MWilly Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Valjda je sada jasno svima zasto je Radonja otisao a za njim i svi ostali ... neki ce reci cava pobegao kad je najteze, drugi ce reci da nije hteo da pristane da bude statista i da gleda kako nas gaze vezane nakon sto je ocetkao najtrofejnijeg u evropi i naterao ga da pobegne sa crte ... za mene svakako ovo drugo, pokazao velicinu i zvezdasko srce ... ostalo je jos da Covic nadrogiran sujetom nas otera u dugove pa da radimo reset ... da je srece da ubacimo malog Topa , Popovica i drugu talentovanu decu iz juniorskog pogona , uz par ec stranaca, da pustimo VJ da radi , da probamo da napravimo neku zdravu osnovu za vreme kad ovo zlo prodje ... zato je Covic morao da podnese ostavku kad je postalo jasno da se raspada sampionska ekipa i iz kojih razloga al nismo te srece 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 5 minutes ago, Nini3112 said: Ne bih da nam rusim sneska ali prema mojim informacijama od Sabaza nema nista,daj Boze da gresim. Nista onda... Daj tog cobsa dok nam neko drugi nije usao u njega 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Vise se ponavlja slucaj Pablo Laso 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 1 minute ago, Wesley Sneijder said: Daj Marcus Howard-a i da bude sou Danas sam procitao da ga zeli Baskonija ali svakako opasa igrac jedino sto je midzet😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Dovescemo verovatno sedmu opciju na pleju, kao i svake godine. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 8 minutes ago, Nini3112 said: Ne bih da nam rusim sneska ali prema mojim informacijama od Sabaza nema nista,daj Boze da gresim. Snesko je srusen odlaskom Dede, Radonje i Kaline. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MWilly Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 7 minutes ago, Nini3112 said: Ne bih da nam rusim sneska ali prema mojim informacijama od Sabaza nema nista,daj Boze da gresim. Ne cudi me nista, nemamo mi tu lovu ko sto nikad nismo imali, samo Covicevi sujetni blefovi. Ostace nama Hasan i Neda jedina ozbiljnija pojacanja. Mozda uleti jos neko na zalasku karijere tipa Singlton i slicno, a ostalo ce biti rang Holand, Dalibor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 5 minutes ago, Nini3112 said: Ne bih da nam rusim sneska ali prema mojim informacijama od Sabaza nema nista,daj Boze da gresim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 10 minutes ago, Nini3112 said: Ne bih da nam rusim sneska ali prema mojim informacijama od Sabaza nema nista,daj Boze da gresim. A mi cemo se bas isprepadati kad nam jedan takav dokazani insajder porusi sneska. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Just now, Nini3112 said: Danas sam procitao da ga zeli Baskonija ali svakako opasa igrac jedino sto je midzet😅 Nisam imao pojma da ga trazi Baskonija, ali mislim da moze da bude top igrac za Evropu. Jeste midzet, ali u ofanziva mu je vrhunska, pre 3 sezone vodeci strelac NCAA, da ima 10ak cm vise, bio bi i dalje u NBA. Chris Clemons bi mi isto bio zanimljiva opcija za beka, mada ne verujem da nasi zele toliko da rizikuju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Just now, kokodakalo said: A mi cemo se bas isprepadati kad nam jedan takav dokazani insajder porusi sneska. Lik bukvalno kad se otegne neki transfer dodje i kaze da prema njegovim informacija nema nista od toga i posle vesti na mocartu dodje da nam kaze da ima sanse za tog i tog 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 2 hours ago, gledaoc said: Najveca budalstina koju sam procitao je da lupetanje forumasa moze da pokvari transfer nekog igraca, glupost aha, tako je goga zimus napredovao vrlo lepo al smo ludovali Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Mozda Sabaz hoce da dodje iskljucivio kao iznenadjenje, sad mu se ne dolazi kad svi znaju da je on.. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 7 minutes ago, uini said: aha, tako je goga zimus napredovao vrlo lepo al smo ludovali Nije tacno, ja sam ludovao samo par sekundi, a onda sam se suzdrzavao, al vecina nije mogla da izdrzi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 (edited) 28 minutes ago, bosMan_jr said: Ljudi shvatio sam!!! Zeljko pravi Fener vol2, a mi odgovaramo Efesom vol2! Shabaz i Nedovic su Larkin i Micic, Singleton je Singleton logicno, Hassan je Dunston. Holland je Anderson/Kruno, Dobric je Elijah Bryant. Ima jos par defanzivaca tu da odglume Turke. Dalibor ce probati Moermana da odradi. fali nam jos Pleiss, i takvog igraca ocigledno trazimo, zato se ceka sa tim centrom eto i to sam vam resio poz Jedino Gde se oseti neki disbalans i razilazenje na klupi.Vlada ne lici na Atamana.😀 Edited July 15, 2022 by Siki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 13 minutes ago, Redstar0356 said: Lik bukvalno kad se otegne neki transfer dodje i kaze da prema njegovim informacija nema nista od toga i posle vesti na mocartu dodje da nam kaze da ima sanse za tog i tog Pogledaj moje objave da li sam jednom do sada napisao da neko nece doci,kad vec komentarises,uvek imas nesto da prokomentarises lose a nista pametno reci neces,pozdrav za tebe i velika ljubav,♥️ 16 minutes ago, Wesley Sneijder said: Nisam imao pojma da ga trazi Baskonija, ali mislim da moze da bude top igrac za Evropu. Jeste midzet, ali u ofanziva mu je vrhunska, pre 3 sezone vodeci strelac NCAA, da ima 10ak cm vise, bio bi i dalje u NBA. Chris Clemons bi mi isto bio zanimljiva opcija za beka, mada ne verujem da nasi zele toliko da rizikuju Top je igrac,cini mi se i da je bas okej lik,bio bi dobar ugrac za svaku ekipu u Evropi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 1 hour ago, Kankkunen said: Polako bre, pred zoru se mrzne. Ja sam vec odvijeć star, no poslušaj moj savijet....😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 24 minutes ago, Nini3112 said: Pogledaj moje objave da li sam jednom do sada napisao da neko nece doci,kad vec komentarises,uvek imas nesto da prokomentarises lose a nista pametno reci neces,pozdrav za tebe i velika ljubav,♥️ Top je igrac,cini mi se i da je bas okej lik,bio bi dobar ugrac za svaku ekipu u Evropi. Ne komentarisem lose vec realno, prosle sezone sam pisao da uzimamo sve, uzeli smo. Ove sezone sledi raspad i ne pomazu nikakav srca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 3 minutes ago, Redstar0356 said: Ne komentarisem lose vec realno, prosle sezone sam pisao da uzimamo sve, uzeli smo. Ove sezone sledi raspad i ne pomazu nikakav srca I da je tako,Vlada je najmanje kriv,ne znam zasto ga lose komentarises kad je decko na leba da ga namazes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 1 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 8 minutes ago, Nini3112 said: I da je tako,Vlada je najmanje kriv,ne znam zasto ga lose komentarises kad je decko na leba da ga namazes. Ne sumnjam da je Vlada dobar covek, samo sto je to krajnje nebitno 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 56 minutes ago, Redstar0356 said: Lik bukvalno kad se otegne neki transfer dodje i kaze da prema njegovim informacija nema nista od toga i posle vesti na mocartu dodje da nam kaze da ima sanse za tog i tog шеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 10 minutes ago, berti said: Ne sumnjam da je Vlada dobar covek, samo sto je to krajnje nebitno Zapravo, jako je bitno, igrači to posebno cene. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 1 hour ago, bosMan_jr said: Ljudi shvatio sam!!! Zeljko pravi Fener vol2, a mi odgovaramo Efesom vol2! Shabaz i Nedovic su Larkin i Micic, Singleton je Singleton logicno, Hassan je Dunston. Holland je Anderson/Kruno, Dobric je Elijah Bryant. Ima jos par defanzivaca tu da odglume Turke. Dalibor ce probati Moermana da odradi. fali nam jos Pleiss, i takvog igraca ocigledno trazimo, zato se ceka sa tim centrom eto i to sam vam resio poz Plajs je mogao da bude onaj Petr Kornilie ali je potpisao negde tako da nista od njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 1 hour ago, Redstar0356 said: Mozda Sabaz hoce da dodje iskljucivio kao iznenadjenje, sad mu se ne dolazi kad svi znaju da je on.. Jebiga, usrali smo gotov transfer pisanjem na forumu 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts