Jump to content

Otvaranje teme za 22/23  

140 members have voted

1. 1. Koga bi ste da otvori temu za 22/23

• WingWalker
      35
    • Devil
      14
    • Sarac
      53
    • Ridji
      17
    • Princeton
      20

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/22/2022 at 01:00 PM

Recommended Posts

Posted

Sve je isto kao prosle sezone, samo fale dve fraze 'Obra efekat' i ' Strah u vama izmice kontorli...

Raspadi se predvidjaju svako leto...

Ko se usr'o neka ne komentarise, niko nije duzan da trpi neciju malodusnost, narikanje i spamovanje u sto slicnih (istih) postova. 

Na kraju krajeva igrace se kosarka i ako ne budemo prvaci, niko nije pretplacen na titule. 

To je trejdmark i razmisljanje dragih nam komsija.

Iskreno, ocekivao sam odlaske Voltersa, Holinsa (koga su svi do februara mazali govnima) a odjednom je nezamenjiv, Kalinica.

Malo su me, ne i previse iznenadili odlasci Davidovca (stigla ponuda koja se ne odbija jebiga, transfer karijere) i Radonjica (jos manje) kojem je ovo mozda i poslednji voz da ucini nesto bitnije u ino karijeri.

Uveren sam da cemo imati konkurentan tim. 

Sto se tice trenera, ne bih voleo Alimpijevica i Tomica. Treba nam zvucno ime i onako u ovoj drzavi ne mozes da pravis petogodisnje planove i strategije.

• Like 2
Posted

Jbt ma ga mračite.stvarno ću uzeti pauzu od citanja jedno mesec dana taman dok ne pasà ova pomrčina sunca. Dođe mi da režem vene ali uzdužno 😁 čitajući postove o neizbeznoj kataklizmi.

• Like 4
Posted

Ako uopste postoji sansa neka misljenja sam da bi Kalinic mogao da ostane jedino ako bi Pesic bio novi trener

• Like 2
Posted
8 minutes ago, Mili said:

Ako uopste postoji sansa neka misljenja sam da bi Kalinic mogao da ostane jedino ako bi Pesic bio novi trener

uz vracanje Ristica i Kuridze,a i Uskokovica

Posted

Radonja da je ostao platio bi Petruseva preko 500k i staklenog Jovica koji bi igrao mozda 2,3 utakmice cele sezone i doveo jos neke veterane poput Cirbesa i Markovica da ne kvari atmosferu u svlacionici 😂 hvala mu za sve i srecno dalje ali mozemo mi bez njega. A jos bi doveo i onog panja Tarzevskog

Sta ce nam Petrusev, jel ste gledali ovu utakmicu? Nek ga vodi u Pao

Mi imamo jos uvek dobru domacu bazu, eto fali samo Davidovac, docice neki stranac umesto njega. Kalinu ne racunam jer je bio samo 2 sezone kod nas a i bez njega smo osvojili sve. A i skup je, imao kod nas milion, mozda i vise, a dobio duplo jacu ponudu od Barse kojoj mi ne mozemo da pariramo. Mozemo 3 dobra amera da uzmemo za Kalinica

Posted (edited)
2 minutes ago, grati said:

Radonja da je ostao platio bi Petruseva preko 500k i staklenog Jovica koji bi igrao mozda 2,3 utakmice cele sezone i doveo jos neke veterane poput Cirbesa i Markovica da ne kvari atmosferu u svlacionici 😂 hvala mu za sve i srecno dalje ali mozemo mi bez njega. A jos bi doveo i onog panja Tarzevskog

Mi imamo jos uvek dobru domacu bazu, eto fali samo Davidovac, docice neki stranac umesto njega. Kalinu ne racunam jer je bio samo 2 sezone kod nas a i bez njega smo osvojili sve. A i skup je, imao kod nas milion, mozda i vise, a dobio duplo jacu ponudu od Barse kojoj mi ne mozemo da pariramo. Mozemo 3 dobra amera da uzmemo za Kalinica

Hvala reprezentaciji sto nam je malo otvorila oci i dala nadu u bolje sutra 🤣

Edited by necke
Posted
2 minutes ago, grati said:

failure-sports.gif

• Like 5
  • Thanks 1
  • Ha-ha 19
Posted
5 minutes ago, Шеф стручног штаба said:

Мени нешто мирише да ће се о њему догодине на твојој теми писати.😄

Hah, to bi bila komedija..Janakopulos bi se odmah usprico.

Posted
6 minutes ago, Devil In My Pants said:

Svi odose, ali Lazic osta...:roflmao: bez njega nista.  

Pa jel ne ide u Panatu? Znamo svi ciji je on miljenik. 

Salu na stranu Laza je legenda i za njega samo postovanje.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Pitao me Nebojša upravo...može li na centru: Mike Tobey, Tarczewski i Mitrović? 

Da mu potvrdim da može ili nismo zadovoljni ponuđenim?

Stefanovic?

To bi bila vrh centarska linija,ima mesa,ima skila,ima mozga.

Posted
5 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Pitao me Nebojša upravo...može li na centru: Mike Tobey, Tarczewski i Mitrović? 

Da mu potvrdim da može ili nismo zadovoljni ponuđenim?

Jel trener Xavi?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...