Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Klotzen said:

Razlika je mala , verovatno Crtina predviđanja imaju neki nivo greške pa ostaje da se nadamo da je greška bila na štetu opozicije.

Sa druge strane opozicija u Zaječaru ubeđena u pobedu, videćemo da li je to samo selektivan uzorak na kom vodi opozicija da se digne entuizjazam ili šta se desilo. Već za 10 minuta po licu nepomenika ćemo moći da ocenimo.

Kakva predviđanja na 8 hiljada glasova, tu mora svaki glas da bude prebrojan a ne procena

Posted

Slavlje u Zaječaru

U Zaječaru opozicija slavi pobedu. 

"Sanjam ovaj momenat 13 godina. Posle 13 godina u Zaječaru je svanulo i pobeda dolazi sa Istoka. Konačno Zaječar vraćamo kući", rekla je Dragana Rašić.

Posted
2 minutes ago, Nicklord said:

Gde vidite tog lika iz crte? Ja stranac vidim da im još nije KZŠ počeo

Na njihovom sajtu, video stream.

SNS 3686

Ujedinjeni 3635

Rusi 48

Posted (edited)
2 minutes ago, Smrtokapa said:

Na njihovom sajtu, video stream.

SNS 3686

Ujedinjeni 3635

Rusi 48

Iskreno meni je i ovo pobeda. to je ono jako mala vecina a znamo kakvu masineriju je SNS upregao.

Edited by Don Dusko
  • Like 2
Posted
Just now, Perkos2 said:

Kakva predviđanja na 8 hiljada glasova, tu mora svaki glas da bude prebrojan a ne procena

Glasovi još nisu prebrojani jer se na dva mesta ponavlja brojanje. CRTA radi tako što napravi uzorak od recimo 5-10% izbornih jedinica i na osnovu toga tipuju krajnji rezultat. Verovatno je ovde malo više izbornih jedinica jer je reč o manjim opštinama.

"Za listu 'Ne damo u Srbiju, Aleksandar Vučić' glasalo je 3,686 birača. Za listu Ujedinjeni za Kosjerić glasalo je 3,635 birača. Za Rusku stranku glasalo je 48 birača. Nevažećih je bilo 119 listića. Dakle, razlika između prve i drugoplasirane liste je svega 51 glas", rekao je Nedeljkov.

Izašlo je i na CRTA sajtu.

Posted
31 minutes ago, NMX said:

On ce u 22h proglasiti pobede. Da nece, ne bi se obracao.

Kukace na kradju, navoditi pojedinacne incidente. Ocekujem jednu vidite sta nam rade konferenciju.

Posted

Ja ne znam sta oni rade i da li je ovo procena (kakva procena na 8000 glasova) ali ako su zapisnici sto je izbacila opozicija tacni za preokret SNSu treba da 10 mesta osvaja sa 80% sto je imbecilno

• Like 5
Posted
2 minutes ago, Kooineeperk said:

Informer koji u lajvu pokazuje ekran kompjutera na kome je otvoren web portal informera i dva taba web portala N1 i RTS 🙂 

Gs8kyyTWQAE0LmT?format=jpg&name=small

Prate oni uve N1 i Novu da bi mogli non stop da pljuju.

Posted
Just now, Smrtokapa said:

Sad čitam po nekim grupama da je po studentima raspodela mandata 15:12 za naše.

Jebo lud zbunjenog i odakle podaci koji se razlikuju.

Pa CRTA je njegova.

• Like 1
Posted
1 minute ago, duško matić said:

Info sa neke studentske viber grupe: razbijena jedna glasaĉka kutija u Kosjeriću, a na 3 izborna mesta je prebrajavanje zbog nekih nepravilnosti i to moze da odluci sve

Ma da...Nepravilnosti  su druga rec za kradju.

Posted (edited)
6 minutes ago, McLeod said:

Ja ne znam sta oni rade i da li je ovo procena (kakva procena na 8000 glasova) ali ako su zapisnici sto je izbacila opozicija tacni za preokret SNSu treba da 10 mesta osvaja sa 80% sto je imbecilno

Gledaj onaj sheet koji sam okačio, tu je na 50% prebrojanih glasova 

Opozicija 54.84 a SNS 44.62

S obzirom na to da je razlika 50 glasova, praktično treba da bude isti raspored na drugoj polovini biračkih mesta, samo u korist sns

Edited by nemanjaol