Jump to content

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, Losmi17 said:

Protiv protivnika koji je vec 2 sata na 50%.

Koji je sve sporiji, bez serve i kome publika ometa servis i aplaudira protiv gresaka.

Sjajno.

Nadalu je skoro 36, Medvedevu skoro 26. Sramotno je za Medvedeva da mu je u naponu snage fizicka sprema losija od 10 godina starijeg Nadala. Plus ta ista mentalna gimnastika o protivniku na 50% bi se mogla primijeniti i za Noletovo finale protiv Tsitsipasa na RG prosle sezone. Ako Rafa ovo dobije na kraju, itekako je veliki podvig i iznenadjenje. 

• Like 3
Posted

Publika je okolnost...moš je jebat. Danil na terenu nije zaslužio drugačiji rezultat. Jedno je luda glava ali mora da se rizikuje kada juriš rezultat. Ovo sa dropovima je trebalo da stane nakon 4-5 promašaja.

Posted

Novak bi i jednog i drugog večeras počistio. Šteta što su ga vanteniskim stvarima sprečili u tome.. 

Ali svakako rispekt za raspalog Nadala, posle duze pauze, lik bolje spreman od Medvedeva sunce ti poljubim...

Posted
2 minutes ago, Boxy said:

Gotovo, one brejk lopte u 3.setu bile presudne

Ja to rekao odmah cim je propustio bps.

Nazalost, bio sam u modu apostola istine u tom trenutku.

Posted

Iz ugla Novaka Djokovića i njegove želje i težnje da bude GOAT surova kazna za izbegavanje vakcinisanja tj antivakserstvo. 

Ali dobro, ko sam ja kao njegov navijač da više žalim od njega. Takvi su mu stavovi i izbor, sa time mora da nastavi da se suočava i bori u karijeri

Posted
3 minutes ago, Wingwalker said:

Publika je okolnost...moš je jebat. Danil na terenu nije zaslužio drugačiji rezultat.

Tako je. U principu, prvo je krenuo njegov pad u igri i onda ga je publika dodatno istrigerovala. Nije bilo obrnuto.

Rafa je iskoristio i jedno i drugo, ali mnogo više eksploatiše Medin nedostatak snage. A razlika u godinama decenija. Jbt.

Posted
1 minute ago, Boxy said:

Surovo je, ali Nadal u 36.godini je bolji od trenutno jednog od najboljih igraca na betonu u 25. :ajme:

Fakt, tužno je na šta će ličiti tenis, posle djo-nad-fed

Posted

Meni je fascinantno koliko je los fh medjeda danas.

Ok, taj udarac mu nije forte, al na momente JJ nivo.

A dzon blom je ozbiljan klosar, upozorava publiku prvi put kad nadalu smeta, dok medjed mora njega da upozori da bi ih upozorio.

Posted

Da epsko pucanje Djokovica u nogu. Borio se celi zivot Kako bi dosao u poziciji da ima najvise Slemova I onda ovo, jbg. Dalo se naslutiti da Nadal osvaja ovo jos u toku prve nedelje. Jbg kako je tako je.  

• Like 1
Posted
Just now, Miki28 said:

Bije Meda iz svih pozicija. Sve pogadja

Jes vala posle 2 seta pogodio dva dobra uzastopna poena, epski se raspada