Papanikolesku Posted yesterday at 05:47 PM Posted yesterday at 05:47 PM (edited) 46 minutes ago, McLeod said: Prestao sam da pratim, je l' se obratio nenadlezni, koliko ima ljudi? Moram reći da mi se ranije u toku dana isprva činilo da će ih biti preko 100k. Sad bih rekao je navukao do 70,80k, za čitav dan. Sada ih je do 50 hiljada. Edited yesterday at 05:49 PM by Papanikolesku 1
Volter Posted yesterday at 05:48 PM Posted yesterday at 05:48 PM Auu sve će da ih hapsi Nenadležni zbog ovog broja ljudi, fijasko. Inače, zapalio im se roštilj, počeo da gori šator pa doveli vatrogasce: 18
Perkos2 Posted yesterday at 05:57 PM Posted yesterday at 05:57 PM Kaže Šarović na ktv da su napravili par rupa na ogradama pa narod bega pogotovo sad kad je mračno van ograde 19
DJ_Vasa Posted yesterday at 06:00 PM Posted yesterday at 06:00 PM 2 minutes ago, Perkos2 said: Kaže Šarović na ktv da su napravili par rupa na ogradama pa narod bega pogotovo sad kad je mračno van ograde Ima i na Naxijevim kamerama kako preko Brankovog odlaze na Novi Beograd. 1 1
Don Dusko Posted yesterday at 06:00 PM Posted yesterday at 06:00 PM 11 minutes ago, Volter said: Auu sve će da ih hapsi Nenadležni zbog ovog broja ljudi, fijasko. Inače, zapalio im se roštilj, počeo da gori šator pa doveli vatrogasce: Hahahahahaha to caci pece rostilj hahahahahaha...
srlepajce Posted yesterday at 06:00 PM Posted yesterday at 06:00 PM Jbt ovoliko studenti skupe za svaku manju blokadu Totalni fijasko 4
Klotzen Posted yesterday at 06:01 PM Posted yesterday at 06:01 PM (edited) Snimatelja KTV je izgleda pesnicom udario direktor JKP Čistoće u BG ako sam dobro čuo u prenosu. Javljaju da je i Savo Manojlović napadnut na Voždovcu dok je bio sa ženom i bebom. Edited yesterday at 06:08 PM by Klotzen 6
Clash Posted yesterday at 06:07 PM Posted yesterday at 06:07 PM Eto koliko vi znate. Kaze Informer vise stotina hiljada. Em imaju tackasti softver em su najcitaniji u drzavi, ko ce znati tacno ako ne oni.
Volter Posted yesterday at 06:08 PM Posted yesterday at 06:08 PM Ovi počeli da mrze Šarovića više nego N1. Ne volim ga ni ja zbog njegove prošlosti, ni sad mu ne verujem, ali ume da im zapali živac.
DameTime Posted yesterday at 06:13 PM Posted yesterday at 06:13 PM Ljudi moji, ceo NBg je blokiran, stotine autobusa na potezu od Arene do Ušća i Palate Srbija. Cimerke i ja prošle tuda (morale smo peške do BAS-a), koje je on ljude doveo... Nemaju 3 zuba u glavi, na facama im vidiš da su ili probisveti ili kognitivno ometeni. Ostavili smeće svuda za sobom, ne znam da li su to pobegli izvan torova koje im je obezbedio njihov preCednik? Kroz blokove se čuju pištaljke, šerpe i pumpanje, dok ovi stoje na ulici i po trotoarima, a murija tu bleji. Nerealne scene. 1
Don Dusko Posted yesterday at 06:13 PM Posted yesterday at 06:13 PM 6 minutes ago, Clash said: Eto koliko vi znate. Kaze Informer vise stotina hiljada. Em imaju tackasti softver em su najcitaniji u drzavi, ko ce znati tacno ako ne oni. Spoiler 6
srlepajce Posted yesterday at 06:14 PM Posted yesterday at 06:14 PM I zbog ovoga zatvoris grad na 4 dana 1
Leo Posted yesterday at 06:15 PM Posted yesterday at 06:15 PM Sarovic na sledecim izborima ide na oko 10%. Opasno je profitirao mitingom u Jagodini, ostalo je blaga nadogradnja 1
40Wins Posted yesterday at 06:23 PM Posted yesterday at 06:23 PM Da li je obezbedjeno dovoljno mobilnih toaleta ili ce opet biti bulje na platnu. Bice zajebano ako je mleveno meso malo vrisnulo. 2
Don Dusko Posted yesterday at 06:28 PM Posted yesterday at 06:28 PM (edited) 21 minutes ago, Helena said: Ali stvarno pogledajte Ja reko prica o Vucicu hahahahahahahahahahahaha Rekao neki troll nalog. Kad ono Sarovic. Edited yesterday at 06:28 PM by Don Dusko
Eddard Posted yesterday at 06:28 PM Posted yesterday at 06:28 PM 4 minutes ago, 40Wins said: Da li je obezbedjeno dovoljno mobilnih toaleta ili ce opet biti bulje na platnu. Bice zajebano ako je mleveno meso malo vrisnulo. Nek useru te autobuse kojim su došli. 5
DameTime Posted yesterday at 06:28 PM Posted yesterday at 06:28 PM 14 minutes ago, Don Dusko said: Reveal hidden contents Nek se napuši kurca ta smrdljiva vreća govana.
Del Piero Posted yesterday at 06:28 PM Posted yesterday at 06:28 PM Svaki Vucicev miting u poslednjih par godina je fijasko, nista to nije novo. Mislim lepo je videti, ali ne menja situaciju. 1
Nikola Posted yesterday at 06:31 PM Posted yesterday at 06:31 PM Ma da je on nekakva opasnost za ćacije i ceo sistem ne bi on prišao na kilometar od sns skupa i danas i pre. Baš će njega da puštaju da rovari tu i pravi sprdnju. Već vidjeno. 1
DameTime Posted yesterday at 06:32 PM Posted yesterday at 06:32 PM 31 minutes ago, DJ_Vasa said: Ima i na Naxijevim kamerama kako preko Brankovog odlaze na Novi Beograd. Gomila ih je na NBg, evo ih i kod Galerije. Došli da vide falus Kulu Beograd.
Volter Posted yesterday at 06:33 PM Posted yesterday at 06:33 PM 7 minutes ago, 40Wins said: Da li je obezbedjeno dovoljno mobilnih toaleta ili ce opet biti bulje na platnu. Nemoj slučajno da je to neko kačio ovde jer mu sledi upoznavanje sa mojom džijudžicom. 1
DJ_Vasa Posted yesterday at 06:37 PM Posted yesterday at 06:37 PM 3 minutes ago, DameTime said: Gomila ih je na NBg, evo ih i kod Galerije. Došli da vide falus Kulu Beograd. Nešto malo ih je bilo i na Bežanijskoj kosi. Gledao sam kroz prozor kako su krenuli pišaju i seru, a komšije su ih oterale. 1
MeanMachine Posted yesterday at 06:39 PM Posted yesterday at 06:39 PM (edited) 10 minutes ago, Del Piero said: Svaki Vucicev miting u poslednjih par godina je fijasko, nista to nije novo. Mislim lepo je videti, ali ne menja situaciju. Samo sto se za ovaj bas iscimali ali ono bas. Ako je ovo najbolje sto mogu imaju problem i to ozbiljan. Sad je i jasnije sto nije isao na izbore i sto je brze bolje krenuo da pravi ovaj pokret. Takodje jasnije je sto Ruzic naprasno postao opozicionar. Edited yesterday at 06:39 PM by MeanMachine
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 06:42 PM Posted yesterday at 06:42 PM Vise stotina hiljada ljudi🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 2
Recommended Posts