Instinkt Posted March 16, 2022 Share Posted March 16, 2022 (edited) Ako se ne varam imaju 2 velika, Stad1 i Stad2. Za ovaj prvi znam da je u top3 najvecih teniskih stadiona na svetu, tipa 15,16k iza Artur Asha u NY koji prima oko 24. A ovo za Miomira, bezveze im je ta saradnja. Nalbandian izgleda ne izlazi sa kontinenta video sam ga jedino na W kad je igrao protiv Aguta 5 setova. Sta ga trenira 3 turnira godisnje, serija 500 plafon. Taj Nalbandian ni tokom svoje karijere nije hteo da trenira, a sad ga tek boli dupe da se cima 😄 Edited March 16, 2022 by Instinkt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted March 16, 2022 Share Posted March 16, 2022 Dobio Rafa i drugi set, vratio brejk i onda u TB drugog seta slavio 7-5. Deluje da je podigao nivo igre u odnosu na prva dva meca, bilo je lepih poteza. Pikao je i on slajsove da razbije ritam Reliju. Sledeci je Kirgios, kome je Sinner dao walkover Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Alkaraz bez vecih problema dobio Monfilsa, mali je sve opasniji i opasniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 35 minutes ago, Boxy said: Alkaraz bez vecih problema dobio Monfilsa, mali je sve opasniji i opasniji. Ako ces iskreno, jedinu zelju koju imam za RG je da on bude u drugoj polovini jer ako dodje do duela ranije, plasim se da ce biti "the king is dead, long live the king!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 1 minute ago, Darth Steva said: Ako ces iskreno, jedinu zelju koju imam za RG je da on bude u drugoj polovini jer ako dodje do duela ranije, plasim se da ce biti "the king is dead, long live the king!" To jeste, bilo bi ipak najbolje da ga dobije u finalu, pa da bude prava predaja stafete 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 36 minutes ago, Boxy said: To jeste, bilo bi ipak najbolje da ga dobije u finalu, pa da bude prava predaja stafete To je isto OK, bolje i tako nego da se opet neki lesinari ovajde 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Gledao sam malo Alkaraza. Deluje bas brutalno fizicki. A jos uvek je klinac. Na stranu price o weak erama i slicnim stvarima, ono gde ova (a i ostale, pocev od "lost gen" Dimitrova) podbacuju bez ikakve diskusije je fizicka sprema. Neverovatno mi je da posto su Nadal, a potom i Djokovic, cak i Marej, pa onda i Ferer pokazali sta je potrebno da se igra na visokom nivou (pa cak i Federer je poceo vise da radi na fitnesu, mada se to nije primecivalo toliko jer je genije tenisa i najveci ikad, pa se to uvek prvo primeti), apsolutno niko od ovih novih, osim na neke mahove, ne pokazuje niti spremnost niti konstantnost u tom pogledu. Bio je i Tim malo, dve godine, pa ocigledno pregoreo. Ali i Tim je vec kao "mator" dosao dotle. Ne znam stvarno je sokantno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Sa interesovanjem cu pogledati mec Kyrgios - Nadal. Nick ce dobiti sve sto voli:veliki stadion,krcate tribine,vatrenu atmosferu i inspirativnog protivnika. Nadam se da se nece prepaliti..da nece izigravati cirkusku atrakciju,da nece "prodavati" hot-dogove publici,vec da ce igrati - tenis. Nadal se polako dize,ali tanko je to dosta jos uvek za njegove standarde..mozda mu sporiji uslovi i odskok loptice idu na ruku,ali ovo je ipak beton..Kyrgios ima sta da trazi ovde..Rafa je sinoc bio dosta bled protiv Opelke,a Nick, za razliku od Opelke,ima i igru sa osnovne linije..moze duze da ostaje u razmenama i bude konkretniji sa osnovne linije.. Rafa mora dodatno podici igru. Ono sto je igrao sinoc mu nece biti dovoljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Ozbiljna poslastica vecerasnji duel Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Nik Kirjos spasilac tenisa. Aj jos i to da vidimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Puce Nik ko zvecka pri servisu za uzimanje 1 seta. Evo ode i reket Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Zato nikad ozbiljnog igraca od Krijosa, kakav pristup u tajbrejku. Uzas zivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Big 3 ni u kom slucaju ili trenutku nisu za sprdnju..to je na tezi nacin naucio Medvedev u finalu A.Opena ("onaj" poen u trecem setu od koga je poceo preokret),evo veceras i Nik.. Nema veze sto je Nadal u 37-oj godini..mentalno je gromada za ovu konkurenciju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 Svaka cast Nadalu. Ne znam ko bi ovde mogao sada da ga zaustavi..mozda Alcaraz? U svakom slucaju,zelim mu titulu i u IW..zasluzuje je zbog mentaliteta i snage volje,ako nista drugo. A i najbolji je igrac u 2022 ako cemo iskreno..pa kad je vec tako neka zanje titule.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 Mentalna snaga i celicna volja za igrom, glad za pobedama. To je ono sto ovu trojicu izdvaja od svih, pa mozda i u istoriji. Bilo je tenisera koji su po talentu, virtuoznosti i kvalitetu bili blizu ili rame uz rame, na prvom mestu Borg, ali im je manjkalo ovih drugih stvari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 20 hours ago, Darth Steva said: To je isto OK, bolje i tako nego da se opet neki lesinari ovajde Misliš, kao neki što su se neki ovajdili blokiranjem Novaka na AO? 20 hours ago, McLeod said: Neverovatno mi je da posto su Nadal, a potom i Djokovic, cak i Marej, pa onda i Ferer pokazali sta je potrebno da se igra na visokom nivou (pa cak i Federer je poceo vise da radi na fitnesu, mada se to nije primecivalo toliko jer je genije tenisa i najveci ikad, Ne znam koja je ovo godina po kineskom kalendaru-prošla je bila nisuvažnirekordi, ono kad je novak uzeo tri GS i igrao u finalu četvrtog, sećaš se-dakle po čemu je najveći (a da ne bude i to je tako odgovor)-šta su reperi ove godine, da ozvaničimo? Nemam SK, pa ništa i ne gledam, a i ne gleda mi se kad Novak ne igra, a po slabom pisanju, izgleda da ne zanima ni one najzagriženije ljubitelje tenisa Pratila sam rezultat, i mislim da je...(ajd nek bude ipak samo) Rafa bedio slajsom-apsolutno niko od nove generacije ne zna da mu odgovori na slajs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 Vidim da se Kirijos svadjao sa Stilerom a i na njegovom ig sam procitala da je polomio reket na kraju meca, da se reket cudno odbio i da se zbog toga izvinjava skupljacu loptica, pokusava da ga nadje ( i uspeo je), da bi mu poklonio reket, samo sto nisam nasla video... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 4 minutes ago, Boxy said: a i na njegovom ig sam procitala da je polomio reket na kraju meca, da se reket cudno odbio i da se zbog toga izvinjava skupljacu loptica, pokusava da ga nadje ( i uspeo je), da bi mu poklonio reket, samo sto nisam nasla video... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 Mislila sam da je nesto ozbiljnije, ovo je stvarno cudno odskocilo plus je putovalo bas dugo do klinca, jedino bi bilo opasno da nije gledao i pratio sta se desava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 Prvi set je bio kljucan. Da ga je Kirjos osvojio,mislim da bi dobio mec. Po meni,ono je bio choke..imao je 30-15 u gemu u kojem je servirao za set i izgubio je svaki poen do kraja gema,da bi bio brejknut. TB koji je usledio bio je bas sramotan za njega..zavrsio je kaznenim poenom za 0-7.. Zasluzuje da ga se pohvali za to kako se oporavio u drugom setu,napravivsi kasni brejk za izjednacenje. Medjutim,utisak mi je da je ostao bez dosta goriva..kvalitet servisa mu je opao..dupla servis greska kojom je pretrpeo brejk je manje-vise odlucila pobednika,iako je i Nadalova igra u S3 pala. Videcemo koliko je Nadalu ostalo goriva u rezervoaru nakon tri seta protiv Korde,dva duga seta protiv Opelke i sinocnjeg dugog meca. Alcaraz je najbolji defanzivac sa kojim se suocio u IW..mali ce mu vracati mnogo vise loptica..opet postoji ta tradicijatm da Spanci skidaju gace pred Nadalom jos u tunelu..navijam za dobar tenis svakako.. Sto se naseg pulena tice - napisao bih isto sto i za Nadala..daleko od toga da je bez sanse veceras,ali Misha je igrao dugacak mec protiv Broadyja,pa Cilica,pa dva zahtevna,produzena seta protiv Botica i onda tri seta protiv Beretinija..Fritz je bio slobodan u prvom kolu,Poljaka je brzo resio..sigurno je sveziji + ce imati podrsku sa tribina.. nesto mi "govori" da ce zaustaviti Kecmanovica,ali 'ajde..neka ovde pogresim u proceni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 Ja se iskreno nadam da se Alkaraz nece raspasti, nije mu ovo prvi mec protiv Nadala, tako da vec ima to iskustvo, a i ono sto sam videla tokom ovog turnira, Alkaraz je mnogo vise pokazao, trenutno je u boljoj formi. Za Kecmanovica sam rekla da nema nijedno veliko oruzje i da je prosecan igrac, a on samo redja pobede, dobio top 10 igraca, tako da njegov mec necu da komentarisem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 19, 2022 Share Posted March 19, 2022 Makar nije kao Juzni, to je poprilican napredak Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Sjajan mec i velika pobeda Rafaela nad Alkatrazom... Vetar je jebavao u drugom setu i onemogucavao normalan tenis, posle je prestao u trecem setu i bas je bilo kvalitetnih poena. Kakve je samo voleje na mrezi izvlacio Nadal, potpuno neverovatno.. Koliko je on zapravo talentovan igrac, tek se vidi sad u ovoj kasnijoj fazi karijere kada je prinudjen da igra vise napadacki. Bas bih voleo da dobiju trku za GOAT-a nad Djokovicem... Nece biti lako protiv Fricka, posebno sto je dosta iscrpljen a Tejlor je dosta ranije i u 2 seta resio Rubljova. Meni je i Tejlor divan igrac, kao sto pisah mec njega i Bruksbija na USO me odusevio, obojica su pokidali tad. Svi moji miljenici -> Monfis, Bruksbi, pa i Mateo su eliminisani u osmini, mada moram priznati da sam bas navijao za Tejlora i protiv Mise i protiv Rubleva sad, odavno nisam "naisao" na tenisera koji igra ovako cist tenis. U finalu uz Nadala, ali svakako cu u buducnosti cesto navijati za Frica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Fric je dobar gde-igrač za prvih pedeset, a da nikad ne uđe u top ten. Silna je šteta (na teniskom PDF smo) to što se sad dešava Medvedevu i Rubljovu, pa verujem i Zverevu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Nisam razumeo ovo oko Frica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts