Filbi Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 https://www.instagram.com/p/CfmWbAeLmGn/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 26 minutes ago, Tri Korne Penal said: U paketu sa Ra-om ( doduše DR-a očekujem vec u decembru, najkasnije prva polovina januara ) Taman ustedimo na strucnom stabu i Radonja izvadi stvar! #gazdaeffect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Svuda se traze pojacanje, samo ne na 4. Svaki put se smorim kad se setim da je White produzen, ne bih se iznenadio da je Covic to uradio u inat Radonjicu. Da je umesto Whitea tu neki novi igrac, plus ako dodje Ilic, malo Lazarevic, pa se zakrpi. Ja cu rado pojesti govna ako White odigra musku sezonu, ali cini mi se da cemo imati polu krater na cetvorci. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 30 minutes ago, Losmi17 said: To je generalno i praksa. Kad prvi trener ode, ceo strucni stab se pravi od nule. Minus Nesa Ilic i taj cuveni doktor. Pa i nije, Kosović je više od 10 godina u klubu, sve do sad. Toga ima u većini klubova, imaju par svojih ljudi koji se ne menjaju. Ipak je ostao Dinić, koji je naknadno došao iz FMP-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Just now, Kankkunen said: Pa i nije, Kosović je više od 10 godina u klubu, sve do sad. Toga ima u većini klubova, imaju par svojih ljudi koji se ne menjaju. Ipak je ostao Dinić, koji je naknadno došao iz FMP-a. Kosovic je uvek bio treci pomocnik. Iskreno, ostavlja utisak potpuno nebitnog lika. Ostanak Boskovica bi vec bila dobra stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 krater na 4 smo imali manje vise svake godine ne secam se kad je poslednji put bilo da kazes da je ta pozicija lepo popunjea valjda kad je qmiller bio tu, a i to je doslo u doselekciji white/ilic meni ne zvuci kao neki poseban krater tj. imali smo mnogo vece svih ovih godina 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Ok je Shayok, mali je problem sut za 3, kroz cele karijere je na nekih 30-35% al je univerzalac. U Bursi je bio lider sa 18 poena, 7 skokova i 5 asistencije u proseku. Da nam ulazi sa klupe i da menja Nedovica i Kalinica (Shayok je 2/3, primarno je SG) ja bih ga potpisao odma, al da nam bude lider... ne bih prihvatio taj rizik. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 3 minutes ago, Del Piero said: Svuda se traze pojacanje, samo ne na 4. Svaki put se smorim kad se setim da je White produzen, ne bih se iznenadio da je Covic to uradio u inat Radonjicu. Da je umesto Whitea tu neki novi igrac, plus ako dodje Ilic, malo Lazarevic, pa se zakrpi. Ja cu rado pojesti govna ako White odigra musku sezonu, ali cini mi se da cemo imati polu krater na cetvorci. White nije zvanicno produzio ugovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Jeste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 3 minutes ago, Losmi17 said: Kosovic je uvek bio treci pomocnik. Iskreno, ostavlja utisak potpuno nebitnog lika. Ostanak Boskovica bi vec bila dobra stvar. Da ostavi Radonjićevog kuma, dal si ozbiljan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Svakako je zanimljivo ovo licitiranje imena potencijalnih pojacanja. U smislu nije dosadno. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Just now, Kankkunen said: Da ostavi Radonjićevog kuma, dal si ozbiljan. Nisam znao za taj fun fact 😂 Pa koliko to Radonja kumova ima? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 1 minute ago, Tri Korne Penal said: Jeste. Al nije baš 100% siguran, nešto se premišljaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Fale nam Bojan Krstović i Bojan Popović da kompletiramo čuveni trio lepotana 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Takodje i meni nikako nije prva opcija u napadu a mislim da je skuplji negi sto vredi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 7 minutes ago, Pero said: Ok je Shayok, mali je problem sut za 3, kroz cele karijere je na nekih 30-35% al je univerzalac. U Bursi je bio lider sa 18 poena, 7 skokova i 5 asistencije u proseku. Da nam ulazi sa klupe i da menja Nedovica i Kalinica (Shayok je 2/3, primarno je SG) ja bih ga potpisao odma, al da nam bude lider... ne bih prihvatio taj rizik. to je veci budžet od 12 miliona minus 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 2 minutes ago, Nini3112 said: Takodje i meni nikako nije prva opcija u napadu a mislim da je skuplji negi sto vredi. Da se sutira u dupe ako mu damo vise od 450k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Deluje da nema nista od kaline. Sreca u nesreci je da to ostavlja prostor za ozbiljnog igraca ili 2 solidna. Opet, kalina donosi nesto sto se ne moze tako lako kvantifikovati. I dalje se nadam ostanku. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 2 minutes ago, uini said: to je veci budžet od 12 miliona minus 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 41 minutes ago, Bodie said: Evo iz Burse, jer se u Feneru nije proslavio. Baby Durant. ma kakav bejbidurant - u najboljim momentima (što su hajlajci) upravo izgleda kao kalinari, što verovatno znači da je kalina za srednju klasu AKA može. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 19 minutes ago, Боги said: Holland? 😀 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 2 minutes ago, Pero_Cameron said: Holland? 😀 Мени је Хенри пример питбуластог бека. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 (edited) Henri ne samo što je predobar košarkaš i kompatabilan sa Nedovićem, već je i pregotivan lik. Postao bi ljubimac za jako kratko vrijeme, kada bi došao naravno. Edited July 9, 2022 by LevonKendal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 8 minutes ago, Pero_Cameron said: Holland? 😀 Tipican Covic, pazari ga jer je odradio Disco Partizane 😄 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Definitivno se lomi na ostanku Kaline, ne samo zbog toga sta on donosi kao igrac nego i zbog toga sto nam pokazuje u kom pravcu plovi ova barka - ako on nece da ostane u Beogradu za novac koji je isti (priblizno isti) onome koji nudi neka druga ekipa - onda je jasno kakvo je njegovo misljenje o pravcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts