Stiletto Posted April 16 Posted April 16 3 minutes ago, TripleJ said: Čaco, srbine. Samo je jedan Ćaćo... 1 1
Kooineeperk Posted April 16 Posted April 16 2 hours ago, Clash said: Znaci zbog ovoga ih je doveo. Terapija, Ako, tesko mu je ovih dana, mora se terapija uzeti. Auuuu pa mi ako ovo dozvolimo, bicemo Severna Koreja u Evropi. Ili jos gori.
Don Dusko Posted April 16 Posted April 16 1 hour ago, TripleJ said: Čaco, srbine. Dobro je da nisi umesto a napisao O. He he.
TripleJ Posted April 17 Posted April 17 1 hour ago, Helena said: Ovi će zapaliti Beograd Dimljeni ćaci, 2.0
fancy Posted April 17 Posted April 17 Tango Six: U Beograd sleteo novi Falkon 6X, najverovatnije novi avion Vlade Srbije Ima se, može se.
Marvin Posted April 17 Posted April 17 Quote Letelica se pod privremenom francuskom registracijom F-WZOK nakon proizvodnje u toj zemlji pojavila prvi put u Americi, na aerodromu „Bill and Hillary Clinton National Airport“ (još bizarnijg ICAO koda: CLIT) gde je u specijalizovanoj („Service Center“) lokaciji kompanije Daso za opremanje poslovnih aviona najverovatnije dobila odabrani enterijer. :D :D :D 3
Clash Posted April 17 Posted April 17 Just now, Marvin said: 😄 😄 😄 Pa mora Brabus paket opreme da se ne brukamo pred svetom. 1
SteveFrancis#3 Posted April 17 Posted April 17 Videh Ridjanovo otvoreno pismo Porfiriju, fakat fantasticno i usridu ko sinjski alkar
Clash Posted April 17 Posted April 17 Da li iko u ovom jebenom SNS-u ima gram stida i gram mozga? 1 14
Eddard Posted April 17 Posted April 17 2 hours ago, Marvin said: :D :D :D Smešno, ali netačno, ipak je KLIT. Morao sam da proverim 😁. 2
mrd Posted April 17 Posted April 17 2 minutes ago, srlepajce said: Strava i uzas Ali ne cudi nista Banda je to bez korena.
Drug Crni Posted April 17 Posted April 17 Ladno su skinuli N1 i Novu S iz ponude Total TV Jel ima još neko ovo iskustvo i gde i kako sad da ih gledam?
fancy Posted April 17 Posted April 17 2 hours ago, Eddard said: ...ipak je KLIT. Morao sam da proverim 😁. 2 hours ago, DameTime said: Pa još gore onda Kažu da ga je teško naći...na pisti 2
mrd Posted April 17 Posted April 17 7 minutes ago, Drug Crni said: Ladno su skinuli N1 i Novu S iz ponude Total TV Jel ima još neko ovo iskustvo i gde i kako sad da ih gledam? n1nova.live, ali mislim da u Srbiji moras da koristis VPN. 1
Xpert Posted April 17 Posted April 17 (edited) 33 minutes ago, Drug Crni said: Ladno su skinuli N1 i Novu S iz ponude Total TV Jel ima još neko ovo iskustvo i gde i kako sad da ih gledam? I meni su skinuli sa Totala. Eon jos uvek radi i dostupna su oba kanala. Alternativno za N1 ima ovaj oficijalni stream https://n1info.rs/n1-tv-live-stream/ Za Novu mislim da nema zvanicnog streama. P.S. Meni skinuli i glavnu Arenu Premium 1. Zaista govna ekstra kategorije. Edited April 17 by Xpert 1
Stiletto Posted April 17 Posted April 17 50 minutes ago, Drug Crni said: Ladno su skinuli N1 i Novu S iz ponude Total TV Jel ima još neko ovo iskustvo i gde i kako sad da ih gledam? https://n1info.rs/vesti/detaljno-uputstvo-kako-da-gledas-n1-i-novu-putem-eon-platforme-van-sbb-mreze/ 1
Recommended Posts