Wesley Sneijder Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Meni ovaj Bentil ostao u secanju kad je pre par sezona u Pioniru ispalio takvu ciglu sa poludistance, da sam mislio da ce puci tabla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 1 minute ago, Benito said: Ovo za Raduljicu i Nikolica je okej jer je dosao Petrusev, ali izbaciti za Singltona i dovesti Bentila je igranje sa zivcima. Onda je najbolje da sacekas kompletan prelazni rok. 😄 Meni je zanimljivo kada se spominje dosta imena... Elem, toliko mana smo nasli Singltonu od godina do motivacije. Aj da vidimo sta ce sa Bentilom da bude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Just now, Wesley Sneijder said: Meni ovaj Bentil ostao u secanju kad je pre par sezona u Pioniru ispalio takvu ciglu sa poludistance, da sam mislio da ce puci tabla. Ove sezone nas je natrpao u dresu Armanija 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 ja nemam pojma ko je ovaj lik da bog da imao pa nemao. taman jedan prelazni rok gde znam sve igrače koji su u opticaju i sad ovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Bentil done deal 😄 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Izgleda da je gazda snimio insajdere i svakom kaze razlicito, pa na osnovu toga sta dodje u javnost on pronadje krticu. Rip insajderi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 (edited) 3 minutes ago, Pero said: Ove sezone nas je natrpao u dresu Armanija čekaj, bio je neki kli sa klupe koji je sipao trice k'o lud ali je bio white boi čini mi se edit ipak je on, 3/4 za 3 Edited July 20, 2022 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 (edited) 2 minutes ago, Predragdjape said: Onda je najbolje da sacekas kompletan prelazni rok. 😄 Meni je zanimljivo kada se spominje dosta imena... Elem, toliko mana smo nasli Singltonu od godina do motivacije. Aj da vidimo sta ce sa Bentilom da bude... Pa i to sto kazes, i od Shabazza napravise invalida sad kad dodje neki Kobs nek se vesele.. Edited July 20, 2022 by Benito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Evo mocart potvrdio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Sad vec postoji bojazan ozbiljna da on Z-a nema nista. Ne od Zokija, vec onog drugog. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 2 minutes ago, uini said: čekaj, bio je neki kli sa klupe koji je sipao trice k'o lud ali je bio white boi čini mi se Mozda si ga pomesao sa Plajsom iz Efesa 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Kad sam ga ja najavio, ihaj ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 2 minutes ago, uini said: čekaj, bio je neki kli sa klupe koji je sipao trice k'o lud ali je bio white boi čini mi se Bentil double double 12 poena 10 skokova 3/4 za tri. A white boi je bio Giampaolo Ricci cini mi se imao je i on 2/3 ili 3/4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagzzi Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 2 minutes ago, Zvezdan said: Evo mocart potvrdio Pozivaju se na Sport Klub, nije njihov izbor informacija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Cirkus,pustanje buva o bombama pa polovnjaci. Ovako i za Sabaza lako moze da bude,nema sta da se trazi u duelu sa komsijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Ljudi sta vam je singlton je dogovoren, a bentil ide u zavrsene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Bentil je vec dogovoren, samo se ceka pravi trenutak da se ozvanici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Singlton 5x bolji igrac, bas sam se razocarao sad 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Singlton je za ovog BUKVALNO zver... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Just now, Gaga said: Cirkus,pustanje buva o bombama pa polovnjaci. Ovako i za Sabaza lako moze da bude,nema sta da se trazi u duelu sa komsijama. Nemojmo bas ovoliko skakati pred rudu. Ono treba reci sta jeste, a to je da je potpuno nepotreban polovnjak stranac u pitanju (potencijalno drugi posle Holanda), ali polako: 1) mozda nije tacno 2) videcemo sta tek sledi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Dok ne vidim Đorđe Matić ne verujem nikome. Isti ovaj lik je napisao tekst u kom kaze da dolazi Singleton, tako da cekamo Matica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Uprava gleda da usere hajp oko sezonskih ako je i postojao unazad par dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Singlton,Bentil,Ilić. Martin, Petrušev,Mitrović Not tu bed.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Zabalj Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Dobrodosao Bentile u Zvezdu ! Odlican igrac ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 @Mile1 @Markoss Sta bi sa Singlton done deal?😱 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts