Hernangomez Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Mozzart javlja da je Dalibor Ilic nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Telesport se do sad pokazao kao bas pouzdan sa informacijama, pa je verovatno ono kumovo za njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 54 minutes ago, Bodie said: Evo iz Burse, jer se u Feneru nije proslavio. Baby Durant. ovog ako dovedemo da se lupamo u dupe. jest da su ovo highlightsi ali momak je na ti sa loptom , košarkaški kršten deluje .ima dribling ,ubrzanje , eurostep i da podseća malo na Duranta. i voli da meće od tablu u clutchu kao Gudura svojedobno ❤️ 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Just now, Benito said: Mozzart javlja da je Dalibor Ilic nas. Pa logicno, jer je kum rekao dobar dan na turskom, a Ilic je igrao u Igokei koja je iz Republike srpske, a koja je deo Bosne i Hercegovine koja ima tradicionalno jake veze sa Turskom… 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 (edited) Ako nije puka slucajnost sledece pojacanje objavljuju na tviteru u 16:22 Nedovic 16:24 Dovla 16:23 Edited July 9, 2022 by srlepajce Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Jutros haos , popodne loženje kreće. 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Kakvo lozenje? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 2 minutes ago, StiviKivi said: Jutros haos , popodne loženje kreće. 😅 Prošlo je podne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Meni Šajok super igrač, baš sam ga skoro priželjkivao kod nas. Ozbiljna radilica, nije se uklopio previše dobro prošle godine, ali imao je i tamo finih partija i videlo se da može mnogo bolje. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 5 minutes ago, srlepajce said: Ako nije puka slucajnost sledece pojacanje objavljuju na tviteru u 16:22 Nedovic 16:24 Dovla 16:23 Koliko igraca dovodimo, zadnje pojacanje ce se ozvaniciti u 8 ujutru😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Ilic blizu dogovora sa Zvezdom prenosi Mozzartsport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 12 minutes ago, realno *w said: Meni Šajok super igrač, baš sam ga skoro priželjkivao kod nas. Ozbiljna radilica, nije se uklopio previše dobro prošle godine, ali imao je i tamo finih partija i videlo se da može mnogo bolje. I meni se on bas dopada. Pritom ulazi u najbolje igracke godine, sto je bombona na nas relativno mator sastav. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 jel' kum najavio samo jednom dobro juto na turskom ili dva puta? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 1.Henry, Markovic 2.Nedovic, Dzoni 1/2 3.Shayok, Dobric, Despot 4.Ilic, White 5.Martin, Luka, Kuz Branko ide na poziciju Simona 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 3 hours ago, Pero said: Za 650k kolko je trazio Holins moze da se dovede duplo bolji igrac od njega. Znam, simpatican je, davao je sve od sebe al to je realnost. Guru mode on: Koji? Guru mode off. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 1 minute ago, Webad said: 1.Henry, Markovic 2.Nedovic, Dzoni 1/2 3.Shayok, Dobric, Despot 4.Ilic, White 5.Martin, Luka, Kuz Branko ide na poziciju Simona Bice ovde jos jedan igrac na 3/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Sta je bre sa ljudima koji stavljaju Ivanovica na 2 u evroligi? Covek fizicki ni sa plejevima ne moze dq se nosi 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Što se tiče Shayoka. Po mom mišljenju specifičan igrač, kojem se treba pronači prava uloga, kako bi iz njega izvukao dobre stvari. Znači, potreban ti je dobar sistem za ovakvog igrača. Dal čemo mi sledeče to imati, pitanje je... 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 7 minutes ago, Webad said: 1.Henry, Dzoni 2.Nedovic, Shayok 3.Kalinic, Dobric, Despot 4.Ilic, White 5.Martin, Petrusev, Luka Mislim da ovo izgleda bolje, dok Barsa ne objavi na tviteru dobrodoslicu smatram da je Kalina jos nas iako je raskinuo ugovor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 2 minutes ago, L' Imperatore said: Što se tiče Shayoka. Po mom mišljenju specifičan igrač, kojem se treba pronači prava uloga, kako bi iz njega izvukao dobre stvari. Znači, potreban ti je dobar sistem za ovakvog igrača. Dal čemo mi sledeče to imati, pitanje je... Šajok ili Pineiro ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 12 minutes ago, Webad said: 1.Henry, Markovic 2.Nedovic, Dzoni 1/2 3.Shayok, Dobric, Despot 4.Ilic, White 5.Martin, Luka, Kuz Recimo da dodje Henry ovo bi izgledalo ovako Henri, Ivanović, Marković Nedović Dobrić, Lazić, Lazarević Ilić, Vajt Martin, Kuzmić? Mitar? Ovde još dva-tri igrača i super, još kad bi jedan bio Kalins Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Koliko sam ja ispratio Kuzmic je u FMP-u... Zbog cega ga stavljate u potencijalni roster za narednu godinu? Jel sam nesto propustio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 1 minute ago, suptil said: Koliko sam ja ispratio Kuzmic je u FMP-u... Zbog cega ga stavljate u potencijalni roster za narednu godinu? Jel sam nesto propustio? FMP rekao za Pusicu da je poslednje pojacanje a nisu predstavili Kuzmica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 3 minutes ago, suptil said: Koliko sam ja ispratio Kuzmic je u FMP-u... Zbog cega ga stavljate u potencijalni roster za narednu godinu? Jel sam nesto propustio? Не знам како си успео да испратиш нешто што се није десило, али не, није у ФМП-у и очигледно неће чим су објавили да су комплетирали ростер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts