Don Dusko Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 6 minutes ago, Kankkunen said: Idi u persun.Ja pomislio dolazi sad Shabazz. :D 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Nadam se da je ovo sa Nikolicem patka,da li neko moze da potvrdi da se bilo sta desava sa Monroom i suprotno? @Mile1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Nini brt deluje kao da si uvek 7 stranica u zaostatku 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Ja mislim da Monroa samo mi ovde prizivamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 jebem ga, streljajte me, ali je se i dalje nadam tom nikolicu kao 3. centru ne zato sto mi je on nesto posebno prirastao srcu, vec mislim da je hasan, luka, Z sasvim dobra centarska linija i da nema smisla to pretrpavati jos nekim monroom taj novac preusmeriti na 3/4 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Ne prati na casu 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Poredjenje Sabaz-Nejt? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 1 hour ago, Markoss said: Derik Vilijams je u Zeljkovom tefteru, iako ga jesmo pratili. Ja se jos uvek nadam da Vajt ne ostaje, ali nada poslednja umire izgleda. 😄 I u Radonjinom. Taj ce u PAO Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Vidim da real ne zanima dovodjenje Henrya, bilo bi lepo da je Nepijer smoke screen. Za nas roster mnogo je komplementarniji Henry. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 neko vec izmenio vikipediju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 10 minutes ago, NikadProtivKaline said: taj novac preusmeriti na 3/4 Pa na 3 i 4 imamo Holanda, Lazarevića, Lazića, Vajta, Ilića i Dobrića kao swingman-a, stvarno ne vidim prostor za još jednog igrača koji pokriva te pozicije. Više bi smisla imalo šilbovati Vajta i dovesti startnu četvorku, ili da nismo uopšte dovodili Holanda, al' dobro ipak je natrpao Partizan, crnac je, ima dredove, režao je u kameru kao DMX i vikao da su pitbulovi (najgora defanzivna ekipa Evrokupa). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 20 minutes ago, bosMan_jr said: Nini brt deluje kao da si uvek 7 stranica u zaostatku Hahaha ljubi te brat na poslu sam,udjem kad imam vremena,procitam sta stignem... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 22 minutes ago, Nini3112 said: Nadam se da je ovo sa Nikolicem patka,da li neko moze da potvrdi da se bilo sta desava sa Monroom i suprotno? @Mile1 Mogu ti samo reci da Monro nece u NBA.Trom je bio ima pet godina a ne sada.Takav igrac u NBA ligi ne treba nikome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 1 minute ago, necke said: neko vec izmenio vikipediju Jedino što im "Branko iz Nordeusa" još nije kupio je smisao za humor. 10 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 22 minutes ago, Nini3112 said: Nadam se da je ovo sa Nikolicem patka,da li neko moze da potvrdi da se bilo sta desava sa Monroom i suprotno? @Mile1 Mogu ti samo reci da Monro nece u NBA.Trom je bio ima pet godina a ne sada.Takav igrac u NBA ligi ne treba nikome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 7 minutes ago, berti said: Poredjenje Sabaz-Nejt? Shabazz je moj "wet dream" od Uconn dana i tandema sa Boatrightom. Vjerovatno i najbolji igrač Zenita prošle sezone (da nije bilo povrede). Bojim se našeg napadačkog arsenala, sipanje sa svih strana ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 1 minute ago, LevonKendal said: Bojim se našeg napadačkog arsenala, sipanje sa svih strana ide. Odbrana sa njim bi nam tek bila granitna. Zamisljam petorku sa Napijerom, Nedom i Whiteom 😂 Mirno spavaj nano, sve je zakljucano. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 4 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Odbrana sa njim bi nam tek bila granitna. Zamisljam petorku sa Napijerom, Nedom i Whiteom 😂 Mirno spavaj nano, sve je zakljucano. Sigurno bolje od Ročesti, Feldin, Pero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 A je l' Paskval bio dijabola kad je doveo Sabaza kod Berona u Zenit? Kao da nema ko da igra odbranu i kao da mora bas ta petorka zajedno na parket. Ne znam kako niste zeljni malo talenta... 19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 15 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Vidim da real ne zanima dovodjenje Henrya, bilo bi lepo da je Nepijer smoke screen. Za nas roster mnogo je komplementarniji Henry. Henry je igrac koji donosi stabilnost ekipi, napier igrac koji donosi muda i ludilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 2 hours ago, Chaos Is Me said: Nije kamenjar nego kamenjarčina. Trojke skoro i ne šutira a kad šutira to je ispod 20%. Poludistancu može da pogodi, pa stvarno bi bilo čudno da profesionalni košarkaš koji nije klasičan centar nema ni poludistancu u repertoaru. Dobar je on igrač ali na neku drugu kompoziciju tima a ne ovo što mi imamo - Ilića koji je i sam kilav šutira i tri centra koji ne šutiraju van reketa. Mitrović može samo da sanja o seriji pogodaka sa poludistance, a to isto važi i za Martina. Da se razumijemo, ja uopšte ne predlažem da dovedemo Browna, samo napominjem da nije kamenjar kako si ga ti nazvao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 4 minutes ago, Karakondzula! said: A je l' Paskval bio dijabola kad je doveo Sabaza kod Berona u Zenit? Kao da nema ko da igra odbranu i kao da mora bas ta petorka zajedno na parket. Ne znam kako niste zeljni malo talenta... Beron je više igrač sa klupe. Shabazz i Loyd combo mnogo bolje zvuči. Nama bi oba glavna igrača na 1 i 2 bila vrlo upitne odbrane. No dobro. Ko da više poena, taj je pobednik, jelte. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 😄 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 1 minute ago, Karakondzula! said: A je l' Paskval bio dijabola kad je doveo Sabaza kod Berona u Zenit? Kao da nema ko da igra odbranu i kao da mora bas ta petorka zajedno na parket. Ne znam kako niste zeljni malo talenta... Povrede su jedini Sabazov limit. Zgrazanje nad njegovom odbranom nema nikakvog smisla jer je u pitanju verovatno napadacki najtalentovaniji igrac koji se u vezu sa nasim dresom dovodio jos od Millera. A nije da se suvog talenta nismo uzeleli. Ali da nije tih nesretnih problema sa povredama, ne da ne bi bio u nasem dohvatu, nego bi i cela lista EL timova mogla samo da ga gleda u dresu neke NBA ekipe. Nije ponovorodjeni Curry, ali je imao kapaciteta da bude sasvim dobar sesti covek - a nama bi, ako ostane zdrav i prav mogao da nabaci poneki osmeh na lice i zatrpa, zasto da ne, recimo komsije. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Vidim da većina ljudi piše da je Napier bio najbolji u Zenitu i da je razbijao. Đe je bio najbolji? Koje su to utakmice? U kom takmičenju? Pitam vas ovo zato što se sjećam da se lik povrijedio na samom početku sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts