Nini3112 Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Instagram nemam,video sam na tviteru al manje bitno,znaci nista od toga za sada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 17 minutes ago, Šarac said: No. covek je na hrvatskom primorju uziva. 🙂 pisu neki? A ko pise, 1001 IG stranica koja prepisuje jedne od druge sa porukom zapratite nas jer mi znamo sve lajklajklajk Znači, blizu je ... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 2 hours ago, uini said: taj fakat je više "veruj mi". Pa dobro, ispasce da je Radonja duplo skuplji od Zeljka... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Just now, Kankkunen said: Znači, blizu je ... a i ovi nasi su obezbedili faks rolnu ovog puta , nista nas ne moze iznenaditi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 7 minutes ago, Šarac said: a i ovi nasi su obezbedili faks rolnu ovog puta , nista nas ne moze iznenaditi. Otkud tebi sijalica? To preko veze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 27 minutes ago, Šarac said: No. covek je na hrvatskom primorju uziva. 🙂 pisu neki? A ko pise, 1001 IG stranica koja prepisuje jedne od druge sa porukom zapratite nas jer mi znamo sve lajklajklajk Eva ga tu kod mene. Da ga zaskočim 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Sijalica kao grejalica 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Još pekara i to je to. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Čuh da cela stvar oko jednog pojačanja napreduje vrlo lepo, ali treba biti oprezan i ne ludovati dok se sve ne završi. 6 2 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Mani se insajderisanja. Lati se nekih poslova oko kuce..neko renoviranje da padne..^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 8 minutes ago, Čvarkov said: Čuh da cela stvar oko jednog pojačanja napreduje vrlo lepo, ali treba biti oprezan i ne ludovati dok se sve ne završi. Грег Монро 👀👀🔥⏳ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grati Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 10 minutes ago, Čvarkov said: Čuh da cela stvar oko jednog pojačanja napreduje vrlo lepo, ali treba biti oprezan i ne ludovati dok se sve ne završi. Samo da ne bude BOMBA: Aleksa Uskokovic se vraca u Zvezdu! 😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 5 hours ago, Drug Crni said: Jesi ti pisao na starom forumu Jesam, pa sam prestao jer su me nešto naljutili dvolični admini. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Ja rekoh juce da je nesto vruce ovih dana a vi mene i dalje ne slusate.....🤔🤔🤔🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Sve insajder do insajdera. I tako svako leto. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 A sto se Kaline tice male sanse su da ostane jbg... U pregovorima je sa Barselonom i tesko cemo mi tu ista moci uraditi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 23, 2022 Author Share Posted June 23, 2022 1 minute ago, Vasa123 said: Ja rekoh juce da je nesto vruce ovih dana a vi mene i dalje ne slusate.....🤔🤔🤔🤔 Reko si juce i nista, sta ako veceras niko ne potpise? Sutra furas istu pricu? Pa svi znamo da ce doci neko dobro pojacanje u narednim danima... Just now, Vasa123 said: A sto se Kaline tice male sanse su da ostane jbg... U pregovorima je sa Barselonom i tesko cemo mi tu ista moci uraditi... A sta ako ostane Kalina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Just now, 1945 said: Reko si juce i nista, sta ako veceras niko ne potpise? Sutra furas istu pricu? Pa svi znamo da ce doci neko dobro pojacanje u narednim danima... A sta ako ostane Kalina? Onda ide standardna prica, prelazni rok je ziva stvar 😁😁😁 Ovo za vrucinu je sprdnja zbog ovih laznih insajdera sto tako kao najavljuju pojacanje pa se onda mogu ograditi ako pogrijese. Ali za Kalinu sam procitao sa drugog foruma, pouzdan forumas sa dobrim informacijama kaze da je Barsa bas zagrizla i da cemo tesko moci da ga zadrzimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Da se prvo reši Radonjić pa da vidimo dalje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 2 minutes ago, Vasa123 said: Onda ide standardna prica, prelazni rok je ziva stvar 😁😁😁 Ovo za vrucinu je sprdnja zbog ovih laznih insajdera sto tako kao najavljuju pojacanje pa se onda mogu ograditi ako pogrijese. Ali za Kalinu sam procitao sa drugog foruma, pouzdan forumas sa dobrim informacijama kaze da je Barsa bas zagrizla i da cemo tesko moci da ga zadrzimo. Koji forum je u pitanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 dok cekam da se nesto desi u ovom prelaznom roku 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Opa bato dobio sam sijalicu😏 E da sam ovako u skoli napredovao... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Instagram stranice pisu da ostaje i White? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Tebra Instagram stranice prave montazu Durenta u nasem dresu, i sklapaju tim cije plate su 18m godisnje, bas zato sam i pitao jesu li deca ili retardi. Molim vas da ne prenosite ovde te gluposti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 (edited) https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1361160/barcelona-looking-to-part-ways-with-nick-calathes-euroleague/ Moze? Tacno bi Radonja doziveo oragazam i potpisao produzetak do 2028.🤣 Visok, krupan, razigrava, igra odbranu, baca kamenje, pa tacno bi odlepio🤣 Edited June 23, 2022 by Gudura 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts