Pero_Cameron Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Relevantni grcki medij TotalBasket isto objavio a ne vidim da su se pozvali na rtcg, tako da to bi bilo to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 2 minutes ago, StiviKivi said: Gledajte to sa vedrije strane... Što više odlazaka , to više dolazaka. 😅 Posle DR i Kalinića, očekujem još možda samo Kuz da ode. Krećemo sa dolascima❗😅😅😅 Tu tek horor moze da nas zadesi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Just now, L' Imperatore said: Niko nemože da bude ubedjen, dok se ne ozvaniči. Čovek samo želi da kaže da portali vrte jedan te isti tekst u krug, bez ičeg konkretnog, a ljudi ga ovde iznova i iznova sheruju kao neku ekskluzivu. Ja vidim da je egzodus u toku, da niko ne zeli da bude u vec vidjenoj situaciji iz 2017. Sve je ovo velika sramota neformalnih sila odlucivanja ali i naivnosti Covica koji je najbolji kosarkaski radnik u Srbiji da mozes sam protiv svih. Zvezdaska javnost zeli dominaciju nad Partizanom i iskorak u EL. Sa kojom upravom je to moguce ta uprava neka i bude. Nekako je danas na Pinku Covic i prozvao te da izadju na svetlost dana i da preuzmu klub. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Јебига, шта сад. Не можемо очекивати да Д.Р. буде наш тренер доживотно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 2 minutes ago, Kankkunen said: Pa šta drugo, zvanično je samo kad objavi klub. Ma znam. Nego jos se tesim. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesingejm Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Sve najbolje Radonji u novom klubu, osim protiv Zvezde. Biće uvek rado viđen gost u Beogradu! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Ja ne verujem dok se ne pojavi tema o BC PAO na ovom forumu... 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Ok, znaci Radonjic definitivno ide. Ne sumnjam da je zamena za Radonjica vec spremna i da ce do kraja nedelje objaviti ime trenera, te ce se od sredine Jula krenuti sa pojacanjima. Srecno Radonjicu u novom klubu a i nama sa novim trenerom. Pod uslovom da je istina kao sto pisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Srecno Dejo!Hvala za sve! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 (edited) Nemoj neko da je otvarao PAO temu dok ne napisem esej!! 😁 Covic Dr Nebojsha place sto pickousti daje pare kkp...pa tako mogu i ja da vodim klub. Dejo, na redu je da ugasis Olimpijakos u Grckoj i da vratis PAO na staze stare slave. Deveta godina u Evroligi, malo je reci da sam ponosan. Ugasio Dula, Zoca, Aita..doneo Zvezdi standard..Bayernu titule..sad ide napad na EL, VREME JE!! Samo da kazem da nije jos potpisano, ceka se odgovor DR Nebojshi..nadam se putem sms-a i da ce sekretricma kupiti bombonjeru. Edited June 28, 2022 by Devil In My Pants Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Kalimera @Devil In My Pants 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 (edited) jbg Edited June 28, 2022 by SunZero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 1 minute ago, Devil In My Pants said: Nemoj neko da je otvrao PAO temu dok ne napisem esej!! 😁 Covic Dr Nebojsha place sto pickousti daje pare kkp...pa tako mogu i ja da vodim klub. Dejo, na redu je da ugasis Olimpijakos u Grckoj i da vratis PAO na staze stare slave. Deveta godina u Evroligi, malo je reci da sam ponosan. Ugasio Dula, Zoca, Aita..doneo Zvezdi standard..Bayernu titule..sd ide napad na EL, VREME JE!! Smo da kazem da nije jos potpisano, ceka se odgovor DR Nebojshi..nadam se putem sms-a i da ce sekretricma kupiti bombonjeru. Al si lud burazeru😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Srecno Radonjicu i Kalinicu u novim klubovima. Sto se tice novog trenera nadam se Alimpijevicu sve ostalo bice bas lose 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
holden c. Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Steta. Ne mislim da ce naredna sezona nuzno biti kataklizmicna zbog Radonjinog odlaska, ali njegov ostanak bi bio garancija da cemo biti "pravi". Ne nuzno pravi u smislu trofeja i rezultata, vec kao ekipa sa karakterom i borbom do poslednje kapi znoja, makar i nista ne osvojili. Ovako je i to pomalo neizvesno, jbg. Ne vidim kako Cova moze da se izvadi iz ovoga, ja sad samo Tea prihvatam 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Neki iskusniji trener ako ne može Radonja. Alimpijević mi je drag, ali to nije to... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 4 minutes ago, Devil In My Pants said: Nemoj neko da je otvarao PAO temu dok ne napisem esej!! 😁 Covic Dr Nebojsha place sto pickousti daje pare kkp...pa tako mogu i ja da vodim klub. Dejo, na redu je da ugasis Olimpijakos u Grckoj i da vratis PAO na staze stare slave. Deveta godina u Evroligi, malo je reci da sam ponosan. Ugasio Dula, Zoca, Aita..doneo Zvezdi standard..Bayernu titule..sad ide napad na EL, VREME JE!! Samo da kazem da nije jos potpisano, ceka se odgovor DR Nebojshi..nadam se putem sms-a i da ce sekretricma kupiti bombonjeru. Cestitam Losmi! Odoste ti i Radonja u Grcku. Reci mu da nam posalje Nedovica, jer je on alergican na takve igrace. 😄 Ps, nemoj da se ljutis ako nakantamo PAO u sezoni koja nam predstoji. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 samo ne dusko ivanovic 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 SK uzvraca udarac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesingejm Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 I meni se čini Alimpijević kao dobar izbor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heaviside Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 2 minutes ago, goofy said: Rekao bih da vam je veći problem od odlaska DR-a to što je predsednik KKCZ dozvolio vlasniku FMP-a da potpiše četvorogodišnje ugovore sa 4-5 juniora iz pogona KKCZ. Ne znam kakva su ta deca, verovatno talentovani i vredni, ali sve to deluje kao da vlasnik FMP-a bolje od predsednika KKCZ zna šta donosi budućnost (ne ona podgorička). Sprema se za povlačenje, to je očigledno već neko vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gledaoc Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Srecno Radonji pa da nam se ponovo ukrste putevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Just now, Miki28 said: SK uzvraca udarac Empire strikes back! :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Daj Covke odvrni slavinu pa da opet deremo komsije gdje stignemo. Jedan je Radonjic Dejan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Lijte kise ladne vode Radonja ode Radonja ode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts