Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Downforce said:

Koliko Botasu svira paja za neku ozbiljnu trku...

Jbg on ionako ide u Alfa Romeo, sto da se stresira za benefit Hamiltona i Mercedesa 😐

Posted

Red Bul opet hrabro u boksu! Ako ništa, za to se mora skinuti kapa. Cele sezone deru Mercedes strategijom. Probaju sve živo.

Pametno od Mercedesa što su odmah stali

Posted

Cim izaberu najtvrdje pneumatike za neku trku - znas da ce trka biti ovakva.

Ne vidim ja kako ce tacno Ver da pobedi u trci do kraja sezone. Nema od toga nista.

Posted
Just now, Maharaja said:

Ali zato stvarno zajebaše sa Perezom. Nije imalo potrebe da ga ubacuju tako rano

Blefirali su ocekujuci da ce Mercedes da "kupi" i pituje Botasa ali ovi su ih iskulirali.

Posted
Just now, Downforce said:

Cim izaberu najtvrdje pneumatike za neku trku - znas da ce trka biti ovakva.

Ne vidim ja kako ce tacno Ver da pobedi u trci do kraja sezone. Nema od toga nista.

Stani sad, razlika je 14 bodova. Ham uzme 2 trke a Ver uzme 2 mjesto, odlucuju ovi najbrzi krugovi jel tako? U slucaju da su i tad izjednaceni onda ko je pobijedio na vise trka?

Posted
Just now, Miki28 said:

Stani sad, razlika je 14 bodova. Ham uzme 2 trke a Ver uzme 2 mjesto, odlucuju ovi najbrzi krugovi jel tako? U slucaju da su i tad izjednaceni onda ko je pobijedio na vise trka?

Ima jos 2 trke posle ove.

• Thanks 1
Posted
1 minute ago, greenenvy said:

Sta znam. Mogao bi RB da proba sa supermekim u zadnjih 10 krugova. 

Otiće samo da pokupe najbrži krug trke.

Posted

Ono sto su iz Pirelija upozoravali, ova staza jede gume. Najavljivali su cak i taktike sa 3 stopa a timovi siluju u pokusaju da odrade trku sa samo jednim...