grati Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 2 minutes ago, Edward Louis Severson III said: @grati Nije poenta u Davidovcu, on je ovde dugo, možda i sam hoće da ide. Poenta je da ne možemo da pariramo čak ni za njega, bukvalno nas čerupaju, kao da je naredba stigla da se ništa ne radi i da se samo gleda kako nas razmontiravaju. Zasto bi parirali? Evo ti primer Dali smo 350k za Holinsa a Makabi ga uzima za 600k, sad se ti pitaj da li je pametno da damo 600k za Holinsa kad mozemo da uzmemo boljeg igraca za te pare? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 5 minutes ago, Edward Louis Severson III said: @grati Nije poenta u Davidovcu, on je ovde dugo, možda i sam hoće da ide. Poenta je da ne možemo da pariramo čak ni za njega, bukvalno nas čerupaju, kao da je naredba stigla da se ništa ne radi i da se samo gleda kako nas razmontiravaju. Pa izgleda da je Vucicev masterplan da obezbedi Kuperov glas i zato mu nije dovoljno da mi budemo slabiji, nego zeli da pokaze dominaciju nad nama i da puzimo od 4. dana nakon sezone do oktobra (ima da se napuzimo bas) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Ja ne vidim veliku stetu u rokadi Ilic-Davidovac. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 3 minutes ago, grati said: Zasto bi parirali? Evo ti primer Dali smo 350k za Holinsa a Makabi ga uzima za 600k, sad se ti pitaj da li je pametno da damo 600k za Holinsa kad mozemo da uzmemo boljeg igraca za te pare? Misliš da Makabi ne bi uzeo boljeg za manje pare? Gde je nama skauting pa da očekujemo tako nešto? Tim koji pobeđuje se ne menja svojevoljno. 1 minute ago, Redstar0356 said: Ja ne vidim veliku stetu u rokadi Ilic-Davidovac. Ako uopšte dođe Ilić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 2 minutes ago, Redstar0356 said: Ja ne vidim veliku stetu u rokadi Ilic-Davidovac. Ne treba na taj nacin nikada govoriti o igracu kakav je Davidovac, koji je sebe ugradio u sve uspehe Zvezde u ovoj modernoj istoriji kluba, uz izuzetan doprinos u mnogo vaznih zavrsnica i meceva koji su zivot znacili. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Oko tolikog pisanja kao da je Ilic gotov,bas mislim suprotno,cini mi se da je i Sarac pisao da ne zna zasto se buni Radonjic oko dolaska Ilica,videcemo sta ce se tu desiti,ali jos gotovo nista nije,bar ja mislim Link to comment Share on other sites More sharing options...
grati Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Just now, Edward Louis Severson III said: Misliš da Makabi ne bi uzeo boljeg za manje pare? Gde je nama skauting pa da očekujemo tako nešto? Tim koji pobeđuje se ne menja svojevoljno. Ako uopšte dođe Ilić. Tim koji pobedjuje 😆 pa mi smo stalno pobedili partizan i stalno smo menjali tim..Kalina bio kod nas 2 sezone a vidim i bez njega sve ostale sezone smo osvojili trofeje eto ti Makabi usli u F8 EL i rasterali sve igrace pa dosli skroz novi. Opusti se vise i ne trazi neke razloge kako hoce neko da nas unisti itd. Bukvalno minimalni budzet ce biti 7 miliona, a za 7 miliona moze da se skocka jako kvalitetna ekipa.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Kvalitetna ekipa za 7 miliona neto može, ali taj budžet 7 miliona je bruto. Dakle prvi tim plus stručni štab plus nekoliko igrača fmpa plus troškovi sezone. Na budžet od 7 miliona evra tim će koštati maximalno 4.5m 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 30 minutes ago, Manoly said: Ne treba na taj nacin nikada govoriti o igracu kakav je Davidovac, koji je sebe ugradio u sve uspehe Zvezde u ovoj modernoj istoriji kluba, uz izuzetan doprinos u mnogo vaznih zavrsnica i meceva koji su zivot znacili. Pa dobro i? Sta sad? Sad ce doprinos davati Ilic ili neko drugi, nece valjda da igra kod nas do kraja karijere jer eto, ima dosta vaznih zavrsnica. Covek se budi samo za zavrsnice sezone, da je malo konstantniji, znacio bi nam mnogo vise. Ovako, hvala za sve, srecno u Cska, nama su bitni Kalinic, Radonjic, Dobric donekle i Lazarevic. Za ostale mozemo nadji podjednako dobre zamene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Insajder javlja da je Davidovac novi igrac CSKA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukag Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Davidovac novi igrac CSKA, 800k po sezoni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Ništa, od danas navijam za Ukrajinu. 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Au jebote, sta je ovo ljudi moji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дејо Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Da se ne zezamo, kod nas 800 000 ne bi dobio za 2 godine, tako da očekivan potez. Sretno Deda, hvala za sve klač momente, hvala za ona 2 poena na strani protiv Partizana u zadnjim sekundama čime smo obezbedili 1. mesto a, ispostaviće se, i titulu. 31 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Хвала за све године чији си био неизоставан шраф, ДеДа, фалиће нам шприцер-хладноћа (да не кажем вађење ствари) у најбитнијим моментима. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Steta sto nece igrati EL da ga pozdravimo kako dolikuje, ali svakako 800k ako sad ne uzme nece nikad. Nek mu je sa srecom! ❤️ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Deki kralju sve najbolje u nastavku karijere! Dobru kintu ce uzeti ako je tacno ovo za 800k, a vec dogodine se vraca u EL. Nek specali deda nesto u naredne dve sezone pa nazad kuci. Srecno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Deduška 😁 Ako je istina svaka cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Jebes pare jebes novac Dobric... Otisao deda da ubode kintu pa se vraca kuci nadam se. Sledece sezone nek nam je Bog u pomoci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heaviside Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Jel ste sigurni da je 800k godišnje? Vujčin je napisao da je ugovor vredan 800k, ne da ima 800k godišnje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Nastavlja se egzodus - Kuz u FMP-u. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Није за год сигурно, врв је 2 сезоне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Falice u plej of utakmicama, a tokom veceg dela sezone realno je 'ladio jaja i bio ispod svog nivoa. Za sad sve ide ka tome da nas ceka ozbiljniji remont ekipe. Valjda ovi nasi znaju sta rade 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 2 minutes ago, fradler said: Nastavlja se egzodus - Kuz u FMP-u. To se pricalo jos tokom plejofa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heaviside Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Pa onda poređenje 270-800k ne stoji...vadi se Vujčin da bi ispalo da nisu mogli ništa da urade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts