Naša posla 2.1 Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Ponitka u Reggiana-i Mi smo slepi pored očiju kada ga nismo pojurili… 🤓🤓🤓🙄🙄🙄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 (edited) 4 hours ago, bosMan_jr said: Imao je informacije jer je blizak klubu, to ne znaci da ne izmislja gluposti kad to klubu odgovara Znam ja sve to ali cinjenica je da je jedno vreme prvi izlazio sa tacnim informacijama. Sad posle sto je krenuo da spinuje po naredjenju kad je dobio vecu platformu to je drugo.. Ali ja koliko sam primetio nije jedini. Ima ih i na ovom forumu koji to rade. Sad dal slucajno posto im neko gura informacije koje nijsu tacne ili je ipak namerno po naredjenju to je pitanje. Edited August 16, 2022 by LightWeight 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 1 hour ago, Naša posla 2.1 said: Ponitka u Reggiana-i Mi smo slepi pored očiju kada ga nismo pojurili… 🤓🤓🤓🙄🙄🙄 Potpisao navodno na 3 meseca, a kako su samo skocili na mene ovde sa tezama da on kosta 2.5x Holand i tome slicno. Ne kosta ali i ne rezi pa ga zato nismo uzeli (osim na brata i roditelje). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 (edited) Jovica Antonic kordinator omladinske skole, Klipa sa juniorima, Sakotin sin sa kadetima. Edited August 17, 2022 by Marokanac 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Sakotin sin 'okacio patike o klin'? Nisam znao da je toliko omatorio. Mozda bude nesto od njega, kadeti su lepa polazna osnova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 7 minutes ago, djura.net said: Sakotin sin 'okacio patike o klin'? Nisam znao da je toliko omatorio. Mozda bude nesto od njega, kadeti su lepa polazna osnova. Ovo je stariji sin Miloš, mada je i Dušan završio karijeru ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 (edited) Skoro se ovde pominjao Antonic Bas lepa vest Edited August 17, 2022 by srlepajce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Srecno gledanje Nedovica svima u narednim sezonama 😔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erik Kartmen Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Nedo pokazao koliko je nekonstantan u šutu i koliko ćemo se nervirati sledeće sezone sa ovakvim njegovim partijama. Samo se nadam da će Jovanović imati autoriteta da ga zaustavi na vrijeme. Ono je bilo tužno gledati. Volio bih da sam sinoć vidio makar 5 minuta za Petruševa, bolno je ako Ristić ima prednost nad njim u reprezentaciji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Ajde saberite se, prva utakmica posle pauze. Omasio je par otvorenih suteva ali sve je to normalno u ovom periodu. Sudite decku posle 20 minuta odigranih. 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erik Kartmen Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Ne sudim mu ja, znao sam koji su njegovi kvaliteti i mane. Šut mu nije konstantan i to je to! Samo da se naviknemo da će biti ovakvih partija sa njegove strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Pa da je konstantan sad bi igrao u NBA a ne u Zvezdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 (edited) 34 minutes ago, LightWeight said: Pa da je konstantan sad bi igrao u NBA a ne u Zvezdi nije to tako jednostavno. postoje nekonstantni ali bolji igraci koji igraju nba & konstantni a losiji koji su dugo bitan faktor u boljim ekipama u euroleague od zvezde. nedovic ima problem sa razumevanjem kosarke na vrhunskom nivou, sve ostalo je super ..skoro. Edited August 18, 2022 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted August 18, 2022 Author Share Posted August 18, 2022 2 hours ago, Erik Kartmen said: Šut mu nije konstantan i to je to! Ako napises uzvicnik i to je to, ne znaci da je tako. Da li si svestan da je Nedovic imao druge po redu najbolje procente od svih evroligaskih bekova koji su uzimali 5+ trojki po mecu? Bolji od Larkina, Vilbekina, Dorsija, Bili Berona. Tim redom. Bolji je bio samo Ajzea Kenan. Ima nekoliko sa boljim procentima kada se radi o 4+ sutnutih trojki po mecu al to je vec blizu 2 sutnute trojke manje po mecu od njega al i ako te uracunas tu je 6. ili 7. sto je sam vrh. Daj mi igraca koji je po tebi konstantan suter od prvog do poslednjeg meca u sezoni? Verovatno niko nikada. Mozda Rej Alen ili Stef Kari u svojim najboljim sezonama. Koga briga dal ce jednu utakmicu da sutne 0-4 ako ce sledecu da strpa 5-7 recimo i mi dobijemo taj mec. S obzirom da Nedovic nije Larkin bas trebace nam jos mnogo toga da se poklopi osim njegovih dobrih suterskih partija da dobijemo mec, samo sam pokusao da objasnim da to sto si napisao kako si ti zamislio da to ne postoji da neki suter ne veze par utakmica losije u sezoni sto se tice suta ili postoji ali jednom jedan igrac u sezoni maksimum sto se tice El pa i Nba. 38.6% , 61/158 za 3. Odlican suter za evroligaske uslove i zapravo jedan od konstantijih sutera u Evroligi kada se pogledaju svi drugi igraci sa vecim brojem uzetih suteva. https://admin.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=000848&seasoncode=E2021 Svega nekoliko utakmica je imao ispod 25% za 3 i zapravo ovo se smatra jednim od konstantnijih sutera za 3 kada pricamo o suterima u El. Prihvatio tu realnost ili ne tako je kako je. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Pocele pripreme. Tu je Kuzmic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 (edited) 9 minutes ago, Pero_Cameron said: Pocele pripreme. Tu je Kuzmic. Nekoliko sličica ... https://kkcrvenazvezda.rs/2022/08/18/crveno-beli-polako-hvataju-zalet-galerija-slika/ Edited August 18, 2022 by Kankkunen 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 (edited) 12 minutes ago, Pero_Cameron said: Pocele pripreme. Tu je Kuzmic. Znači Mitar će na 4? Ni malo mi nije jasna situacija sa visokim igracima.. Edited August 18, 2022 by LightWeight Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Laza izgleda kao da moze da drzi ne jednu nego 10 svlacionica na 1 bicepsu 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 https://www.budihuman.rs/korisnik/1329/danilo-grbic Ako je zabranjeno brisite. Pustite koju poruku. Od kuma dete .. 😞 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Nedović je prilično nekonstantan šuter, on kada upadne u slump nije u stanju ni potpuno otvorene trojke da ubode. To se najbolje videlo u plejofu grčkog prvenstva u kome se toliko raspao da je to stvarno bilo neprijatno gledati, klasičan štetočina mode na većini utakmica. On jeste izuzetno talentovan napadač i moćno oružje i na EL nivou, al' je upravo zbog šuterske nekonstantnosti, niskog IQ-a, lošeg decision making-a i slabog do nikakvog doprinosa u ostalim segmentima igre mnogo adekvatniji za nekog microwave skorera sa klupe, nego za startnog beka i prvu-drugu napadačku opciju. Drugim rečima - što ekipa manje zavisi od njega to bolje, jer su mu amplitude ogromne i nikada ne znaš da li će taj dan da usere protivnika, ili svoju ekipu. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 also sprach guru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 (edited) ako je Kari prihvatio da je "Nemanja postao Nedovic", to je onda to. Edited August 18, 2022 by pavijan2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Nedovic povredjen.Iznenadjenje? Jok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 1 minute ago, YAO said: Nedovic povredjen.Iznenadjenje? Jok. Laksa povredica posle udarca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Coach Dovla ima lijep sat (ako je on lik sa plavim satom) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts