suptil Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 1 minute ago, Шеф стручног штаба said: Не знам како си успео да испратиш нешто што се није десило, али не, није у ФМП-у и очигледно неће чим су објавили да су комплетирали ростер. Bilo je da Kuridza i Kuzmic idu u FMP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 4 minutes ago, suptil said: Bilo je da Kuridza i Kuzmic idu u FMP... Prelazni rok je živa stvar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 (edited) 34 minutes ago, L' Imperatore said: Guru mode on: Koji? Guru mode off. Andrew Andrews, Kyle Weems, Akon Purcell, Ponitka, M'baye(potpisao za Efes) Pineiro Edited July 9, 2022 by Pero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liske Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Bonjour. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Bok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 (edited) 2 minutes ago, Liske said: Bonjour. Opa vidi ga Liske bonvivan(banovan) Edited July 9, 2022 by Crni Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 6 minutes ago, necke said: Bok. Tako se komsije pozdravljaju 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Liske izvisio za strucni stab 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 30 minutes ago, Kankkunen said: Šajok ili Pineiro ... Ako pitaš za moje lične preference, onda sigurno Pineiro. Ali bi to razradio u tri različite situacije. Trenutna situacija(Radonja & Kalina out): Velika prednost za Pineira. Kao što sam rekao, mislim da Shayoku treba prava uloga i dobar trener/sistem da se izvuče najbolje iz njega. Naravno, tako je skoro kod svakog igrača, ali mislim da Pineiro ima više nekog individualnog kvaliteta koji bi bio vidljiv kako god okreneš. Možda grešim. Situacija Radonja in, Kalina Out: Ponovo prednost Pineiro. Ja sam ga pomalo na silu gurao u roster sa Kalinom, iako su obojica nekako 3/4. Posle odlaska Kaline, on mi je odličan replacement. Situacija Radonja &Kalina in: Još uvek mala prednost za Pineira, ali verovatno samo zato što sam slab na njega. Jer bi on i Kalina možda malo smetali jedan drugom, dok bi u Radonju imao poverenja da iz dugačkog swingmena kao što je Shayok izvuče najbolje. 7 minutes ago, Pero said: Andrew Andrews, Kyle Weems, Akon Purcell, Ponitka, M'baye(potpisao za Efes) Pineiro Pričali smo o zameni za Hollinsa, ne? Od ovih koje si nabrojao, mislim da je samo Andrews bek, ostalo su krila i krilni centri. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 (edited) 2 minutes ago, Zvezdinho said: Dobra prackica. Zna neko kakva je povreda u pitanju, cisto da ne dobijemo novog Vajta🤭 Edited July 9, 2022 by Benito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 1 hour ago, NikadProtivKaline said: krater na 4 smo imali manje vise svake godine ne secam se kad je poslednji put bilo da kazes da je ta pozicija lepo popunjea valjda kad je qmiller bio tu, a i to je doslo u doselekciji white/ilic meni ne zvuci kao neki poseban krater tj. imali smo mnogo vece svih ovih godina Neće nigde biti kratera, kad se gledaju pojednici, ali ne da ćemo krenuti od nule, već mislim da krećemo iz minusa. Sve što je do sada napravljeno je izbrisano. Otišao nam je trofejni trener, a od 4 igračka stuba (Kalina, Mitrović, Volters, Davidovac) je ostao samo 1. Bukvalno su ova 4-orica rešavali kad god je trebalo, Kalina vraćao trojku na trojku, kad god je bilo bitno pogađao, skakao... Volters bacao floutere kad niko nije mogao da da koš i trojkom rešio celu seriju, a Davidovac ih je razbio u majstorici...Mitar isto sjajan kad je trebalo (sreća da i on nije otišao) Holinsov odlazak mi izgleda kako najmanji problem. Odličan je igrač, ali ga je lakše zameniti, nego gore nabrojane. Videlo se na primeru Partizana da nije lako za godinu dana napraviti tim, čak i sa Obradovićem. Na momente su dolovali kao skup basketaša, dok je Radonjićeva ekipa imala i glavu i rep - lopta je lepo kružila, strpljivo su se tražila rešenja u napadu, u odbrani disciplinovano. Ostaje da se nadamo i navijamo, ali realno šanse su nam slabe. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 4 minutes ago, Stari Wook said: Neće nigde biti kratera, kad se gledaju pojednici, ali ne da ćemo krenuti od nule, već mislim da krećemo iz minusa. Sve što je do sada napravljeno je izbrisano. Otišao nam je trofejni trener, a od 4 igračka stuba (Kalina, Mitrović, Volters, Davidovac) je ostao samo 1. Bukvalno su ova 4-orica rešavali kad god je trebalo, Kalina vraćao trojku na trojku, kad god je bilo bitno pogađao, skakao... Volters bacao floutere kad niko nije mogao da da koš i trojkom rešio celu seriju, a Davidovac ih je razbio u majstorici...Mitar isto sjajan kad je trebalo (sreća da i on nije otišao) Holinsov odlazak mi izgleda kako najmanji problem. Odličan je igrač, ali ga je lakše zameniti, nego gore nabrojane. Videlo se na primeru Partizana da nije lako za godinu dana napraviti tim, čak i sa Obradovićem. Na momente su dolovali kao skup basketaša, dok je Radonjićeva ekipa imala i glavu i rep - lopta je lepo kružila, strpljivo su se tražila rešenja u napadu, u odbrani disciplinovano. Ostaje da se nadamo i navijamo, ali realno šanse su nam slabe. Kme kme kme 🥲 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Čemu ovakav doček brata Wooka, a i čovek je u pravu? 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Od juče 1€=1$, čisto da znate kad krenete u priču da može da se dovede igrač za 400-500K € Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 21 minutes ago, L' Imperatore said: Ako pitaš za moje lične preference, onda sigurno Pineiro. Ali bi to razradio u tri različite situacije. Trenutna situacija(Radonja & Kalina out): Velika prednost za Pineira. Kao što sam rekao, mislim da Shayoku treba prava uloga i dobar trener/sistem da se izvuče najbolje iz njega. Naravno, tako je skoro kod svakog igrača, ali mislim da Pineiro ima više nekog individualnog kvaliteta koji bi bio vidljiv kako god okreneš. Možda grešim. Situacija Radonja in, Kalina Out: Ponovo prednost Pineiro. Ja sam ga pomalo na silu gurao u roster sa Kalinom, iako su obojica nekako 3/4. Posle odlaska Kaline, on mi je odličan replacement. Situacija Radonja &Kalina in: Još uvek mala prednost za Pineira, ali verovatno samo zato što sam slab na njega. Jer bi on i Kalina možda malo smetali jedan drugom, dok bi u Radonju imao poverenja da iz dugačkog swingmena kao što je Shayok izvuče najbolje. Pričali smo o zameni za Hollinsa, ne? Od ovih koje si nabrojao, mislim da je samo Andrews bek, ostalo su krila i krilni centri. Po meni Holins je vise 3, tako da nabrojani su sve 3/2 osim Andrewsa koji je cista dvojka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 10 minutes ago, Benito said: Kme kme kme 🥲 Aj vi sa dva petka na forumu malo vise postovanja prema ljudima koji imaju decenijski staz pisanja ovde. 39 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Klasicno covicevsko ljigavo prebacivanje loptice... Mi smo ponudili i vise od Barse, ali eto, Kalinic je, ipak, izabrao da ode. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Izgleda se nesto iskomplikovalo sa Martinom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Just now, Benito said: Izgleda se nesto iskomplikovalo sa Martinom? Jos nema 16:22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Pregazice nas u el kao plitak potok ,Simone decko prosle godine je trebalo da batalis kosarku i ucis od Radonje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Ovde stvarno treba na neki nacin regulisati ko moze da pise. Nesto tipa, ako je moguce, da se ne vide automatski nego tek kad ih neko odobri. Stvarno ima previse glupih upisa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Nista danas od bombe znaci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 3 minutes ago, Ljubitelj baklave said: I ja sam takodje cuo da je Zeljko Obradovic drzavni projekat. zar ne mislis da je malo glupo tako nesto da napises u trenutku u kome covic sipa 3,6 miliona evra(ne svojih) za filipovog kuma? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts