali su tokom sezona dosta nebuloznoh objava sa ovim emotikonima bombe za neka pojacanja i za nas i za komsije i posle nekog vremena obrisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J. J. Gittes Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 30 minutes ago, СтелаРоса said: Meni su te izjave kako smo zvali Lasa, kako nudimo Kalinicu vise nego Barsa, da smo zvali Tea, Bobija, Bjelicu i slicno od starta bile smesne. Jel ima neko da je to stvarno to cuo na skupstini ili je jedina informacija sa nekog portala koji je to objavio? Pa imali smo prenos Coviceve govorancije na skupstini ovde, na temi, u lajvu. Clan gledao negde i prenosio ovde. Ove za Lasa je rekao, secam se odlicno da je komentator preneo i prokomentarisao: Covic se drogira! To sto Covic sad prica je foliranje, zvao sve zive i nezive, pa na kraju trener Jovanovic. Folirao je i ranije, puno puta. Folirao je Radonjica da moze da obezbedi redovno placanja igraca, jednom, pa drugi put. Prica o iskoraku je uvek bila foliranje, one sezone sa Tomicem najavljen iskorak, budzet istorijski 8 miliona, pa dovedeni Gist, D. Braun, Stimac...i na kraju Lorenzo na pleju, koji je po meni bio macka u dzaku u tom trenutku. Znaci dva izakana veterana, jedan nije hteo da igra, jedan nije mogao, jebeni Stimac i kocka sa Lorenzom. Uspeo je da zadrzi ogrece iz prethodne sezone, sto nije bio problem, osim Berona nije ni bilo interesovanja zs nekoga. Pa sezona za Obradovicem, novi iskorak a u stvari staro foliranje, povratak legende, dobar pocetak prelaznog roka ( prva dva potpisa Lojd i Noko ako se dobro secam ) i posle neuspesni pokusaj da se dovede ozbiljan plej ( bajka o Pengosu ) i sve ostalo redom, do raspada sistema na pola sezone. Folirao je prosle sezone, kaze imamo para za centra i dovodimo centra i centar ne dodje do kraja sezone. Znaci sto se mene tice, Covic folira da imamo kintu, slucaj Kalinic i evo ove godine Nedovic su incidenti, na neki nacin afektivne reakcije na razlicite povode ( Kalina na povratak Obradovica i sve sto se dogodilo i dogadja u Partizanu poslednjih godinu dana i dalje, a Nedovic na odlazak Radonjica i osipanje ekipe ). On bi se mogao otvoriti jos samo na poziciji pleja, posle iskustva sa Pengosom iz Obradoviceve sezone, jer je slaba vajda od foliranja igraca, pa price tipa evo ti pola milke i porodicni koncept, znas ipak si zadnje dve sezone uglavnom bio povredjen, tesko ili nikako ne prolaze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Evo jedne lepe Dacine partije, pre nego sto ga je zadesila nesreca😔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 1 minute ago, Crni said: Evo oni ce sad procitati sta kaze Crni na forumu, i prestace da kradu... Nećeš verovati ali Čović redovno čita upise pogotovo forumaša sa dužim stažom i naverovatnije ovih novajlija da proveri rejting. Sve to mu lepo servira vujčin koji ima malu ekipu odanih koja ne prepušta ni jedan komentar da ne proveri ko iza toga stoji. nije bilo tako davno kad su skenirali likove koji su bili najbučniji protiv forsiranja filipa čovića 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Upravo^ Tako su se godinama forumasi podsmevali drugim forumasima koji su iznosili ovakve tvrdnje (haha,sigurno..covic nema pametnijeg posla nego da cita forume..),a kad je javno targetirao Lakija onda sok i neverica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Moze Nikolic ako odlazi White a dolazi Dalibor Ilic. U svakom drugom scenariju grozan potez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts