berti Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 (edited) Bilo je uzivanje citati Abrahama, tj Harpera na starom forumu. Fajt na politici, pa posle sjajni postovi na sportu kao Talesina i na kraju Abrahama. Umeo je da pretera, ali je pogadjao u zivac, a to se, nazalost, ne prasta. Edited July 16, 2022 by berti 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Nema potrebe ponovo praviti neku famu oko toga. Abraham je bio sjajan forumaš i pametan čovek ali je imao bukvalno nultu toleranciju za drugačije mišljenje od njegovog i to je na radikalne načine pokazivao. Dakle, u nekom limbu sjajan forumaš, jedan od najboljih, ali u kontaktu sa drugim ljudima klasičan netolerantni despot. Šteta. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mićko81 Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Braćo jedno pitanje,da možemo da biramo između Teodosića i Sabaza koga bi ste izabrali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 E konacno smo se dotakli i misljenja o bivsim forumasima, to i kulinarski recepti su jedino sto do sada nismo imali ovde 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 2 minutes ago, Micko81 said: Braćo jedno pitanje,da možemo da biramo između Teodosića i Sabaza koga bi ste izabrali? Mislim da Teo ima rutavije ruke, pa sam za njega. 1 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Just now, Micko81 said: Braćo jedno pitanje,da možemo da biramo između Teodosića i Sabaza koga bi ste izabrali? Realno Šabac, ali da se ja pitam neki Madar - višegodišnji ugovor. Nijedan od ove dvojice ne bi napravio razliku ove sezone, uzalud potrošene pare. Doveo bih i Petruševa, iako se ne uklapa u trenutnu centarsku koncepciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 8 minutes ago, bosMan_jr said: E konacno smo se dotakli i misljenja o bivsim forumasima, to i kulinarski recepti su jedino sto do sada nismo imali ovde Vidim i ti krenuo da čitaš diagonalno. 😄 Bila je rasprava izmedju starih gurmana Uinija i Kronosa oko toga gde se jedu najbolji škembići, a gde čorbast pasulj Ok, nisu baš recepti ali pripada pod kulinariku 😄 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 11 hours ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Ma nisam isao nigde, nego neke obaveze u privatnom zivotu, hvala Bogu lepe stvari, pa ne stizem da pisem, ali vas citam 🙂 Svaleracija 😈 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Al koliko bi bila jaka fora da smo ove god doveli neke mlade prospekte, sklepali neki min el budzet i dali Vladi Jovanovicu da radi "trogodisnji plan" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Da li neko od informisanijih zna nešto o potencijalnom dobijanju licence? Višegodišnji ugovori, relaksiraniji Čović (možda prividno), pa čak i odabir novog trenera me navode da u klubu postoje neke garancije od Evrolige po pitanju licence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 7 minutes ago, Crni said: Al koliko bi bila jaka fora da smo ove god doveli neke mlade prospekte, sklepali neki min el budzet i dali Vladi Jovanovicu da radi "trogodisnji plan" Kladim se da bi ga ti prvi terao kada bi vezali 3 poraza npr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Just now, Golijat said: Kladim se da bi ga ti prvi terao kada bi vezali 3 poraza npr. Pa hvala ti na takvom misljenju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 18 minutes ago, Gavran said: Da li neko od informisanijih zna nešto o potencijalnom dobijanju licence? Višegodišnji ugovori, relaksiraniji Čović (možda prividno), pa čak i odabir novog trenera me navode da u klubu postoje neke garancije od Evrolige po pitanju licence. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 30 minutes ago, Crni said: Al koliko bi bila jaka fora da smo ove god doveli neke mlade prospekte, sklepali neki min el budzet i dali Vladi Jovanovicu da radi "trogodisnji plan" Najjaca fora bi bila da je Čović rekao iskreno kako stoje stvari i dao otkaz. A mi krenulu u sezomu sa Popovicem i Topicem i tako gurali pricu pa dokle stignemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Eno, Vladini klinci rasturaju vršnjake iz Albanije. Btw, tek sad sam provalio da nam repka igra B prvenstvo u ovom uzrastu. Reprezentativne selekcije ruše sve rekorde posljednjih godina, nema šta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Just now, Redstar0356 said: Najjaca fora bi bila da je Čović rekao iskreno kako stoje stvari i dao otkaz. A mi krenulu u sezomu sa Popovicem i Topicem i tako gurali pricu pa dokle stignemo Iskreno, ne bi to bila najjaca fora. Najjaca fora bi bila da svi koji su ovako povredjeni i uvredjeni na kraju sezone kad uzmemo ABA ne smeju da se raduju, nego moraju na 4 noge da puze i govore ja sam magarac 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Evo link,ko zeli neka pogleda😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 (edited) 23 minutes ago, quentin said: Eno, Vladini klinci rasturaju vršnjake iz Albanije. Btw, tek sad sam provalio da nam repka igra B prvenstvo u ovom uzrastu. Reprezentativne selekcije ruše sve rekorde posljednjih godina, nema šta. Tacno se vidi da smo za klasu bolji od ostalih u ovoj diviziji. Juce +49 protiv Slovaka, evo i sada ide u tom smeru protiv Albanaca. Edited July 16, 2022 by necke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Just now, necke said: Tacno se vidi da smo za klasu bolji od ostalih u ovoj diviziji. Juce +49 protiv Slovaka, evo i sada ide u tom smeru protiv Albanaca. Ide u smeru da bude +70 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Tako ce Vlada i sa nama da gazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Sportal pise da zelimo Tea. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 (edited) E to je vec samoubistvo kako mi jedino umemo Edited July 16, 2022 by bosMan_jr 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 1 minute ago, Pero_Cameron said: Sportal pise da zelimo Tea. kupujmo domace Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 3 minutes ago, Pero_Cameron said: Sportal pise da zelimo Tea. Ovo već ozbiljno liči na Pero Antić situaciju. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 (edited) 5 minutes ago, Pero_Cameron said: Sportal pise da zelimo Tea. Izvukli su ceo tekst na osnovu Covicevog obracanja kako zelimo domace igrace Edited July 16, 2022 by Mile1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts