Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

8 minutes ago, Kronostime said:

Makar trajno bio banovan sa foruma - Za Anu Brnabic se zna sta joj nedostaje.....

Ima li odje junacine da se zrtvuje ili ja odo` u banovinu, opet?

:s_d:

Bolje ti, tebi to rutina, mi ostali se i dalje durimo.

7 minutes ago, Don Dusko said:

Ona je bas pokvaren i zloban stvor.Samo cekam da je puste niz vodu i da joj dodje sta joj sleduje.

O cem se radi?

Ma cuo deo njene presice sad.Kaze likusa da pricaju poslanici u skupstini a ne ovako nasilno na ulicama.

Pa da mogu da pricaju u skupstini bez ometanja i dobacivanja(od SNS sekte) pricali bi a ovako ne mogu.

Al to je ono jos jedan njihov spin kako su za slobodu govora a ovamo ne daju nista i prekidaju..

Standardna njena mantra(sns),

• Like 3

1 hour ago, PorodicneVrijednosti said:

Trebali su mu svi zajedno skakat po kicmi nakon sto je udario ovog momka iza pa nek rezimski bolesnici placu i guslaju do prekosutra. 

Meni je baš kul što je on posle bio u fazonu ko oće da se bije, a studenti kažu - niko. Njegova glavna utilitarna svrha je time potpuno poništena.

1 hour ago, PorodicneVrijednosti said:

Trebali su mu svi zajedno skakat po kicmi nakon sto je udario ovog momka iza pa nek rezimski bolesnici placu i guslaju do prekosutra. 

Ne, ni pod razno. Nije toliki problem što bi ga režimski mediji razvlačili, već bi bio problem što bi prekršili zakon na keca i našli bi se na sudu kao obični nasilnici. U tom slučaju im ne bi pomoglo ni da sve radi švajcarsko pravosuđe, a ovo domaće sigurno ne bi propisalo minimalnu kaznu.

Momak koji mirno gleda u onog kromanjonca je već postao simbol koji to treba i da ostane.

• Like 3
  • Thanks 1

12 minutes ago, Don Dusko said:

Ma cuo deo njene presice sad.Kaze likusa da pricaju poslanici u skupstini a ne ovako nasilno na ulicama.

Pa da mogu da pricaju u skupstini bez ometanja i dobacivanja(od SNS sekte) pricali bi a ovako ne mogu.

Al to je ono jos jedan njihov spin kako su za slobodu govora a ovamo ne daju nista i prekidaju..

Standardna njena mantra(sns),

Bate` - ti pratis  njene presice?

Razocarao si me ka moderattor, komunista, zvezdas, covek, precanin.....

:s_d:

Mora se biti panetniji i brži u reakciji od tih "kapuljaša" ovaj momak je baš izdominirao napaljenog naprdnjaka, mogu im se okrenuti leđa dok proviciraju, čak i pustiti prvi od njih koji ima "hitnu vožnju" eto prođi brate ali ućutkaš ga. Najgore je prepucavati se sa njima i upadati u neku vrstu dijaloga na ulici. Totalni ignor je najbolja stvar 

• Like 2

Vučić bi voleo da odigra igru kao Tito, ali u stvarnosti nije do kolena ni S. Miloševiću.

Neki ljudi su branili Miloševića do poslednjeg časa, išli tamo na Dedinje da se svojim telima suprotstave njegovom hapšenju, a ko će iz partije-bratije da stane da brani Vučića kad bude stani-pani. Vlajko Stojiljković se ubio na stepenicama Skupštine, a ima li ga taj ko će da se ubije zbog Vučića?

Svojim očima sam gledao na HRT 1 presicu PU Zagreb povodom hapšenja Sanadera, kada je portparol lično rekao da je materijal za optužnicu stigao u saradnji sa jednom stranom službom. Imamo pravo samo jednom da pogađamo o kojoj je službi reč, ako se zna da je ta ista služba, primera radi, dostavila Italiji materijal kojim su osudili vrh demohrišćana na  ukupno hiljadu godina robije.

Zato Vučiću nije glavni problem Marinika Tepić, već oni iz vrha njegove stranke koji sa fleševima punim inkriminišućih podataka idu na sastanke sa oficirima za vezu te strane službe.

Jer, kad dođe taj trenutak, bratija i kumovi će lako rešiti dilemu - on ili ja. I sačuvaće svoja dupeta, a Vučića će baciti pod voz. Zato on, kao neko ko se sekira za svoju kožu, i uči kineski ubrzanim tempom, kao što je Bašar na vreme krenuo da uči ruski jezik.

Trebaće mu...

Edited by Nek grmi jako