Constantin Posted July 21, 2022 Author Share Posted July 21, 2022 11 minutes ago, Perkos2 said: Taj Jamkam je prosle godine bio sasvim korektan pozadi Da, odličan CD...a odlično se snalazi kao DM....a i ponekad je igrao na poziciji LB.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Da li je iko u svlacionici upitao onog bekana, na cemu je. A i trener sivonja i dalje ga stavlja da igra. Sa'ranice vas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Igra li se revanš na Čairu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 22, 2022 Author Share Posted July 22, 2022 14 minutes ago, Perkos2 said: Igra li se revanš na Čairu? Da.... Pa vidi, juče gde smo igrali, od prilike je kao igralište u Pukovcu. Ako prodjemo, a trebalo bi, sa Austrijancima, kako reče Tončev, najverovatnije u Beogradu. Ne znam uopšte kojih du to 202 stavke koje smo trebali da otklonimo. Verovatno je stotinak sitnica, ali verujem da ima 20-50 ozniljnih stavki kojima se ne može baš progledati kroz prste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Onda je upitno da li prolazite ovaj krug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 22, 2022 Author Share Posted July 22, 2022 46 minutes ago, Perkos2 said: Onda je upitno da li prolazite ovaj krug Pa....može da se desi Flora. Roba je sve što može da se unovči.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Jel ovaj strelac drugog gola igra na poziciji beka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 22, 2022 Author Share Posted July 22, 2022 2 hours ago, Perkos2 said: Jel ovaj strelac drugog gola igra na poziciji beka? Da...Maka Gakou, lb ušao umesto penalmejkera Mladjovića... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 (edited) Kontrolisao je Radnicki manje vise celu utakmicu, ali dzaba, pomracenje svesti 2x u roku od par minuta i to je to, Drobnjak ludilo i Mladjovic besnilo, sta reci. Ovaj Mladjovic ili je lud ili nevidjen kikser ili je kockar , pa se pre utakmice kladio na penale, jer ovo sto on radi u zadnje vreme je za informativni razgovor. Umesto da se rutinski privede utakmica kraju, ulazis u jurnjavu za rezultatom. Mada, najbolji period igre je bas bio nakon tog drugog gola Maltezana, tad se krenulo jako i napravilo se par smislenih akcija, dobar tempo i pritisak koji je urodio golom. Iako je bilo 0 1 u 1/2 nije mi se svidela igra, mnogo greski i rastrzano, ali i ocekivao sam nesto ovako, gostovanje u Evropi je drugi par cipela u odnosu na domace utakmice u nasoj ligi. Mada sve skupa, to je bilo sasvim solidno, ako se ne racuna onih 5 minuta neobjasnjivih kikseva. Inace, sramota je za Grad Nis da ne moze da napravi optimalan stadion bar za kvalfikacije, nego ce morati da igra u Beogradu 3.kolo, ako prodju Maltezane, bruka i sramota, toliki grad i da se potucas po Beogradu, jebote. Edited July 23, 2022 by Ljubitelj baklave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 23, 2022 Author Share Posted July 23, 2022 Možda je sramota za Grad, ali ne želi se da se protivureči Predsedniku države. On je obećao, Grad čeka, Tonlev kuka, gneralno, svi se prave blesavi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 23, 2022 Author Share Posted July 23, 2022 Ako neko misli da mi imamo smotanu odbranu....uvek može gore.... ..😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 36 minutes ago, Constantin said: Ako neko misli da mi imamo smotanu odbranu....uvek može gore.... ..😁 Kopenhagen - Rijeka ... Sezona posle one kada ih je Zvezda izbacila iz kvalifikacija za LŠ ... 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 Ima li neki obavešteni Nišlija da nam reši rebus iz SŽ o vatrometu bombi? Moja nagađanja... Ovaj iz Bundes lige je Jojić. Ovaj zadnji pozajmica iz Zvezde. Ovaj što su ga želeli i Zvezda i Partizan mi je misterija ili mi nikako ne pada na pamet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 24, 2022 Author Share Posted July 24, 2022 16 minutes ago, KrX037 said: Moja nagađanja... Ovaj iz Bundes lige je Jojić. Super...će ima ko da nam svira penale 😇 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 24, 2022 Author Share Posted July 24, 2022 (edited) Jedan može da bude Andrija Stojanović iz Kolubare...bio je navodno na meti Zvezde... Edited July 24, 2022 by Constantin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 9 minutes ago, Constantin said: Jedan može da bude Andrija Stojanović iz Kolubare...bio je navodno na meti Zvezde... Mozda one iz Gradacca. Salu na stranu, slab igrac i za Radnicki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 24, 2022 Author Share Posted July 24, 2022 1 hour ago, Markoss said: Mozda one iz Gradacca. Salu na stranu, slab igrac i za Radnicki. Kao "računam" naš dugogodišnji kapiten, a sada SD Aca Jovanović je karijeru završio prošle sezone u Kolubari, rekao bi da ne valja. Reče mi Stefan Čupić da je pred dogovorom sa Tončevim....e sad čekamo da vidimo ko je bolji pregovarač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 (edited) Mi nemamo nikakav skauting , jer da imamo doveli bi Kamaru iz Dinamo Tbilisija i Singateha ili Tambedeua iz Paide ( estonski klub ). Svo troje su krila. To je besplatan savet za upravu Radnickog, pa ako se pokazu i ako ih dovedu, ako me se sete, sete me se. ( gledao sam malo Dinamo Tb vs Paide, igrom slucaja i prilicno sam siguran da bi za male novce dobili veoma veoma kvalitetna pojacanja, uostalom i Tolordava je dosao iz Telavija ). Mnogo tih mladih sto igraju po ex Sovjetski Savez ligama, kasnije odu u mnogo mnogo jace lige, neki cak i Ligue 1 France. To je pravi rudnik za nase klubove, kad nemamo skauting, ti bar prepisi od drugog koji to zna. Edited July 24, 2022 by Ljubitelj baklave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 1 hour ago, Constantin said: Kao "računam" naš dugogodišnji kapiten, a sada SD Aca Jovanović je karijeru završio prošle sezone u Kolubari, rekao bi da ne valja. Reče mi Stefan Čupić da je pred dogovorom sa Tončevim....e sad čekamo da vidimo ko je bolji pregovarač. Ako nisam pomesao, taj decko je bio u Cuki, taj Stojanovic, generacija 98. I secam ga se kao levog beka, nista spec, sminka bio, mozda je napredovao ne znam kako, ali protiv Zvezde ga nisam primetio. Cupic je ok golman. Nista spec, ali moze korektno da odradi posao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 25, 2022 Author Share Posted July 25, 2022 Naše tempirane bombe...😁 http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/135104/otkrivamo-ko-su-tri-niske-bombe-napadac-koji-resava-sve-probleme-radnickog-stoper-iz-kameruna-i-bek-koga-su-hteli-veciti Interesantni transferi našeg Bundesligaša, mislim, ako potpiše. Werder ga je uvalio Kinezima za 10,5 miliona, pa ga oni prodali nazad, vadeči štetu, za tri puta manje para... https://www.transfermarkt.com/...ony-ujah/profil/spieler/142281 Zna li ko nešto o ovom Nigerijcu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Ubica je bio, brz i jak, davao po 10+ u Bundseligi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 26, 2022 Author Share Posted July 26, 2022 Ako možda očekujete, da "bacite oko", u četvrtak od 19,00 i odgledate revanš na "Čairu" .... muljo. Nismo interesantni javnom servisu, pa kako stoje stvari gledaćete neizvestan dvoboj Čuke....prenosa iz Ostatka Srbije nema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 Kakva bruka da nema prenosa, prenosili su ranije i Gziru 2018 i Floru 2019 i Maccabi , prenosili su manje vise sve do sada sve srpske timove , bar ove domace utakmcie, mada i dalje mislim da ce biti prenosa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 4 hours ago, Constantin said: Ako možda očekujete, da "bacite oko", u četvrtak od 19,00 i odgledate revanš na "Čairu" .... muljo. Nismo interesantni javnom servisu, pa kako stoje stvari gledaćete neizvestan dvoboj Čuke....prenosa iz Ostatka Srbije nema. Otkazujte arenu i rts ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts