Sector Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 1 minute ago, Vasa123 said: Da nije malo to previse stranaca? Plej, Ivanovic, Prepelic, Holland, Singleton, Martin i Nikolic 7 stranaca je previse. Ivanović, Nikolić i Prepelić su Srbi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Just now, Sector said: Ivanović, Nikolić i Prepelić su Srbi. Po glupom pravilu nase lige gleda se kosarkasko drzavljanstvo na to je mislio vrv Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 (edited) broj stranaca za ABA nije bitan a iz KLS cemo da se povucemo, zarad smanjenja tenzija u domacoj kosarci Edited July 14, 2022 by NikadProtivKaline 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Koliko imas stranaca je vazno samo za KLS, a u KLS cemo lako protiv FMP-a i Mege. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 (edited) 13 minutes ago, Maverick88 said: Rekao je Covic da igrace sa CG prostora ne smatra strancima i da je vec oborio ligi to pravilocjednom i da mora da se nadje resenje za to jer je glupo da se igraci sa balkana smatraju strancima a pogotovo iz CG Rekao je da igrače sa našim pasošem , državljanstvom koji imaju drugo košarkaško državljanstvo ne smatra strancima , primer je Džoni . Edited July 14, 2022 by Milos 3.14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 34 minutes ago, Gudura said: Ja bih zaista voleo da mi neko od strucnijih forumasa objasni logiku menjanja Kuzmica za Nikolica, pa makar u ulozi treceg centra. Zoki je dobar i borben decko, ali je masina za glupe faulove, defanzivno neinteligentan, malo bolji od Kuzmica u napadu, ali zato ogroman downgrade u odbrani.Pritom ce kod nas imati status stranca...zaista ne kapiram Ja kad bih birao nekoga da zameni Kuzmica samo bih gledao da li zna da uhvati loptu iz prve i to je to. Znas da hvatas loptu? Moze, Kuz out. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Ne znam nije mi jasna logika nagomilavanja igraca Ilic, Luka, Vajt pa sad jos Singlton. Ko ce sve te plate da isplati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 1 minute ago, Milos 3.14 said: Rekao je da igrače sa našim pasošem , državljanstvom koji imaju drugo košarkaško državljanstvo ne smatra strancima što i nije po ustavu, primer je Džoni . Ae molim te obrazlozi ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Just now, Zvezdinho said: Ne znam nije mi jasna logika nagomilavanja igraca Ilic, Luka, Vajt pa sad jos Singlton. Ko ce sve te plate da isplati. Ide vajt logicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 I sa Vajtom koji ide opet nagomilavanje igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Nadam se da Singlton nece doci. On se zadnje 2 godine vuče po parketu, kampuje na trojci odakle sve redje pogadja. Defanzivno je to i dalje ok, ali za "defanzivno ok" verujem da moze jeftiniji igrac. Bas nije my cup of tea za sezonu 22/23. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 2 minutes ago, Zvezdinho said: Ne znam nije mi jasna logika nagomilavanja igraca Ilic, Luka, Vajt pa sad jos Singlton. Ko ce sve te plate da isplati. Vajt ode, Luka je undersized petica po stilu igre, sto je i igrao cele prosle godine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 @Mile1 je l mozes reci nesto vise o pleju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Kuzma ako ide u Spaniju uzece bolje novce nego kod nas. Svakako bi bilo tesko gledati ga kako se muci jos jednu sezonu I bori sa loptom. Nikolic je drvo slicno Kuzmicu, samo mladje I snaznije. Tako da po meni tih 5 minuta nije neka razlika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 (edited) Npr ti si rođen u Srbiji bio si neki treći tier talenat i prihvatio si poziv bosanske reprezentacije. Dođeš da igraš basket u CZ ti si stranac. Nije po zakonu, ali je važeći propis kks. Besmisleno Konkretno Ivanović ima srpski pasoš kao npr.Panter, ali je Ivanović stranac jer mu je košarkaško državljanstvo CG pošto igra za njihovu repku. 6 minutes ago, Miki28 said: Ae molim te obrazlozi ovo? Edited July 14, 2022 by Milos 3.14 Gordić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 @Mile1 bice zanimljivo vece? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Just now, Nini3112 said: @Mile1 bice zanimljivo vece? Bez uvrede ali stvarno si naporan sa ovim ispitivanjem insajdera o pojacanjima vise puta dnevno 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 (edited) 2 minutes ago, Pero_Cameron said: Bez uvrede ali stvarno si naporan sa ovim ispitivanjem insajdera o pojacanjima vise puta dnevno 😀 Hvala ti ali ja ne pisem bas toliko cesto,nikakav problem ne ljutim se ja ziv bii😁 Edited July 14, 2022 by Nini3112 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 40 minutes ago, Predragdjape said: Nisi ispratio... Prosle sezone smo imali oko 70% carter letova i onaj jedan komplikovan.. Tako rece Covic juce.. Sto je slozices se, dobar procenat. E sad, jedino ako si ocekivao 100% carter letova. Ako je Radonja ocekivao carter let do novog sada, obezbedi se carter let do novog sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 32 minutes ago, Mile1 said: Sto se tice beka sutera licno bi voleo da to bude Klemen Prepelic mislim da njegov stav na terenu potpuno odgovara klubu kao sto je Zvezda Ja bih više voleo onog Charlie Browna ili nekog tako ispod radara, imamo dobar roster i prostor da angažujemo nekog od preko bare ili da to jedno mesto beka malo sačeka ima vremena, imamo igrače na svim pozicijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 7 minutes ago, Nini3112 said: @Mile1 bice zanimljivo vece? Brate ne moras svaki dan da ih pitas...Sta ce biti...Sami ce doci i reci ce svoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 (edited) 5 minutes ago, Redstar0356 said: Ako je Radonja ocekivao carter let do novog sada, obezbedi se carter let do novog sada. I jedan penthaus sa pistom I privatni helikopter sa sve vozacem. Mani se toga sta je bilo I sta je moglo biti. Ovo nam je realnost... Edited July 14, 2022 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 doVla trenutno 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stellarosa Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 14 minutes ago, leki bg said: Nadam se da Singlton nece doci. On se zadnje 2 godine vuče po parketu, kampuje na trojci odakle sve redje pogadja. Defanzivno je to i dalje ok, ali za "defanzivno ok" verujem da moze jeftiniji igrac. Bas nije my cup of tea za sezonu 22/23. Odgovarao je Efesu, igrao je 29 minuta u finalu Evrolige, ali nama ne odgovara..... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Suvisno je reci koliki je za KKCZV apgrejd Singleton umesto Whitea. Mislim da njemu moze dodatna motivacija da bude navijanje kod nas, a bice odlican za ne preterano inteligentne Ledaya i Lessorta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts