forumko topic Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Kako se zove onaj lik što donosi peškire i vodu igračima na klupi? E, ja bih i njega smenio i tu postavio Štimca. Da vidite šta je mahanje peškirima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 1 minute ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Kako se zove onaj lik što donosi peškire i vodu igračima na klupi? E, ja bih i njega smenio i tu postavio Štimca. Da vidite šta je mahanje peškirima. Mića 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 https://telesport.rs/2022/06/30/ekskluzivno-zvezda-ima-favorita-za-radonjicevog-naslednika-jedna-opcija-otpala/ 13 hours ago, Manu said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Shatro nas Zvezdan odbio 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 9 minutes ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Kako se zove onaj lik što donosi peškire i vodu igračima na klupi? E, ja bih i njega smenio i tu postavio Štimca. Da vidite šta je mahanje peškirima. Ja bih Vladu postavio za bek ap centra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 luka, kuz, vlada ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Ako nas odbije lik koji se zove ZVEZDAN, šta očekivati od drugih? 🙄 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plant Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 6 minutes ago, Webad said: Shatro nas Zvezdan odbio Ne ocekujte grlo iz te ergele ... osim ako je za klanicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 17 minutes ago, L' Imperatore said: @NikadProtivKaline Radonjin idolopoklonik. E sad sam sve čuo 😄 Ne znam kakve on ime veze sa postom jasno sam kvotovao Devila 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 2 minutes ago, Gudura said: Ne znam kakve on ime veze sa postom jasno sam kvotovao Devila Istina. Izvinjavam se, pobrkao sam. On je imao post ispod tvoga pa sam nekako to uklopio kao da si njega quote-ovao. My bad Jbg, tako ti je to kad čovjek krene da čita diagonalno, a nije bio kod druga Tita na usavršavanju 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Zvezda u pregovorima sa Alimpijevicem,jbte uradi jednu gresku i sad ponavlja drugi put isto to..😁 to moze samo... ''iskorak'' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Koliko je mogao da ima para ovaj Ben Bentil u Armaniju , da se pobijemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Just now, Filbi said: Koliko je mogao da ima para ovaj Ben Bentil u Armaniju , da se pobijemo Јел то онај што нас је трпао у пиониру ове сез? Дао 3-4 тројке и искочио ниоткуда. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesingejm Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Ako Efes ne aktivira +1 opciju ja bih pazario Plajsa. Mada čisto sumnjam da će propustiti tu priliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 12 minutes ago, Devil In My Pants said: Zvezda u pregovorima sa Alimpijevicem,jbte uradi jednu gresku i sad ponavlja drugi put isto to..😁 to moze samo... ''iskorak'' čović kad god raskine sa radonjićem ode u svoju sigurnu kuću, kod trenera za kojeg zna da mu neće talasati na te neke trivijalnosti tipa uslovi, da li će fića da bude deo stručnog štaba i ostalo mislim, kapiram ja da je alimpijević ispekao zanat u međuvremenu, bursa je stvarno dobro izgledala ali se iskreno plašim toga što alimpije nema ličnost kada ga ubaciš u čovićev kontekst, pa će da pravi neke kompromise i na kraju zakopa sam sebe al' možda ne bude tako, ko zna 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Polako sa pazarom😂 Da resimo trenera prvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 16 minutes ago, Devil In My Pants said: Zvezda u pregovorima sa Alimpijevicem,jbte uradi jednu gresku i sad ponavlja drugi put isto to..😁 to moze samo... ''iskorak'' ima za njega Čović puno toga u fioci pa će morati Alimpije da se vrne na užarenu klupu a Branko da ga nabode na prvom treningu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesingejm Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 1 minute ago, uini said: čović kad god raskine sa radonjićem ode u svoju sigurnu kuću, kod trenera za kojeg zna da mu neće talasati na te neke trivijalnosti tipa uslovi, da li će fića da bude deo stručnog štaba i ostalo mislim, kapiram ja da je alimpijević ispekao zanat u međuvremenu, bursa je stvarno dobro izgledala ali se iskreno plašim toga što alimpije nema ličnost kada ga ubaciš u čovićev kontekst, pa će da pravi neke kompromise i na kraju zakopa sam sebe al' možda ne bude tako, ko zna Sve 5, sem što je Alimpijević u međuvremenu stekao integritet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Just now, blesingejm said: Sve 5, sem što je Alimpijević u međuvremenu stekao integritet. nadam se da je tako ali se plašim da je taj integritet kontekstualne prirode, odnosno, da ne fercera isto kod gazdačove i kojekude. bio bih zadovoljnoji sa nekim trenerom izvan sistema fmpa, pošto to smanjuje čovićev upliv u dnevne stvari kojima ne treba da se bavi a voli 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Nadam se da nije istina za Vajta i da mozda pokusamo da dovedemo Treja Tompkinsa. Treba nam dosta igraca kako stvari stoje. Flore djenerale na kecu, startni bek, startno krilo i centar. Pored te cetvorke sto pomenuh. U principu prva petorka i trener 😂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Petrusev ponudjen panati. Dejo vragolane 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 po meni, white moze da ostane, ukoliko se upari sa ilicem npr na ostale 4 pozicije svuda treba po ozbiljan igrac kapiram da cemo dovesti 2 a ostalo ce biti neko krpljenje startno krilo cenim dobric, ako ostane Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesingejm Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 1 minute ago, uini said: nadam se da je tako ali se plašim da je taj integritet kontekstualne prirode, odnosno, da ne fercera isto kod gazdačove i kojekude. bio bih zadovoljnoji sa nekim trenerom izvan sistema fmpa, pošto to smanjuje čovićev upliv u dnevne stvari kojima ne treba da se bavi a voli Gledaj, njemu u ovom trenutku ne treba Zvezda, u Bursi je on kao bubreg u loju, mnogo je više od trenera učestvuje zajedno u formiranju kluba sa vlasnicima. Ako mu se ne garantuje potpuna sloboda ne verujem da će pristati da dođe, a veliko je pitanje da li će ga i Turci pustiti tek tako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 1 minute ago, NikadProtivKaline said: po meni, white moze da ostane, ukoliko se upari sa ilicem npr na ostale 4 pozicije svuda treba po ozbiljan igrac kapiram da cemo dovesti 2 a ostalo ce biti neko krpljenje startno krilo cenim dobric, ako ostane Слажем се потпуно, и ја тако размишљам. Само што је једно та два играча довести озбиљном тренеру, а друго Алемпију. Као што рекоше изнад, он ми ипак делује као неко ко би био сувише увучен у оклоп кад је у питању Човићев модус операнди, невезано што је у међувремену аванзовао. На страну што би се Лебранко у најмању руку распао, ако га не би и патосирао на неком тренингу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 4 minutes ago, NikadProtivKaline said: po meni, white moze da ostane, ukoliko se upari sa ilicem npr na ostale 4 pozicije svuda treba po ozbiljan igrac kapiram da cemo dovesti 2 a ostalo ce biti neko krpljenje startno krilo cenim dobric, ako ostane Ilic i Vajt tanko, al bice bar hasla i skoka. Osim ako se Vajt ne resetuje. Da, sigurno necemo popuniti sve 4 pozicije korektno ali mislim da bismo 1, 2 i 5 morali ako ista hocemo u narednoj sezoni. Inace ja bih Zvezdana potpisao na keca za trenera. Ima tu preku narav, ne dozvoljava igracima isticanje, a i njegov Asvel je igrao jako korektno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts