Jump to content

Sljakasti mastersi 2022 - Madrid i Rim

Recommended Posts

Posted

Medvedev ima odličan PR .Očigledno i jaku podršku sponzora. 

Baš sam malo gledala njegove naloge na smn . Na tw prati iskljucivo sporzore , ATP, i dve osobe iz IMG

Posted

Kombinacija.

Skoro je pričao u nekom int da kada gleda sebe sa strane  ne zna odakle mu to , da bi želeo da to promeni i da radi na tome

Posted

José Morgado

@josemorgado

·

2m

“Russia, go home. Stop the war”, screams a spectator four rows behind me in the stadium… Rublev leads Tsitsipas 1-0 in the decider

• Tuzno 1
Posted

Viškova noćna mora :classic_biggrin:

(Spojler  ,u slučaju da ste već postavljali)

IMG ozbiljno radi na modernizaciji Madridskog mastersa. Twitch setup , testiranje robota

Spoiler

Posted

Ali na žalost ne i na teniskom obrazovanju publike , u smislu teniske etikete. Ne znam šta je bilo sa Mac-ovom školom za navijače koja je radila u Evropi (Paris Masters, i dvoranske 250).

Videćemo sutra kako će ispoštovati trostrukog šampiona turnira i jednog od najboljih igrača svih vremena 

Posted
26 minutes ago, Милица said:
Novaku sutra moze da pomogne jedino to sto je odmorniji. 

Karlos će spamovati  drop šoovima, pa kad počne Nole da šlajfuje :classic_biggrin: Zato se nadam da će prići liniji 

Novak bi trebao često menjati ritam u poenima ,seckati Carlosov promenama, koristiti slajs (kao što je odlično radio protiv Hurkača).Kratkim dijagonalama iz FH i BH otvarati polje i terati ga na trčanje,  kvaka je što su to su to prilično zahtevni udarci za ovaj nivo forme

Pozitivno je i što je danas mnogo bolje servirao u smislu dobijenih poena na prvi a posebno na drugi servis.

Nezavisno o ishodu dobro je da se susreću sada pre RG, jer kao što neko reče, očekujemo ga u QF

• Like 3
Posted
36 minutes ago, Keira said:

Nezavisno o ishodu dobro je da se susreću sada pre RG, jer kao što neko reče, očekujemo ga u QF

Obzirom da se uvek muci u prvom mecu dok ne krene sa citanjem igre onda je dobro da se sa Carlosom srece sad u Madridu da ga malo prostudira pre RG. 

• Like 2
Posted
11 hours ago, Dracarys said:

Alkaraz nema konkurenciju koja bi ga terala da se više bori, jer nije lako juriti samo puke brojeve.

Što, kad je mogao Fed onomad bez konkurencije, zašto ne bi mogao i Čarli (ako B92 dobro piše :classic_rolleyes: )

Primetila sam da mu majica jako podseća na Novakovu "kamenu" a gledala sam samo zadnji gem i ne razumem Viškovića i nekakve nebuloze o sredovečnim  muškarcima...

6 hours ago, Keira said:

Videćemo sutra kako će ispoštovati trostrukog šampiona turnira i jednog od najboljih igrača svih vremena 

Najboljeg.

Posted
1 hour ago, Helena said:

Što, kad je mogao Fed onomad bez konkurencije, zašto ne bi mogao i Čarli (ako B92 dobro piše :classic_rolleyes: )

Primetila sam da mu majica jako podseća na Novakovu "kamenu" a gledala sam samo zadnji gem i ne razumem Viškovića i nekakve nebuloze o sredovečnim  muškarcima...

Najboljeg.

Federer je Federer, a i on bi ostao na 16-17 GS titula da se nisu pojavili Rafa i Novak.

Alkaraz je super, ali polako o dominaciji, ja uopšte nisam siguran da li je spreman biti bolji od Medvedeva na tvrdoj podlozi, pa onda kada nalete Zverevi i Beretinijevi sa projektilima da zabibere.

Nego, da li neko zna zbog čega on sebe zove Čarlijem?

Posted

A sto se tice potencijalne Alkarazove dominacije,naravno da moze da se desi 20+ slemova. Ali ljudi, cak i da osvoji neki slem za par meseci,to nije nikakva garancija za takvu karijeru. Videli smo kakav je Tim bio robot sto se tice spreme i jedna teska povreda ga je ukanalila u najboljim godinama. Videli smo i sta se s Endijem desilo, jednostavno tesko je neke stvari predvideti. Da je najveci potencijal za dominaciju medju sadasnjim igracima, svakako stoji (plus rano pruza ovakve partije jer je jak kao konj i fizicki monstrum za svoje godine, nije samo  izvanredan talenat faktor) Mislim da su nas ova tri ludaka razmazila, sad odjednom 20 titula ne deluje toliko mnogo.

• Like 2
Posted
5 hours ago, Dracarys said:

Alkaraz je super, ali polako o dominaciji, ja uopšte nisam siguran da li je spreman biti bolji od Medvedeva na tvrdoj podlozi, pa onda kada nalete Zverevi i Beretinijevi sa projektilima da zabibere.

Nego, da li neko zna zbog čega on sebe zove Čarlijem?

Alkarazu će pre counter puncher praviti problem  nego serveri udarači.Sam udara veoma snažno , čak i servis . Juče je imao pokušaj 226km/h pa pogodio  najmanje jedan  od 220. često servirao preko 200. Ta brojke su impresivne za  njegovu visinu 185cm . Nema još kontinuitet , preciznost i varijacije servisa koju bi želeo ali ima godine pred sobom.

Zato Novak danas treba da pokuša usporiti igru, davati mu mekane, floating lopte, kao juče Hurkaču, menjati ritam i pravac relija. Trebaće mu odličan BH , msm da će tu biti najveća bitka u SF

• Like 1
Posted

Probaće sigurno.Uostalom ta taktika koju konstantno primenjuje mu je donela puno poena na hardu i posebno na šljaci . (na travi ds npr nije toliko delotvoran udarac). Videcemo kako će se tamo snaći

Novak je dosta eksperimentisao u ova dva meča sa pozicijom na returnu. Često se udaljavao i po nekoliko metara od osnovne ,što nije njegova prirodna pozicija. Pravo vreme da se danas vrati "korenima" pojednostavi stvari.

Vec sam pomenula , super je što se meč dešava sada u ovoj  pripremnoj fazi RG. Nije loše ni što Novak nije favorit (tako bar kažu stručnjaci), prilika da zaista oseti igru Alkaraza za buduce susrete a i testira svoj trenutni nivo

Posted

Dok cekamo poslasticu dana, Djere je dobio Kokinakisa 2:0 u rimskim kvalifikacijama. Ide u narednom kolu na kolegu sljakasa Deliena koji je izbacio instagramera Runea 🙂 Duci igra sa Perom u 4

• Like 1
Posted (edited)

Rune jos uvek oscilira tokom meceva (kao i Museti). Trebace mu jos vremena da sazri.

Uskoro igra i Molcan, novi Vajdin sticenik.

btw. Vajda je rekao da ga je nekoliko top 10 igraca bilo kontaktiralo u vezi potencijalne saradnje. Bas me zanima ko li je to sve bio.

Edited by wwww