Boxy Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 23 minutes ago, McLeod said: Upravo sam shvatio jos nesto. Kad pobedi Ruda, Cilic ce imati finale na sva cetiri slema. Stvarno gasi tenis. Udje Cilic u finale i samo su ga Nadal i Fed sprecili da osvoji sva 4 🤯 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Vi i dalje ne verujete da osvaja Cilic... Strasno 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnesiac. Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Ja ne mogu prežaliti Sinnerov otvoreni put do polufinala. Nikad bolji žrijeb neće dobiti. Uz dužno poštovanje prema Čiliću i Rubljovu, oni na šljaci apsolutno ne mogu parirati i pored toga što to nije njegova omiljena podloga. Ruud je već druga priča.Potpuno su ga zaustavili fizički problemi. Poslije Australije covid i tu je propustio turnire u dvorani gdje je najjači. Taman se vratio u Indian Velsu i opet neka bolest. U Majamiju žuljevi. Isti problem u Monte Karlu. Zatim slijedi Madrid gdje su problemi malo ozbiljniji (prepone) a nakon toga u Rimu problemi sa kukom. Seriju problema začinio je na Roland Garrosu povredom koljena. Teško je ocijeniti što je tu problem budući da povrede ne djeluju povezano. Generalno se pretpostavlja da je potrebno postepeno povećanje mišićne mase, ali slušao sam neke italijanske novinare i izgleda da to još nije izvodljivo. Naime, prošle godine je porastao oko 3 cm (zaboravite zvanične podatke jer se nije mjerio, a i očigledno je). Postoji vjerovatnoća da će rasti i dalje što predstavlja problem kod povećanja mišićne mase. Tu, naravno, nijesam stručan već samo prenosim ono što sam čuo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Fejkovao je povredu kolena kad je video Cilica u zrebu. Pametan potez. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Vec sam pisala da mi se Rune ne svidja, nesto mi kod njega smeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 (edited) Ni meni se ne svidja uopste. Jedino sto ne gundja na engleskom pa ga ne razumeju, mislim da uopste nije daleko od Kirjosa u tom aspektu. Ili Ostapenko. Bas daje Ostapenko vibes. Tokom meca je izrazito negativan, i to ne samo kad gubi. Kad protivnik pogodi neki dobar udarac, skoro uvek ima neki ironican podrugljiv smesak u fazonu al te sere a kad on pogadja ono sto i nema nameru da odigra, neke frljoke mu ulaze kad se brani, to je sve normalno. U vezi ovih lopti koje su blizu (i ne tako blizu), proverava i sa svojim timom, maltene posle svakog auta, cak i ociglednih, jos se i ljuti kad oni ne kapiraju sta oce, jer je aut bukvalno 30 cm+, samo bi da se svadja. Ne znam, bas se retko desava da mi je neki mladi teniser tako bas izrazito antipatican. A ni Rud mi nije simpatican uopste, pa je tim utisak jos jaci. Cisto da objasnim, Rud je uvek korektan na terenu i suzdrzan, nije mi simpatican zbog izrazito dosadnog tenisa koji igra i jer je lakmus papir slabe ere tenisa. Kada god se takav igrac ustali u top 10 znas da je kvalitet tenisa krs. Edited June 2, 2022 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Is there a hero? Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Kasatkina Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 (edited) Iga je razmontira nacisto posle borbe u prva cetiri gema. U poslednjih 23 poena Iga uzela 20 Edited June 2, 2022 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Još samo dva seta do titule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Ma lako je njoj kada ne igra sa Top 10 igracicama na ovom celendzeru . Izvuce se sa Led Zepelinom, veliki plus za nju, ipak cu joj priznati titulu ako osvoji. Haha, je li ovo moguce Nadalomanija u Parizu, cak i na zenskom polufinalu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Rud je dark horse turnira, imao sam blesav osecaj od pocetka da bi mogao do finala/polufinala. 🙂 Cak i kad je Sonega jedva preziveo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Bio bi totalni haos da on osvoji. Voleo bih baš, od ova 4 što su ostali, da on uzme. Znam da se graniči sa naučnom fantastikom, ali ono, rooting for underdog i tako to 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Valjda se Rafa koliko toliko oporavio pa da vidimo zanimljivo 1/2. Bice Zverev opasan protivnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Dobija to Rafica 3-0 za dva sata, nemoj da brines Miki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 E Miki, sad vec treba da se zabrines 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 3, 2022 Author Share Posted June 3, 2022 zatvoren krov - cula sam pre neki dan analizu: prednost Nadal (kao d aje i inace nema) jer lopte Zvereva nece biti toliko ubojite kao sto bi bile da je krov otvoren, a suncan i suv dan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Ja mislim da zatvoren krov odgovara i Zverevu, nece imati spoljasnjeg uticaja(vetar) i moci ce dobro i jako da servira,a on je i inace odlican u dvorani. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 (edited) ... setćemo se 2020 i onog blata u kome je igrano finale. Prednost Nadal. Ali Sašica je ljut pa da vidimo.... Edited June 3, 2022 by Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 kakav buzdovan.. jos gledam ovih par prvih gemova, reko kako je moguce da nema osvojen gs i onda dodje ovakav gem i sve ti bude jasno, psihicka stabilnost minus 100.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Pa stavi znojnice jebote .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Nadal uzima jedno 40 sekundi izmedju dva servis poena. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Katastrofa kako Rafa igra. Zverev ga ubija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Svaka čast ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts