Decembarski Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 5 minutes ago, Sector said: Pratite finale u 15h, danas nema objava nikakvih. Od sutra nastavljamo. Od Noletove titule zavisi koliko dobijamo za pleja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Da, ja neki dan pitah - zasto se ne raspitujemo za Ponitku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Mislim da je vreme da Dobric bude starter na SF-u. Nije vise mlad, a i kad ce, ako ne sad. Pritom, kao sto je neko napisao, imace dosta vise prostora za sut pored Henrija(ili slicnog pleja) i Nedovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 18 minutes ago, Kosjan Willavić said: Bilo je bukvalno done deal, ali je Jokic odigrao kriminalno neku tekmu pa su odustali? Tako nesto Da se Misko pitao,Nikola bi bez dileme presao u Barsu. Znam da je ljudima tesko da poveruju u pricu,ali Jokic je bukvalno izsabotirao taj transfer na nacin na koji si opisao. I on i braca mu su "ciljali" samo i iskljucivo NBA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 10, 2022 Author Share Posted July 10, 2022 4 hours ago, NikadProtivKaline said: ja bih tebe zamolio da prestanes sa topika da teras ljudi koji se ne slazu sa tobom Ja bi tebe zamolio da mi ne prepisujes reci koje nisam napisao. Jasno sam ga dobronamerno zamolio da prestane ubija moral i veru u ljudima i da pusti ljude na miru da veruju u titulu. Ako zna da ce Partizan osvojiti titulu dovoljno je da jednom napise svoje misljenje, ne da 5 puta to pise, pritom i poziva ljude da navijaju za druge klubove, mislim sve je to legitimno, samo kad god vidim takav slican komentar na ovoj temi od mene ce dobiti odgovor, bez vredjanja ili nekog teranja sa foruma jer su obe situacije za ban a kao sto vidis nisam bio banovan zbog toga nikada. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 18 minutes ago, Pero said: Samo dve zelje da zamene Kalnica: Ponitka i samo Ponitka, kakav je to rudar😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Covic mora da se otvori za jos jednog jakog centra, dosta vise Kuzmica i rekreativaca. Tu nam je velika sansa jer sam ubedjen da ce oni produziti Lesora uz Balsu i Smailagica to je dosta skromno i to bi potencijalno mogla da bude nasa sansa da ih prebijemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) @1945 Bogami i nama budzet porastao. Jel i daljevazi opklada? Edited July 10, 2022 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 27 minutes ago, Pero said: Samo dve zelje da zamene Kalnica: Nidje veze ova dva igraca.Kalinic i Nunnally bukvalno ni jednu slicnost nemaju, ali je zato Ponitka moj "wet dream" vec par sezona (no homo), i bukvalno idealna zamena za Kalinu, elitni prasinar, koji radi od svega pomalo, iako nizi od Kaline, ali zato fantastican skakac za svoju visinu.Ipak mislim da on puca na ozbiljnije klubove od nas, a pitanje pod kojim uslovima ce ga Zenit pustiti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 38 minutes ago, 1945 said: Ja bi tebe zamolio da mi ne prepisujes reci koje nisam napisao. Jasno sam ga dobronamerno zamolio da prestane ubija moral i veru u ljudima i da pusti ljude na miru da veruju u titulu. Ako zna da ce Partizan osvojiti titulu dovoljno je da jednom napise svoje misljenje, ne da 5 puta to pise, pritom i poziva ljude da navijaju za druge klubove, mislim sve je to legitimno, samo kad god vidim takav slican komentar na ovoj temi od mene ce dobiti odgovor, bez vredjanja ili nekog teranja sa foruma jer su obe situacije za ban a kao sto vidis nisam bio banovan zbog toga nikada. cini mi se nisi bas najbolje shvatio poentu foruma dakle, ovo je diskusioni forum to sto si ti kreirao temu, ne daje ti za pravo da istu uredjujes i da ljudima dobronamerno savetujes sta treba a sta ne da pisu ovaj forum ne sluzi za dizanje morala i vere ljudima, vec za diskusiju sada lepo sam te zamolio, a sl. put kad krenes sa dobronamernim teranjem sa topika cu te reportovati 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Prica se za Holanda, ima li istine? @Mile1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) 37 minutes ago, Gudura said: Nidje veze ova dva igraca.Kalinic i Nunnally bukvalno ni jednu slicnost nemaju, ali je zato Ponitka moj "wet dream" vec par sezona (no homo), i bukvalno idealna zamena za Kalinu, elitni prasinar, koji radi od svega pomalo, iako nizi od Kaline, ali zato fantastican skakac za svoju visinu.Ipak mislim da on puca na ozbiljnije klubove od nas, a pitanje pod kojim uslovima ce ga Zenit pustiti Pa vec je napustio klub, Nanalija sam spomenuo zato sto je i on SF, nek dodje bilo ko od njih dvoje i da pevamo. Edited July 10, 2022 by Pero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 10, 2022 Author Share Posted July 10, 2022 1 minute ago, NikadProtivKaline said: cini mi se nisi bas najbolje shvatio poentu foruma dakle, ovo je diskusioni forum to sto si ti kreirao temu, ne daje ti za pravo da istu uredjujes i da ljudima dobronamerno savetujes sta treba a sta ne da pisu ovaj forum ne sluzi za dizanje morala i vere ljudima, vec za diskusiju sada lepo sam te zamolio, a sl. put kad krenes sa dobronamernim teranjem sa topika cu te reportovati Riportuj odma, nema osnova za ban. To sto on pise nije diskusija ako vec idemo toliko daleko. Da je napisao ja mislim da ce Partizan osvojiti titulu zbog toga i toga, sa tim nemam problem, ovako sam samo rekao da cu da odgovaram takve upise, nista vise nista manje. Nikom nista ne namecem. Ako moze on da savetuje ljude da je u startu predata titula i da se ne nadaju ili predju da navijaju druge klubove mogu i ja ovo sto sam napisao. Da ne duzimo dalje ovu nepotrebnu pricu, taman je lepo krenulo 5-6 stranica da se pise o potencijalnim pojacanjima sa konstruktivnom pricom, a to savetujem i tebi. Evo ja prvi polazim od sebe pa cu se potruditi sto vise da pisem na tu temu ovih dana. 36 minutes ago, Miki28 said: @1945 Bogami i nama budzet porastao. Jel i daljevazi opklada? Naravno, samo nismo se kladili na nas vec da da ce Partizan imati veci budzet za plate od 7+ klubova, bilo kojih. Pod uslovom naravno da basketnews objavi to isto kao i prosle sezone, a siguran sam da hoce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Mene Holland podseca na Fajea. Cak i ako dolazi, nadam se da dolazi kao backup opcija. Ne sumnjam da ce se boriti i dati sve od sebe ali sa klupe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 10 minutes ago, Benito said: Prica se za Holanda, ima li istine? @Mile1 Ako dolazi, samo kao zamena, nikako starter/lider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Just now, Pero said: Ako dolazi, samo kao zamena, nikako starter/lider Slazem se, 34 godine ali za klupu odlican, zna da preokrene utakmicu svojom energijom a ima i dobru prangiju. 6 minutes ago, Predragdjape said: Mene Holland podseca na Fajea. Cak i ako dolazi, nadam se da dolazi kao backup opcija. Ne sumnjam da ce se boriti i dati sve od sebe ali sa klupe. Podseca i mene samo sto je za klasu bolji igrac od Moa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 @1945 ma samo ti pisi, pusti sta ti drugi pricaju. Jedino da skratis postove, nekad ubijes u pojam sa dizinom a mogao si da zavrsis mnogo krace. Cesto te i preskocim ali nista licno. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Iskreno se nadam da se necemo kockati sa pozicijama kao prosle godine,tu pre svega mislim na Vajta,nije ispunio ocekivanja i naravno da ne treba da ostane. Takodje mora da se pronadje dobar plej,meni je Henry brutalan,sve sem suta za tri poenau je sjajno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) 12 hours ago, LightWeight said: Ako ostane Kalina imamo neke sanse, ako ne tesko. Plej,Puneter,Exum,Ledey.Lesor opasna ekipa, svaka cast komsijama svaka cast? ^^ na cemu? 12 hours ago, LightWeight said: Jebiga, morala je i nasa dominacija da prestane kad tad. ^^ pa dokle vise? dokle? kad je prestala? koliko ja vidim uzeli smo tri trofeja i imamo tri abe u nizu. 12 hours ago, Redstar0356 said: Nasa dominacija je prestala nije se desilo. bilo bi ok kad bi neki prihvatili realnost i prestali da pisu neistine. 4 hours ago, NikadProtivKaline said: meni je to no contest jedan od najboljih trenera evrope, zadrzao sve sto je hteo, plus dovodi vrhunske igrace tamo gde mu nedostaje sistem uspostavljen prosle godine, ove samo nadogradnja vs. otislo skoro sve sto je valjalo iz prosle sezone, ukljucujuci i trofejnog trenera novi trener najuren iz cibone, a roster sastavljaju cova & kumara mislim naravno navijacu za klub, uzeti sezonsku i sve, ali sanse su debelo debelo protiv nas nije otislo sve sto je valjalo. tu su dobric, dzoni, luka, laza, kuz, lazarevic. nije to malo. i slabo. jel ne mislis da nam treba bolji plej od voltersa? ja mislim. i bez nipodistavanja kako tog voltersa niko jos nije uzeo? holins je trebao biti zadrzan, ali mozda je hteo u prelepi tel aviv i za bolje pare? i makabi je veci klub od zvezde. kalina je vec jednom odbio barsu i sarasa da bi odigrao za nas proslu sezonu, kako drugi put da odbije takav klub i takvog trenera? i to za dobre pare i da bude deo tima kome ce jedini cilj biti titula el i koji je opet prvi favorit? srecno nek mu je i da uzme jos jednu el titulu. deda je misterija zasto smo ga pustili i kako se to desilo i ko je kriv. to je uz kalinu ogroman hendikep. naravno pre svega je to sto smo ostali bez radonje tezak udarac i rusenje nekog sistema, ali nije da smo sad bas raspad. imamo dobru domacu osnovu, vec sam napisao. plus jos nedovic i ilic. to je osam domacih igraca. plus necuveno bahacenje i dovodjenje jednog f4 igraca u liku hasana. tesko ce biti nadomestiti dedu i kalinu koji je donosio liderstvo i samopouzdanje ekipi, ali sta da se radi... fale nam prvi plej, cetvorka i jos jedna 2/3. niko nije zadovoljan trenerom, ali laz je da je najuren. nedostajace nam svima radonja i svi bi voleli da je ostao, tu se svi slazemo. sto se njih tice to sto je zadrzao iz prosle sezone mene uopste ne plasi. evo reci jel bi voleo lideja u zvezdi? avrama? madara? trifu? za prvu dvojicu bi se lomila koplja, mada jasno bi bilo da nisu za nas. drugu dvojicu ni u ludilu. jel bi voleo smajlija? ili jednog tristana? to je neka osnova i sistem? u kome je jedan rade zagorac kapiten? (btw samo njega da zadrze, nece uzeti nista 101%) danilo andjusic je vrhunski igrac? da smo ga mi uzeli plakalo bi se i kukalo danima. exum odlican igrac, valjace im, tu nema zbora. da je valjao ne bi ga saras pustio. -avram-madar panter-andjusic exum-zagorac-trifa lidej-smajli-tristan -koprivica jel bi voleo da je ovo zvezdin tim? znam odgovor. dovesce jos pleja i centra i biti ok, ali nista sto se ne moze resiti. meni se i bez kaline i dede nasa osnova vise svidja i nemamo cega da se plasimo dovodjenjem hasana i nedovica. Edited July 10, 2022 by jaka blazic 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) Posle Holinsa nas najbolji defanzivac prosle sezone. Hungry for more 🍴🍴 nek se spreme Panter i Exum Edited July 10, 2022 by Pero 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) 1 hour ago, 1945 said: Ja bi tebe zamolio da mi ne prepisujes reci koje nisam napisao. Jasno sam ga dobronamerno zamolio da prestane ubija moral i veru u ljudima i da pusti ljude na miru da veruju u titulu. Ako zna da ce Partizan osvojiti titulu dovoljno je da jednom napise svoje misljenje, ne da 5 puta to pise, pritom i poziva ljude da navijaju za druge klubove, mislim sve je to legitimno, samo kad god vidim takav slican komentar na ovoj temi od mene ce dobiti odgovor, bez vredjanja ili nekog teranja sa foruma jer su obe situacije za ban a kao sto vidis nisam bio banovan zbog toga nikada. Prestani ti da lazno dizes moral ljudima koji su ovo vec prosli 2017-te i da pozivas da slepo verujemo gazdinim izborima. Pozivam ljude na Tata i Pao temi, to veze nema sa ovom temom i imas dovoljno dug staz na forumu da barem to skontas a ne da vadis postove sa Tete i Pao teme i kacis ih kao da sam pisao ovde. Ubijam moral time sto kazem da je obestecenje za Nedovica previse i da da Partizan ne mozemo da pobedemo jer vec sad imaju osnovu kojoj ne mozemo da pariramo. Avramovic Panter Exum Ledej Su igraci koji imaju vise napadackog potencijala od nasih igraca i koje jedino mozemo da zaustavimo dobrom odbranom a dobru odbranu necemo imati Zaboravlja se kako je Lazic izgledao bez Dra i nema realnog osnova da mislimo da ce sad izgledati bolje. Plus, Lazarevic svakako nece moci da bude iskoriscen defanzivno do maksimuma tako da je iluzorno misliti da mozemo da ih svedemo na mali broj poena. A u velikom broju poena, oni su dosta potentniji Edited July 10, 2022 by Redstar0356 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) opstenarodna mobilizacija gazda prepoznao trenutak sto se kaze on topic: thompson, dzoni, pefi kumara, kobra pitbul, lazarevic, lazic deshaun thomas, ilic hasan, luka, kuz Edited July 10, 2022 by NikadProtivKaline Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 1 minute ago, Redstar0356 said: Prestani ti da lazno dizes moral ljudima koji su ovo vec prosli 2017-te i da pozivas da slepo verujemo gazdinim izborima. Pozivam ljude na Tata i Pao temi, to veze nema sa ovom temom i imas dovoljno dug staz na forumu da barem to skontas a ne da vadis postove sa Tete i Pao teme i kacis ih kao da sam pisao ovde. Znaci mi sto verujemo smo budale i treba svi zajedno da se sklonimo velikom Zelimiru samo zato sto je otisao Radonjic? Ajde malo iskulirajte svima je krivo sto nas je Dejo napustio ali Boze moj, sta sad treba svi kolektivno da skacemo sa mosta? Idemo dalje i samo jako!💪🏻 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) @NikadProtivKaline sto si uvijek toliko negativan? Jesi takav i u zivotu? Edited July 10, 2022 by Miki28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) nisam uvek negativan, ali jesam uvek alergican kada neko dodje da te ubedjuje da crno = belo o nijansama sive moze da se diskutuje i za to sam uvek za ali ovo sirimo ljubav, bravo gazda i ostalo ne bas o ovom teranju sa topika idi navijaj za fmp da ne pricam Edited July 10, 2022 by NikadProtivKaline Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts