Miki28 Teoljub Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 1 minute ago, Milos 3.14 said: Ako se opet vratimo u jun prošle godine videćemo situaciju gde dva vrlo uspešna trenera potpisuju ugovore. Jedan na godinu dana, drugi na tri. Pošto ni jedan ni drugi nisu neozbiljni ljudi dalo bi se pretpostaviti da su tražili određene garancije, da su ih zanimali ciljevi i planovi kluba i da je na osnovu toga potpisana i dužina ugovora. Drugim rečima Ostoyha > Čović Samo pretpostavka, možda pogrešna Radonjic je potpisao po dolasku ugovor na godinu i po dana. On je dosao polovinom prethodne sezone umesto Obradovica. Nikakav ugovor on u junu prosle godine nije potpisao vec je potpisao na godinu i po dana, da povadi kestenje sto je i uradio. Sigurno da sad traze neke garancije, ne trazi da mu se dovede Vasa Micic ali da ima bar respektabilan tim sa kojim moze da radi odnosno budzet u kojem moze da funkcionise i dovede ono sto smatra da mu treba. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 6 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 41 minutes ago, djura.net said: E, dragi cigani, sad mozete ma komsijski topik da cestitate, sad konacno I oni imaju ozbiljan razlog za slavlje. Razumem Radonjica sto nece da produzi sa nama, covek mora da misli I na sopstvenu karijeru, ali ako prihvati poziv iz Atine, to je jos gore po njegove ambicije nego da ostane sa nama. Pametnije bi mu bilo, makar pauzirao sezonu, da saceka da se oslobodi mesto na klupi nekog 'normalnijeg' EL kluba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 3 minutes ago, Miki28 said: Radonjic je potpisao po dolasku ugovor na godinu i po dana. On je dosao polovinom prethodne sezone umesto Obradovica. Nikakav ugovor on u junu prosle godine nije potpisao vec je potpisao na godinu i po dana, da povadi kestenje sto je i uradio. Sigurno da sad traze neke garancije, ne trazi da mu se dovede Vasa Micic ali da ima bar respektabilan tim sa kojim moze da radi odnosno budzet u kojem moze da funkcionise i dovede ono sto smatra da mu treba. Mislim da gresis. Kada je dosao u novembru potpisao je ugovor do kraja sezone. Proslog leta je potpisao jednogodisnji ugovor. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 1 minute ago, Miki28 said: Radonjic je potpisao po dolasku ugovor na godinu i po dana. On je dosao polovinom prethodne sezone umesto Obradovica. Nikakav ugovor on u junu prosle godine nije potpisao vec je potpisao na godinu i po dana, da povadi kestenje sto je i uradio. Sigurno da sad traze neke garancije, ne trazi da mu se dovede Vasa Micic ali da ima bar respektabilan tim sa kojim moze da radi odnosno budzet u kojem moze da funkcionise i dovede ono sto smatra da mu treba. Slažem se, ali mislim da bi potpisao na 3.5 godina da mu je neko obećao to što pričaš (bold), međutim pošto je znao gde dolazi nije potpisao duži ugovor. Sada hoće da ide i to je po meni ok, ima ambicije koje su prerasle ambicije kluba i što bi rekli Turci bujrum. Sa druge strane Obradović se ne bi ni vraćao zarad 1 sezone jer pod a) Nema potrebu da revitalizuje karijeru b) Iz razloga pod a ne radi ako nema ovo boldovano što je sasvim normalno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 1 minute ago, Dragan Mićić said: Mislim da gresis. Kada je dosao u novembru potpisao je ugovor do kraja sezone. Proslog leta je potpisao jednogodisnji ugovor. Moze biti, nisam toliko upucen u te stvari ali i da je na 6 mjeseci onda je postojala barem opcija produzetka na jos godinu dana. Nema trika da bi potpisali ugovor samo na godinu dana bez makar opcije za produzenjem na jos godinu. Ipak mislim da je dosao krajem decembra 2020 i da je realnije da je ugovor bio na 18 mjeseci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 8 minutes ago, drperce said: Moze majica Luka Mitrovic pozadina kao iz serije "selo gori a baba se ceslja" i tekst SVI ODOSE A JA OSTA SAM? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Saopstenje je sramotno. Radonja je pizda ako ode. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 3 minutes ago, Miki28 said: Moze biti, nisam toliko upucen u te stvari ali i da je na 6 mjeseci onda je postojala barem opcija produzetka na jos godinu dana. Nema trika da bi potpisali ugovor samo na godinu dana bez makar opcije za produzenjem na jos godinu. Ipak mislim da je dosao krajem decembra 2020 i da je realnije da je ugovor bio na 18 mjeseci Do kraja sezone + 1 godina. Prece biti da je tako 🍻 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Just now, Golijat said: Saopstenje je sramotno. Radonja je pizda ako ode. A sto bi bio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MWilly Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Ako Radonjic trazi odredjenji budzet za pojacanja koji je u granici normalnosti za ovdasnje uslove ima puno pravo na to. Pa jebeno je pokorio region u 2 sezone, a ove godine pometlao najtrofejnijeg trenera Evrope sa sve preskupim rosterom, tako da je ovaj morao da pobegne na kraju sa crte. Posebno ima pravo za to ako se zna da ce se sipati u komsiluk a pare idu sa identicnog izvora. I ja bi isto tako postupio na njegovom mesto i napustio ako se to ne ispunjava, a videlo se da odlaskom Holinsa da stvari krecu u tom pravcu, pa se onda i Deda nadovezao. Mnogo je veci Ganci na taj nacin nego da nemo cuti i posmatra kako nas jebu vezane. Coveku je Zvezda sve dala ali isto tako je i on Zvezdi sve dao i zaduzio je. Ostaje zal samo sto necemo pokoriti i tu evropu sa njim na celu. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Za sada sigurni: Ivanovic, Markovic? Dobric, Lazic Lazarevic, White? Ilic? Mitrovic, Kuzmic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grati Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 3 minutes ago, Benito said: Za sada sigurni: Ivanovic, Markovic? Dobric, Lazic Lazarevic, White? Ilic? Mitrovic, Kuzmic? Kuzmic prelazi u FMP a ide i Vajt. Ilic takodje nije siguran Ivanovic, Markovic Dobric Lazic, Lazarevic 4ku nemamo vise Mitrovic Sto je najsmesnije i ovi bi pobedili partizan 😂 5 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 5 minutes ago, Benito said: Za sada sigurni: Ivanovic, Markovic? Dobric, Lazic Lazarevic, White? Ilic? Mitrovic, Kuzmic? Kuzmic u fmp White ide Dobric mozda ode ako odu radonja i kalina Ilic nije siguran Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 6 minutes ago, Benito said: Za sada sigurni: Ivanovic, Markovic? Dobric, Lazic Lazarevic, White? Ilic? Mitrovic, Kuzmic? Taman pokrivene sve pozicije, skoro i da ne treba pojacanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Sta je vama sa Ilicem vise,je l potpisao zvanicno-nije Sacekajmo da vidimo potpis prvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avodžobi Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 3 minutes ago, grati said: Kuzmic prelazi u FMP a ide i Vajt. Ilic takodje nije siguran Ivanovic, Markovic Dobric Lazic, Lazarevic 4ku nemamo vise Mitrovic Sto je najsmesnije i ovi bi pobedili partizan 😂 Lazicu istice ugovor a po tekstu neke od kladionica Ivanovic ce podici sidro u paketu sa DR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 1 minute ago, Nini3112 said: Sta je vama sa Ilicem vise,je l potpisao zvanicno-nije Sacekajmo da vidimo potpis prvo Nije ali je sasvim realno da nas pojaca, naravno sve zavisi od trenera koji nas bude vodio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 2 minutes ago, Marcus said: Ako Radonjic trazi odredjenji budzet za pojacanja koji je u granici normalnosti za ovdasnje uslove ima puno pravo na to. Pa jebeno je pokorio region u 2 sezone, a ove godine pometlao najtrofejnijeg trenera Evrope sa sve preskupim rosterom, tako da je ovaj morao da pobegne na kraju sa crte. Posebno ima pravo za to ako se zna da ce se sipati u komsiluk a pare idu sa identicnog izvora. I ja bi isto tako postupio na njegovom mesto i napustio ako se to ne ispunjava, a videlo se da odlaskom Holinsa da stvari krecu u tom pravcu, pa se onda i Deda nadovezao. Mnogo je veci Ganci na taj nacin nego da nemo cuti i posmatra kako nas jebu vezane. Coveku je Zvezda sve dala ali isto tako je i on Zvezdi sve dao i zaduzio je. Ostaje zal samo sto necemo pokoriti i tu evropu sa njim na celu. Ovde se provlači priča da on navodno hoće neki iskorak u smislu borbe za top 8 npr. Ili da hoće da plate za igrače budu na vreme. Odlazak Holinsa i Dede meni nisu nikakav pokazatelj jer nema šanse da će bilo koji Amer izabrati CZ pre Makabija čak i za istu kintu ( Jeste bili u Tel Avivu, prelep sunčan grad), sa druge strane mislim da je i Deda dobio više nego što bi bilo realno da dobije bilo gde tako da ovo je OK. Nevezano za sve ovo iz velike ljubavi ka Radonjiću nekako sam uvek mislio da je Cedevita pravi klub za njega i da bih voleo da ga vidim tamo. Tu bi se snašao kao u CZ ili Budućnosti, a imao bi finansijsku stabilnost da radi na miru. Naravno on je to prerastao, ali u momentu kada mu je karijera bila u zastoju trebao je da gleda da ide tamo, a ne u CZ, bila bi to lepa sporcka priča Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 4 minutes ago, Igor_ said: Kuzmic u fmp White ide Dobric mozda ode ako odu radonja i kalina Ilic nije siguran Ostace Kuz ako treba siguran sam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 1 minute ago, Benito said: Nije ali je sasvim realno da nas pojaca, naravno sve zavisi od trenera koji nas bude vodio. Vise zavisi od menadzera koji ga zastupa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 1 minute ago, Kronostime said: Vise zavisi od menadzera koji ga zastupa. Pa nije kao da se otimaju evroligasi za njega, Ilicev dolazak je dobar za obe strane pa i za menadzera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Sve se zakomplikovalo verovatno je i ovo oko Ilica,tako da vidimo prvo potpis Link to comment Share on other sites More sharing options...
grati Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Ljudi ako FMP ima za Trent Fraziera, Jenkinsa, Kuzmica, Simonovica, Kuridze i ko zna ko ce jos doci za Fibu LS Znaci da imamo i mi za pojacanja. Svakako ispod 7.5 miliona ne mozes igrati EL tako da...mozda Radonja ima dobru ponudu od Pao pa trazi nerealne uslove kod nas pa ako mu se to ne obecava onda ide. Samo polako, znam da cemo imati dobru ekipu iako trenutno ne obecava 😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 1 minute ago, grati said: Ljudi ako FMP ima za Trent Fraziera, Jenkinsa, Kuzmica, Simonovica, Kuridze i ko zna ko ce jos doci za Fibu LS Znaci da imamo i mi za pojacanja. Svakako ispod 7.5 miliona ne mozes igrati EL tako da...mozda Radonja ima dobru ponudu od Pao pa trazi nerealne uslove kod nas pa ako mu se to ne obecava onda ide. Samo polako, znam da cemo imati dobru ekipu iako trenutno ne obecava 😂 Apsolutno se slazem, ipak igramo EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts