MilošVB Posted yesterday at 08:54 AM Posted yesterday at 08:54 AM (edited) Vrlo je prosto. Niti je vređanje normalno, niti se to rešava selektivnim odlukama kao prošle godine, a izgleda i ove. Meni uvrede nisu čak ni "deo folklora"(kako neki predstavljaju kad su hladne glave, kao nešto simpatično). Teška sam seljačina u toku utakmice, pa i u tim momentima ne osetim nagon da orkestrirano skandiram negativne stvari, kao neko pleme. Edited yesterday at 08:57 AM by MilošVB
goofy Posted yesterday at 10:18 AM Posted yesterday at 10:18 AM Sa tribina jebem majku i tuđim i našim igračima i sudijama, isključivo za poteze i odluke na terenu. Nikad ne učestvujem u horskom vređanju. 2
MilošVB Posted yesterday at 10:27 AM Posted yesterday at 10:27 AM 7 minutes ago, goofy said: Sa tribina jebem majku i tuđim i našim igračima i sudijama, isključivo za poteze i odluke na terenu. Nikad ne učestvujem u horskom vređanju. Tako nekako. Mene je Vanja npr. užasno nervirao dok je igrao za Baskoniju, i svašta sam mu izgovorao, a sada ga volim. I mislim da je to predivno
JPM Posted yesterday at 10:28 AM Posted yesterday at 10:28 AM Ne pričamo o istim stvarima. Vi očigledno niste deo rulje.
goofy Posted yesterday at 10:53 AM Posted yesterday at 10:53 AM Pa pazi, sa velikim guštom sam horski pevao "uzalud trud, džaba vam sve" 1
goldberg bcd Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago On 6/19/2025 at 8:55 PM, JPM said: Ko god prodje u finale ako ih Spartak ne masakrira ja cu da se ozbiljno zamislim oko regularnosti tkmicenja. Ma takmicenje je kretenizam i gubljenje vremena. Ko god misli da KKCZ moze onako da bude ometlana od Spartaka taj misli i da bi Spartak mogao nekoga da dobije u EL ili da u KKCZ jedino sto vredi jesu CMM, Bolomboy, Davidovac, Teodosic i Giedraitis. Moze Spartak komotno da osvoji titulu, to ne znaci nista jer ne znaci da su pokazali da su najbolji u drzavi. Znaci samo da je njima bilo najmanje mucno da igraju sve te meceve. Postoji mnogo bolje resenje, ko je najbolji u ABA taj neka bude i sampion Srbije i to je to. To bi znacilo da je KKP sampion, a KKCZ druga i tako i treba da se pise. Moze sad i KKP da osvoji ovakav titulu, to je samo sprdnja, mecevi bez odbrana, kao na basketu na Suncu ispred zgrade. Ej, jedan KKP sa jednim strancem, dvojicom koji nisu ni igrali tokom sezone i cetvoricom juniora lagano dobija kompletan FMP. Cirkus liga.
MarioKempes Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Vređanje sa tribina će se lako zaustaviti čim Zvezda i Partizan to iskreno i snažno budu želeli (pošto se 99% takvih stvari dešava na utakmicama nekog od ta dva kluba). Ne u stilu "molimo navijače da sportski navijaju i nikoga ne vređaju... i, eto, mi smo uradili šta smo mogli, ali neće da slušaju". Na početku sezone izađu u javnost sa jasnim zajedničkim stavom, održe zajedničku konferenciju, gde jasno kažu: podržavamo ligu (ABA, KLS, koju god) da vređanje ličnosti bude oštro sankcionisano, i to tako što se posle prvog horskog skandiranja upozorava publika, a na prvo sledeće se prazni cela tribina sa koje je skandirano. Obavezno gledaoci izlaze van hale, a ne preraspoređuju se na druge tribine. Svako pražnjenje tribine automatski povlači i dve naredne utakmice bez publike. Ista priča za ubacivanje čvrstih predmeta u teren. Kad bi se ovo desilo 2-3 puta i klubovi stali iza tih odluka (a ne odmah saopštenje, zla liga nama ovako, a njima onako i sl.) - svi bi se uterali u red, kao što su na EL utakmicama. Kod necivilizovanih postupaka pomaže samo oštra i dosledna kaznena politika, dok god "molimo najbolje navijače na svetu da ne vređaju" (odnosi se na obe strane) - nema od ta posla ništa. 2 1
Drug Crni Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ne verujem u ovaj scenario. ^ Ovom problemu na kraj može da stane samo vlast. Naravno ne ova jer je ona upravo generator mržnje, netolerancije i nasilja u društvu, već neka demokratska. I to po uzoru na vladu Grčke. Suspenzija utakmica ili serije ili celog takmičenja dok se stvari ne vrate u normalu. Pa, izvolite. Doduše, puni efekat bi se osetio kad bi klubovi bili privatizovani, ali to je već utopija za nas..
Recommended Posts