Aleksa Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Sad kad Covic dovede Sildsa kojeg niko nije spomenuo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 1 hour ago, Laki21 said: Odoh da džonjam, znate šta vam je radi zadatak dok ne progledam. Budi se dok ne bude kasno!!! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 43 minutes ago, bosMan_jr said: Izgleda da je gazda snimio insajdere i svakom kaze razlicito, pa na osnovu toga sta dodje u javnost on pronadje krticu. Rip insajderi U intervju za Novu je bas pljuvao po insajderima Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Just now, LightWeight said: U intervju za Novu je bas pljuvao po insajderima Ma ok to, ali meni nisu problem insajder nego bezveznjaci koji se dovode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodie Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Najveći nemač pojma koji je kročio na evropski parket. Glup kao točak. Eto nek me demantuje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Dobro je ,stig'o mi pelet. 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Koliko sam se smorio, a forumasi nasli 116 mana Singletonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Baš bezvezan igrač je Bentil, jedan od onih bezveznjaka za koje sam se uvek pitao kako su završili u EL, valjda zato što je korpulentan a može da pripali za 3. Veoma low iq igrač. Sa Singletonom koji je premazan svim bojama ne može ni u istu rečenicu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 (edited) Čovjek na nivou karijere ima 0.2 blokade po utakmici. O čemu mi dalje da pričamo? I ljudi ga nazivaju "fizikalcem". Edited July 20, 2022 by Sjećaš li se Rum kasato Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Just now, Zvezdan said: Koliko sam se smorio, a forumasi nasli 116 mana Singletonu I tandemu Shabazz - Teo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Ne znam po meni Bentil uopste nije los igrac. Odlicna streč opcija. Singelton sigurno kosta mnogo vise. Bolje da se te pare usmere ka pleju i jos jednom beku koji je dobar u odbrani. Veci je problem ostanak White-a nego dolazak Bentila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Nije valjao Singlton, mator bez motiva... Ovaj je mladji I Ima da grize... 😁 Koliko nerealnih ljudi Ima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Tako nam i treba kad je Singlton preko noci postao ispusena mustikla. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Insajderi skroz zakazali, toliko o tome da je neko done deal 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Kud će sa tolikim igračima? Jedino ako se šilbuju Vajt, Lazarević ili Mitrović... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 3 minutes ago, Benito said: Tako nam i treba kad je Singlton preko noci postao ispusena mustikla. Ovo je novo ludovali ste prerano niste bili odusevljeni na forumu igracem koga je neko random pomenuo, zato taj igrac nece doci nego bezvezni Ben Bentil 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Bentil na ovu kompoziciju tima YUCK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija96 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 18 minutes ago, Bagzzi said: Mozda je Teodosic...i on je iz Italije 😁 Tesim se hahahha Insajderi ove godine pogodili jedino Dalibora Ilica🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 U moru glupavih internet stranica, kkcz insajder ubedljivo na vrhu po tupavosti. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Just now, Delija96 said: Mozda je Teodosic...i on je iz Italije 😁 Tesim se hahahha Insajderi ove godine pogodili jedino Dalibora Ilica🤣 Uvek je ta pesma u najavi, nema nikakve veze sa pojacanjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Just now, Benito said: Uvek je ta pesma u najavi, nema nikakve veze sa pojacanjem. Juce nije bila za Filipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Počinjemo da ličimo na Panatenaikos iz 20/21 sezone Bentil/White/Nedovic Najveca zelja ove sezone je da dodje Shabazz i da ode White Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Nama je trebao Kyle Wiltjer. Najbolji šuter u Evropi na svojoj poziciji. Koštao bi manje od Bentila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabljuroligbringer Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Једно питање, ако смо самопроглашени шампиони маркетинга у Евролиги, зашто већ три године не може ништа да се поручи са званичног сајта и и даље стоји информација да не ради због ковида...? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Mozda je ovaj Bentli zamena za Vajta. A Singlton ce se objaviti kasnije, kad krene ono "pravo" 😂 2 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts