Jump to content

Recommended Posts

Posted
57 minutes ago, Čvarkov said:

Ovo je strašno, čoveče. Ja nisam siguran da li sam ovo pre video, pa zaboravio ili sada čujem prvi put za ovo. Jedno je od ta dva, jer prosto je već više nemoguće popamtiti sve afere i zločine kriminalne grupe koja zauzima vlast u Srbiji već 13 godina. Ovaj slučaj ne sme da se zaboravi među svim ostalim aferama i nepočinstvima. Ladno su čoveku napakovali pretnje smrću hulji i slini, a da pritom niti su njima poslate poruke, već nekom lokalnom majstoru, niti su poruke preteće sadržine. Ali su, eto, neki crvi poslušni na mestu lokalnih činovnika hteli da pokažu svoju poslušnost i odanost, uhapse jednog čoveka, proglase ga ludim, a ne daju mu da se leči na slobodi, uznemiravaju njega i njegovu porodicu pretećim porukama, nakljukaju ga lekovima i na kraju umre pod nerazjašnjenim okolnostima. Strašno šta se sve dešava u ovoj zemlji.

• Like 1
  • Ruke su vam krvave! 10
Posted

Awwww pa gde su bre desničari sada, gde su Obraz, 13891244, Fireri, Vacići, Zighaliji, DSS i ostali? A, da, čekaju Mirditu i slične beznačajne festivale da pokažu svoju pišu od 3cm

• Like 9
Posted

FUJ! Upao mi Kurir, T/K1,BLIC i ostali placenici i korupcijski profiteri direkt u dnevnu sobu. Sholace, izdajico! 

Pokazalo se da je Vuciceva strategija "para vrti gde opozicija nece" uspela i ovde, ne preostaje mi nista drugo nego da izluftiram stan i ispremestam kanale kako ja hocu. Mada, gorak ukus poraza ostaje. FUJ, jos jednom....

• Like 3
Posted
3 minutes ago, Pletilja said:

FUJ! Upao mi Kurir, T/K1,BLIC i ostali placenici i korupcijski profiteri direkt u dnevnu sobu. Sholace, izdajico! 

Ček da prestane subvencionisanje rada N1 i Nova, pa da vidiš ko je izdajnik :lol_2:

3 minutes ago, Pletilja said:

Pokazalo se da je Vuciceva strategija "para vrti gde opozicija nece" uspela i ovde, ne preostaje mi nista drugo nego da izluftiram stan i ispremestam kanale kako ja hocu. Mada, gorak ukus poraza ostaje. FUJ, jos jednom....

Nažalost, apsolutno tačno. Kupio je sve i svakoga. Našim parama ofkors. Na kraju je kupio monopol na sportskim sadržajima i celokupno tržište za novce naspram kojih je ona pljačka oko kupovine prava za prenos Premijer lige kao krađa čokoladne bananice iz Maksija. 

• Like 2
Posted
10 minutes ago, NMX said:

Ček da prestane subvencionisanje rada N1 i Nova, pa da vidiš ko je izdajnik :lol_2:

Valjda obrnuto, PFF plaća UM za N1 i Nova S. U tom SBB/Yettel će nadalje biti EON, koji se kasnije neće tako zvati, a i uklonjena je sad geoblokada za yettel korisnike da mogu gledati SBB EON.

Posted
1 minute ago, 033zero330 said:

Valjda obrnuto, PFF plaća UM za N1 i Nova S. U tom SBB/Yettel će nadalje biti EON, koji se kasnije neće tako zvati, a i uklonjena je sad geoblokada za yettel korisnike da mogu gledati SBB EON.

To što e&ppf plaćaju nije ni blizu dovoljno za produkciju koju ovi imaju. N1 i Nova su bile subvencionisane od strane UG na max, da bi bile drajver za ljude da uzimaju SBB priključke umesto Telekoma (kao što je i paket Sport kluba bio). 

Ako UG (tj. UM) ne nastavi da subvencioniše te kanale oni neće postojati. Ne postoji mogućnost da oni komercijalno budu isplativi. 

Posted

Od danas su izmenjene pozicije kanala i na platformi Total TV-N1 je na 278. mestu, a Nova na 279.

United Media obaveštava gledaoce da su naši kanali, usled promene vlasničke strukture kompanije SBB, premešteni na nove pozicije na kablovskoj mreži. Odlukom novih vlasnika e&PPF Telecom Group, TV Nova se sada nalazi na poziciji 8, dok je N1 dostupan na poziciji 10.

Ukoliko želite da zadržite naše kanale na dosadašnjim pozicijama ili na onima koje vama najviše odgovaraju, podsećamo da u svakom trenutku možete personalizovati listu svojih omiljenih kanala i postaviti ih na mesto koje želite.

• Like 6
Posted

jel moze neko nama koji nismo ispratili ovo oko arene, sportkluba i tv prava da objasni trenutnu situaciju

ja imam EON iptv(samo preko interneta, ne kablovska) i imam superonova kablovsku

drzao sam oba kako bih mogao da gledam i NBA i NFL i Euroleague

kontam da sad ima smisla da jedan otkazem, i mislio sam da to bude EON

vidim jutros oni pisu da ce arene biti dostupne i na njhovoj platformi?

ako je to istina, onda bolji softver + N1 menja situaciju

Posted
1 hour ago, NMX said:

To što e&ppf plaćaju nije ni blizu dovoljno za produkciju koju ovi imaju. N1 i Nova su bile subvencionisane od strane UG na max, da bi bile drajver za ljude da uzimaju SBB priključke umesto Telekoma (kao što je i paket Sport kluba bio). 

Ako UG (tj. UM) ne nastavi da subvencioniše te kanale oni neće postojati. Ne postoji mogućnost da oni komercijalno budu isplativi. 

Sta je UG tj UM, ko subvencionise N1 i Novu?

Posted
5 minutes ago, Pletilja said:

Sta je UG tj UM, ko subvencionise N1 i Novu?

Untied grupa (UG), vlasnik United Medije (UM) pod kojom su zvanično N1 i NovaS. UM kao vlasnik tih kanala je do sada a i od sada subvencionisala svoje kanale, da bi preživeli i bili drajver za ljude da uzimaju SBB paket. Sada kada je UG prodala SBB, nisam siguran do kada će i koliko imati interes da dalje subvencioniše.

Posted
6 minutes ago, NMX said:

Untied grupa (UG), vlasnik United Medije (UM) pod kojom su zvanično N1 i NovaS. UM kao vlasnik tih kanala je do sada a i od sada subvencionisala svoje kanale, da bi preživeli i bili drajver za ljude da uzimaju SBB paket. Sada kada je UG prodala SBB, nisam siguran do kada će i koliko imati interes da dalje subvencioniše.

Hvala, nisam razmisljala, nesto mi to ne ide od ruke od jutros jer mi je muka od svega. Da li je moguce da ce nenadlezna institucija da nas prekreci k o fleku?!

Na casnu rec, dodje mi da zaista krenem peske u Mongoliju pa dokle stignem.....

• Ha-ha 1
Posted (edited)
2 hours ago, Pletilja said:

24 minutes ago, Pletilja said:

Da li je moguce da ce nenadlezna institucija da nas prekreci k o fleku?!

Evo isecak:

"Kako sam pobedio obojenu revoluciju stvorio diktaturu"

Lekcija 1

- Ostvariti kontrolu nad medijima, davati im sumnjive reklamne poslove iz drzavne kase, dokle god laju za tebe

- Ukoliko ima onih koji nece da se povinuju kontroli, ogaditi im posao konstantnim targetiranjem i laganjem o njima

- Onda im ponuditi 2-3 puta vecu sumu, naravno drzavnih para, da se otkupi sve sto moze i da se nezavisni igraci isteraju sa trzista

- Hleba i igara, dobro ne mora bas i hleba - daj ljudima sporta, osim ulaganja u 2 sportska brenda kupiti sve moguce prenose sportskih dogadjaja. 

Edited by Kooineeperk
  • Like 2
Posted (edited)
12 hours ago, Maharaja said:

Nama treba jedna tema gde bi samo stavljali i pisali o zlu srpske policije.

Svaki dan neko novo dno i zlo.

Pa vala i mogla bi. Imali smo skoro i slučaj Dalibora Dragijevića. Obdukcija je pokazala da je umro nasilnom smrću, da je imao brojne i spoljašnje i unutrašnje povrede. Dakle, zverski su ga mučili i ubili i nikome ništa. 

Edited by Volter
  • Like 2
Posted
8 minutes ago, Volter said:

Je l' ovo pogrešno preneto od strane novinara ili se policija sprda? Sa sve lilicama na rukama u službenom vozilu ''marica'' se obesio. :classic_blink:

Kad otvoriš link, pročitaš

U službenom vozilu „marica“ M.M. (42) okrivljeni za krivično delo krađe, po povratku od sudije nakon izrečene mere određivanja pritvora, na putu ka zatvoru izvršio je danas samoubistvo vešanjem, saopšteno je iz MUP-a.

Posted (edited)

Ma pročitao sam al mi je neverovatno, zato i pitam da li se MUP sprda. Mada, kada su oni u pitanju i ne može više ništa iznenaditi.

Edited by Volter
Posted
2 hours ago, Milutinov Tata said:

United Media obaveštava gledaoce da su naši kanali, usled promene vlasničke strukture kompanije SBB, premešteni na nove pozicije na kablovskoj mreži. Odlukom novih vlasnika e&PPF Telecom Group, TV Nova se sada nalazi na poziciji 8, dok je N1 dostupan na poziciji 10.

Sa EON su za nas dijaseru N1 i Nova S skinuti još juče, nema ih više u ponudi. Kao ni podgoričke TV Vijesti. Vrlo sam iznenađen da su HRT ostavili.

U svakom slučaju, rastanak se primakao. 

• Like 1
Posted (edited)

Neverovatno, pa ovo ni Dušku Kovačeviću ne bi palo na pamet.

Sledz Hamer bio na uviđaju verovatno.

Edited by berti