Predragdjape Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 1 minute ago, Devil In My Pants said: Koliko je Australija pravna drzava, govori da se Serbistanci nadaju pobedi. Da mi Serbistanci se nadamo pobedi Djokovica koji je najbolji predstavnik nase zemlje, kao i nas najbolji sportista u istoriji. Da li je to problem? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Za koga li navija Zagorka Dolovac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 2 minutes ago, Devil In My Pants said: Koliko je Australija pravna drzava, govori da se Serbistanci nadaju pobedi. Prevodilac je blago uzasan. Sta RTS prenosi 😂😂😂 Bolje da su zvali Seselja, on ima iskustva s ovim simultanim prevodima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Šta god...samo da ga ne satru sa zabranom ulaska od 3 godine. Bez obzira da li je Novak sada već presekao u glavi da se nikad više tu ne pojavi..ipak je jutro pametnije i eventualnim gašenjem pandemije i promenom vlade u kengurani bilo bi baš jezivo da sada i na takav način završi sa najtrofejnijim slemom gde je držao banku više od decenije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Ali da jedna nevakcinisana osoba, koja je pritom zdrava, i ispunila svu dokumentaciju pri dolasku, bude opasnost po drzavu koja ima 90% vakcinisanih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 1 minute ago, dzoneee said: Za koga li navija Zagorka Dolovac? Za Anu Brnabić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protojevrej Staford Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 1 minute ago, Predragdjape said: Ali da jedna nevakcinisana osoba, koja je pritom zdrava, i ispunila svu dokumentaciju pri dolasku, bude opasnost po drzavu koja ima 90% vakcinisanih. 93%. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 1 minute ago, Wingwalker said: Šta god...samo da ga ne satru sa zabranom ulaska od 3 godine. Bez obzira da li je Novak sada već presekao u glavi da se nikad više tu ne pojavi..ipak je jutro pametnije i eventualnim gašenjem pandemije i promenom vlade u kengurani bilo bi baš jezivo da ovako završi sa AO gde je držao banku. ja sam pak vise za opciu, da ga sad osvoji, iskenja im se u trofej i nikad vise ne kroci u australiu, sve i da mu sledece godine daju kljuceve pocasnog gradjinana melburna.❤️ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Ja bih voleo da nikada vise ne ode u Australiju, ali nema sanse da on tako razmislja. Isao bi on sledece godine ako mu dopuste i slao bi im srca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 2 minutes ago, n4l1m said: ja sam pak vise za opciu, da ga sad osvoji, iskenja im se u trofej i nikad vise ne kroci u australiu, sve i da mu sledece godine daju kljuceve pocasnog gradjinana melburna.❤️ I da to uradi to na sred Rod Lejver arene! Posle lepo kaze - Vidimo se nikad, a cujemo jos manje - i cao 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Slušajući ove dokaze, ne mogu da se otmem utisku da su sudijama lagano mogli samo da daju ovu temu da pročitaju i tu bi dobili sav materijal. Mogli bi i čorbicu da prezalogaje pre ručka. Sve bi se brže završilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Izašlo ovo na ultimejt jebeni fajt. Samo nedostaju Bruce Buffer i John McCarthy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 19 minutes ago, Predragdjape said: Da mi Serbistanci se nadamo pobedi Djokovica koji je najbolji predstavnik nase zemlje, kao i nas najbolji sportista u istoriji. Da li je to problem? Sto bi meni bio problem to? Meni je vise problem sto ne vidite probleme kod kuce. Bila bi epska nepravda da njega osude, a puste Koluviju, Volkam, Sarica i ostale..to vam je imaginaran problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Kako vam se cini, jel su male sanse da ga ne deportuju a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 (edited) Kako sudije stignu da prate ovog Djokovicevog advokata , strana ova, paragraf ovaj, atachment ovaj i to ih stalno menja u 4-5s. Edited January 15, 2022 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 jesmo pobedili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Gde gledate? Meni nijedan link ne radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Just now, Magia said: Gde gledate? Meni nijedan link ne radi. PPV bato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 2 minutes ago, Dropkick Murphys said: Slušajući ove dokaze, ne mogu da se otmem utisku da su sudijama lagano mogli samo da daju ovu temu da pročitaju i tu bi dobili sav materijal. Mogli bi i čorbicu da prezalogaje pre ručka. Sve bi se brže završilo. Kako bi se majke ti brže završilo kad ovde ima nekoliko stotina strana samo o tome, ne verujem da su oni stigli da naštancuju toliko Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=YRxyGJGi6OE Edited January 15, 2022 by momohyoideus Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 15, 2022 Author Share Posted January 15, 2022 pa to im je posao, da prate izlaganje advokata .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Just now, Zvezdinho said: PPV bato. Meni pise "this live event is no longer available." Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 dobar mu je ovaj advokat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Prešli smo u napad, koliko kapiram, prebacujemo krivicu na njih jer jačanja antivax pokreta ne bi bilo da u startu nije neopravdano ukinuta viza. 😁 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Just now, Magia said: Meni pise "this live event is no longer available." Meni radi. Sad gledam. Nisi se na vreme pretplatio , to jest upao 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts