Clash Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Evo i Jesica uhapaise. Neka i treba, sjebao sam auto kad je doveo Peperse na onu uzoranu njivu. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago (edited) 2 minutes ago, McLeod said: Upravo sam prisustvovao najwtf momentu ikada, tzv. policija u civilu privodi momka koji vice tukli su mi devojku i ja sam je branio i sad njega privode, jebeni Goran Jesic se stvorio od nekud, zaleteo u njih da ga spase i upravo su ga priveli. Jesi li u NS? Ako jesi, drži se i čuvaj se. Edited 3 hours ago by DJ_Vasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Ima i velika grupa ljudi ispred SNSa na Bulevaru, al sad da l su njegovi znaćemo ako krenu/ne krenu da ruše prostorije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Dobro je Ješić odradio posao. Policija mora da se identifikuje kada hapsi a ovi to nisu uradili dok se on nije umešao. Mogli su da budu i parizerovi batinaši koji ga vode u sporednu ulicu da ga prebiju. Prilično sam siguran da će ga pustiti jer je pandur ovde zasrao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Just now, Henry Chinaski said: Ima i velika grupa ljudi ispred SNSa na Bulevaru, al sad da l su njegovi znaćemo ako krenu/ne krenu da ruše prostorije Njegovi su, psihopata se upravo obraća megafonom ispred ulaza u SNS prostorije masi koja skandira Aco Srbine... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 8 minutes ago, DJ_Vasa said: Jesi li u NS? Ako jesi, drži se i čuvaj se. Hvala 😄 ali nisam, gledam N1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) Svaki protest slicna prica. Apsolutno je ocigledno da na svakom protestu postoje ubaceni elementi koji ce izazivati nerede i delovati van nekih planova a sa ciljem da oskrnave proteste, a za njim krene i neki manji broj debila koji ne ispostuju planove protesta. To je toliko ocigledno da bukvalno samo budale ne razumeju. Zavadi pa vladaj. A planovi za proteste su gotovo i nepostojeci. Cini mi se da Novi Sad nije video vecu masu ljudi, veci potencijal, a koji je tako brzo razbucan delovanjem ovih ubacenih elemenata. Evo sada Vucic drzi govor nekolicini edit: (nije bas nekolicina, dobar je to zivi stit) SNSovaca ispred demoliranih prostorija stranke - pa gde su sada oni demonstranti sto su lupali? Sada ih nema... ma dajte molim vas. Otkud sada ovi SNSovci, spontano se okupili!? Dosta mladih... skinuli maske i dosli ovde. I sta dalje? Pa nema dalje. Covek je obrnuo igricu sa nama. Dalje postoji samo par opcija. Ili postajemo potpuni beskicmenjaci, Severna Koreja fazon (a manji deo ce emigrirati), ili cemo opet naci kicmu. Edited 2 hours ago by Kooineeperk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Cekao je ladno Smrda da se vecina demonstranata i kriticna masa razidje nakon sto je napunio grad navijacima i policijom, pa se sada kao stari satro huligan pojavio okruzen sendvicarima u NS, da pokaze kako se navodno ne boji. Gde je bio kada su desetine hiljada gradjana bile na ulici. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago A on je naravno dosao na ulicu kada se protest zavrsio xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Lepo objašnjeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Bas mnogo ljudi u NS, za mene neocekivano. Nisam siguran da su (svi) ovi sto su pravili incidente ubaceni elementi, ali vlast se toliko vesto godinama igra sa nama da vise ne verujemo nikome. Inace sam stava da ove mirne setnje nista ne donose. Zna se kako se postupa prema nasilnicima. Nazalost, ovu masu nema ko da predvodu i to je problem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Kooineeperk said: I sta dalje? Pa nema dalje. Covek je obrnuo igricu sa nama. E, ovde čak i nije. Oni koji su išli na protest sigurno umeju da se informišu, a ovo što si napisao će se sigurno proširiti mrežama. Jedini problem je što su organizatori kreteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) Mnogo se kritikuje, trebalo je ovo, trebalo je ono. Opozicija je sistemski unistavana 12 godina, nije od juce sto ljude nema ko da povede. Podcenjuje se ko je sa druge strane, vezbaju ovakve stvari preko 3 decenije. Svi koji su izasli veceras na ulicu u NS su uradili vise od nas koji kritikujemo iz fotelje i tople sobe i od mene samo kapa dole. Edited 2 hours ago by Cavani 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 39 minutes ago, DJ_Vasa said: Onaj tupavi Lazović je pre oko jednog sata odvalio da ne podržava nasilje, ali da razume bla bla. J*** ga ali i j*** ga to što razume. Koliki kreten mora da bude da ne kapira da ovu izjavu mogu da vrte danima na Pinku bez ikakvog šminkanja? Bilo je još ovih što javno kažu da razumeju, što samo potkopava protest. Nikakvu razliku neće napraviti Lazović bilo kakvom svojom izjavom. Oni što gledaju Pink ionako misle da je u pitanju ludi kriminalac šta god on izjavio. Oni koji imaju simpatije za Lazovića neće promeniti mišljenje zbog nečega što se vrti na Pinku. Oni koji su za nasilni protest umesto za "sedi, ne nasedaj" ionako ne fermaju Lazovića dva posto i misle da je Marinika zapravo ubačeni element zbog kog se svaki protest izjalovi. Organizacije nema jer opoziciji niko ne veruje, ko je želeo da se bije već se istutnjao i sada se Vučić šetka po Novom Sadu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 13 minutes ago, DJ_Vasa said: 22 minutes ago, Kooineeperk said: I sta dalje? Pa nema dalje. Covek je obrnuo igricu sa nama. E, ovde čak i nije. Oni koji su išli na protest sigurno umeju da se informišu, a ovo što si napisao će se sigurno proširiti mrežama. Jedini problem je što su organizatori kreteni. Molim te da mi ne isecas upis. Ove moje recenice imaju jako bitan nastavak. Ako mislis da ce samo moja jedna recenica "rezonovati" mrezama onda je to jasno izvuceno iz konteksta. Obrnuo je igricu, kako nije, pa ovo u NS-u je bas imalo potencijal, i to nam je sjebao. I sada, valjda (?!) znamo sve sta je spreman i u mogucnosti da uradi. Sta nas iznenadjuje? Jasno je da mi sa druge strane moramo drugacije da igramo. Kako? Sta konkretno? Mislim da je svima jasno, ne moram eksplicitno da pominjem, vec je receno na temi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Opozocija pre svega demanizovana. Eno na mrtvom B92 i SNS92 vest kako jedna od vodja opozicije priznaje genocid u Srebrenici...Kao da je to nesto lose i neoprostivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 10 minutes ago, Cavani said: Mnogo se kritikuje, trebalo je ovo, trebalo je ono. Opozicija je sistemski unistavana 12 godina, nije od juce sto ljude nema ko da povede. Podcenjuje se ko je sa druge strane, vezbaju ovakve stvari preko 3 decenije. Svi koji su izasli veceras na ulicu u NS su uradili vise od nas koji kritikujemo iz fotelje i tople sobe i od mene samo kapa dole. U istoj toj opoziciji sede oni koji su zajedno sa Otporom organizovali veći broj demonstracija, plus što su ovi novi do sada imali isti scenario na tacni. Nisam primetio da je bilo ko kritikovao građane, onaj fini i kulturan svet koji je normalno demonstrirao, ali organizatore je kritikovalo više ljudi. Džabe je i pet miliona normalnih građana ukoliko ih niko ne organizuje. 7 minutes ago, Smrtokapa said: Nikakvu razliku neće napraviti Lazović bilo kakvom svojom izjavom. Oni što gledaju Pink ionako misle da je u pitanju ludi kriminalac šta god on izjavio. Oni koji imaju simpatije za Lazovića neće promeniti mišljenje zbog nečega što se vrti na Pinku. Oni koji su za nasilni protest umesto za "sedi, ne nasedaj" ionako ne fermaju Lazovića dva posto i misle da je Marinika zapravo ubačeni element zbog kog se svaki protest izjalovi. Organizacije nema jer opoziciji niko ne veruje, ko je želeo da se bije već se istutnjao i sada se Vučić šetka po Novom Sadu. Naravno da neće za ove budale što misle televizorom, ali ne mora da im servira idiotske izjave na izvol'te. 2 minutes ago, Kooineeperk said: Molim te da mi ne isecas upis. Ove moje recenice imaju jako bitan nastavak. Ako mislis da ce samo moja jedna recenica "rezonovati" mrezama onda je to jasno izvuceno iz konteksta. Obrnuo je igricu, kako nije, pa ovo u NS-u je bas imalo potencijal, i to nam je sjebao. I sada, valjda (?!) znamo sve sta je spreman i u mogucnosti da uradi. Sta nas iznenadjuje? Jasno je da mi sa druge strane moramo drugacije da igramo. Kako? Sta konkretno? Mislim da je svima jasno, ne moram eksplicitno da pominjem, vec je receno na temi. Nije mi bila namera da ti vadim iz konteksta ono što si rekao i zbog toga se izvinjavam. Jeste da sam dosta toga negativnog rekao o dosadašnjim protestima, ali ako bi bar shvatili današnje lekcije, ovo u Novom Sadu bi moglo da se nastavi za dan-dva, ali uz bolju organizaciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 7 minutes ago, DJ_Vasa said: Nije mi bila namera da ti vadim iz konteksta ono što si rekao i zbog toga se izvinjavam. Jeste da sam dosta toga negativnog rekao o dosadašnjim protestima, ali ako bi bar shvatili današnje lekcije, ovo u Novom Sadu bi moglo da se nastavi za dan-dva, ali uz bolju organizaciju. Pa to ti pricam, to je ono "sta dalje". Nije kraj u tome sto je obrnuo igricu. Barem se nadam da nije. Inace cemo se "vidjati" samo online, jer ako ne vidim da ima dovoljno kicmenjaka, necu ostajati ovde da de-evoluiram u nekog beskicmenjaka. p.s. nema potrebe da se izvinjavas, sve ok. 😉 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Kooineeperk said: Obrnuo je igricu, kako nije, pa ovo u NS-u je bas imalo potencijal, i to nam je sjebao. Da me ne shvatiš pogrešno, svaka čast svakome ko je izašao večeras na protest, ali ne mislim da je ovo imalo potencijal da ispadne drukčije od ovoga kako je ispalo. Bar ne večeras. Otprilike ceo dan po ovim i onim društvenim mrežama dosta ljudi piše kako je prekipelo, kako ne može ništa da se reši mirnim šetnjama kao što se nije rešilo prethodnih iks puta, kako sada treba da se sve izlomi i polomi i kako bi ovi sa N1 i Karađorđa proglasili za ubačeni element. Na takvu atmosferu dovoljno je samo malkice baš tog ubačenog elementa da dobijemo nerede, a dobili bismo ih i bez esenesovaca, samo u manjem obimu. Tako da iz ovoga treba samo izvući lekciju. Meni je problem to što nemam pojma koju. Nema dovoljno snage i očaja da se zaista silom nešto uradi, a očito nema ni dovoljno pameti da se makar ono sile i očaja kojima se raspolaže pametnije i organizovanije upotrebi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.hokenberi Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Don Dusko said: Opozocija pre svega demanizovana. Eno na mrtvom B92 i SNS92 vest kako jedna od vodja opozicije priznaje genocid u Srebrenici...Kao da je to nesto lose i neoprostivo. Problem je što većina "građana" Srbije zaista smatra da je "priznanje genocida" nešto loše, i to ne zato što misle da se u Srebrenici ništa nije desilo, naprotiv dobro oni znaju šta se desilo, samo ne vide ništa loše u tome. Loše im je samo ako se to nazove pravim imenom. Da nije tako to se ne bi potezalo kao "argument" za blaćenje u Vučićevim medijima I ne to nisu samo AV sledbenici, već i veliki deo onih koji se deklarišu kao "opoziciono nastrojeni" (i "desni" i "ekolozi" i drugi). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 7 minutes ago, DJ_Vasa said: U istoj toj opoziciji sede oni koji su zajedno sa Otporom organizovali veći broj demonstracija, plus što su ovi novi do sada imali isti scenario na tacni. Nisam primetio da je bilo ko kritikovao građane, onaj fini i kulturan svet koji je normalno demonstrirao, ali organizatore je kritikovalo više ljudi. Džabe je i pet miliona normalnih građana ukoliko ih niko ne organizuje. Naravno da neće za ove budale što misle televizorom, ali ne mora da im servira idiotske izjave na izvol'te. Nije mi bila namera da ti vadim iz konteksta ono što si rekao i zbog toga se izvinjavam. Jeste da sam dosta toga negativnog rekao o dosadašnjim protestima, ali ako bi bar shvatili današnje lekcije, ovo u Novom Sadu bi moglo da se nastavi za dan-dva, ali uz bolju organizaciju. Kritikovani su i organizatori i ucesnici, sto nisu ispresavijali huligane, sto nisu ovo ili ono, opet nista nisu uspeli itd. Ti koji su izasli i organizovali su izlozili sebe i porodice, vec je krenulo satanizovanje na svim kanalima. Pored Vucica je veceras vec onaj junak sto je kao branio SNS prostorije i zastave, a popio boju, avanzovace brzo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Smrtokapa said: Da me ne shvatiš pogrešno, svaka čast svakome ko je izašao večeras na protest, ali ne mislim da je ovo imalo potencijal da ispadne drukčije od ovoga kako je ispalo. Bar ne večeras. Otprilike ceo dan po ovim i onim društvenim mrežama dosta ljudi piše kako je prekipelo, kako ne može ništa da se reši mirnim šetnjama kao što se nije rešilo prethodnih iks puta, kako sada treba da se sve izlomi i polomi i kako bi ovi sa N1 i Karađorđa proglasili za ubačeni element. Na takvu atmosferu dovoljno je samo malkice baš tog ubačenog elementa da dobijemo nerede, a dobili bismo ih i bez esenesovaca, samo u manjem obimu. Tako da iz ovoga treba samo izvući lekciju. Meni je problem to što nemam pojma koju. Nema dovoljno snage i očaja da se zaista silom nešto uradi, a očito nema ni dovoljno pameti da se makar ono sile i očaja kojima se raspolaže pametnije i organizovanije upotrebi. Potencijal u smislu brojnosti i trenutka, emocijama s kojima se izaslo. A taj potencijal ugasen bas tim nedostatkom pameti sta uraditi, mislim, ovako nesto smo mogli i da ocekujemo, zar ne? Dobro, nisam ocekivao da ce ludak iste veceri da dodje u stranku. I sve to tako perfidno da organizuje - sa sve svojim pristalicama kao zivim stitom, svojim medijima koji su bili tu bas tada da se ukljuce. To je to obrtanje igrice. Meni je lekcija jasna, samo mi nije jasno ko ce i kada povuci pravi potez, i sta je zapravo taj potez. Sad mogu da nagadjam samo sta je, ali ne vidim ni kada ni ko to moze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Ne znam ni šta je bila ideja prvobitna sa odlaskom ispred gradske kuće, osim izbacivanja fekalija u predstavi Miše Ronina. Ja sam na kratko bio tu, i bukvalno se nakon 10,15 min 2 trećine protestanata razišlo, ni blizu broja koji je bio kod stanice ili koji je šetao bulevarom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Kooineeperk said: Dobro, nisam ocekivao da ce ludak iste veceri da dodje u stranku. I sve to tako perfidno da organizuje - sa sve svojim pristalicama kao zivim stitom, svojim medijima koji su bili tu bas tada da se ukljuce. To je to obrtanje igrice. Da, razlika u nivou organizacije je u ovom momentu prevelika. Nije dolazak Vučićev u NS bio sam po sebi organizovan ne znam koliko unapred, ali je sve toliko dobro uhodano da može da se za tili čas reaguje čak i takvim potezom ako se ukaže potreba. Sa druge strane, opozicija organizuje sve ad hok, od danas za sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago @Smrtokapa Jbg, velika je razlika u resursima. Ludak ima medije, državne i gradske službe, podršku spolja i hordu koja je uz njega što iz interesa što iz sopstvene gluposti. Opozicija ima šaku normalnih koja se osipa svake godine bežeći odavde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts