Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zaboravio je Meda reći , treniram dobro. 

No zaista svaka čast PR timu kako ga vode kroz ovu tešku situaciju vezanu za zabranu igranja u GB. Kao već etablirana internacionalna teniska zvezda , racionalno da ne izgubi navijače van Rusije a ni da iznervira glavešine u LTA. Da govori a da praktično malo šta kaže.

Tu je mukica Rublev baš nadrljao, sve što je rekao po staroj krilatici je upotrebljeno protiv njega

• Like 3
Posted

Nisam nešto obratila pažnju šta je Rubljov pričao, ono što sam čula da je rekao nije mi se činilo ništa specijalno strašno. Mada sve može da se izokrene naravno :classic_dry:

Posted

Govorio (i napisao na kameri) je da je protiv rata, da politiku ne prati niti aktivno učestvuje , da je teniser koji želi da se bavi svojim poslom.

Napadale ga Svitolina, a posebno je Tsurenko bila bezobrazna, držala mu predavanje kako ne može biti nezainteresovan za patnje ... Skoro čitam i Kostyuk besnela  i imala neke baš užasne komentare za ruske tenisere i šta bi radila/želela protivnica(I)ma. Nisam imala želju da čujem detalje da li je konretno tu prozivala Andreya

• Thanks 1
Posted

Medvedev je totalno mudro odabrao trenutak da resi svoj zdravstveni problem i ne bude u javnosti (em sto je sezona sljake, em citava frka oko rata), a mukica Rubljov je ostao sam na vetrometini.

Rubljova je i Tarpisevic prakticno nazvao glupakom sto je ponudio da pare koje bi osvojio na Wimbldonu uplati u dobrotvorne svrhe (manje-vise rekao da Rubljov nema pojma ni o cemu).

Medvedev sad samo izgovara potrebne fraze, odradjuje ono sto je obavezno i spada u opis posla. boli ga uvo da bude otvoren i iskren prema "javnosti", samo gleda covek svoje interese i interese svog najblizeg okruzenja. Ne namerava da ispravlja (tudje) krive Drine. 👍

• Like 2
Posted

Slično Medvedevu se ponaša i Kačanov i dao je neku sličnu izjavu (u Beogradu msm). Samo što on nije toliko medijski eksponiran kao Medvedev i Rublev koji je uz to deluje zaista  davao odgovore  onako kako misli, emotivno, i nemam sumnju -iz najboljih namera . Evo sada Rimski Masters prikupio tokom turnira oko 160000Eur za mlade tenisere/ke koji sada nemaju uslove da treniraju u U . Ali je problem ako bi Rublev uplatio svoju turnirsku zaradu u neki humanitarni fond  za U. Znam da bi to ev moglo da bude negativno vidjeno pa i Zakonom (Uredbom donešenom u tokom sukoba  ) u RU. Sigurno su mu kasnije iz njegovog tima i sugerisali isto.

Karaceva verujem ni ne pitaju mnogo , prosto jer nije toliko eksponiran zahvaljujuci slabijim rezultatima u poslednje vreme (u odnosu na 2020)

Posted

Očekivano

Ionako teniska  istorija neće pamtiti način na koji se došap na No.1. Pisaće se da mu je bilo zabranjeno da igra na Wimbledonu

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...