Helena Posted February 4 Share Posted February 4 http://www.bg.ap.sud.rs/cr/articles/o-apelacionom-sudu/uredjenje/sudije/nada-hadzi-peric.html Nada Hadži Perić, zamenica predsednika suda, sudija krivičnog odeljenja suda za ratne zločine. Od posebnih veština i znanja, posebna znanja za decu i maloletna lica, za pravna lica, za odnose sa javnošću... Dbro su birali, još je pred penzijom. http://www.bg.ap.sud.rs/cr/articles/sluzba-za-odnose-sa-javnoscu/vesti-i-saopstenja/ Ako ne obratite pažnju na dizajn sajta i usredsretite se samo na tekst, misli ćete da čitate Njuz net. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted February 4 Share Posted February 4 Strvina je rekla dok je Ćuruvija bio ziv da ce mu se kad tad osvetiti. I osvetio mu se kao deo bande koja ga je likvidirala. Dvadeset pet godina kasnije osvetu nastavlja oslobadjanjem ubica. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted February 4 Share Posted February 4 (edited) Mozda vam je promaklo: od 1 Januara 2024 deciji dodatak povecan........za 61 dinar. Edited February 4 by Pletilja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted February 4 Share Posted February 4 2 hours ago, berti said: Strvina je rekla dok je Ćuruvija bio ziv da ce mu se kad tad osvetiti. I osvetio mu se kao deo bande koja ga je likvidirala. Dvadeset pet godina kasnije osvetu nastavlja oslobadjanjem ubica. Imena sudija treba da stoje na grobu-kad ih sklone, staviti ponovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 5 Share Posted February 5 Sent from my moto g54 5G using Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted February 5 Share Posted February 5 1 hour ago, Constantin said: Sent from my moto g54 5G using Tapatalk Ce dodje li prCednik da ga osvešta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 5 Share Posted February 5 1 hour ago, berti said: Ce dodje li prCednik da ga osvešta Da je živ Korčagin, teško da bi ga pustio... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 5 Share Posted February 5 Da nije bilo Korčagina, Kuršumlija bi danas bila Preševo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 5 Share Posted February 5 1 hour ago, Constantin said: Da nije bilo Korčagina, Kuršumlija bi danas bila Preševo.... Ne bi se nikako složio da je korčagin nešto dobro uradio za taj kraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 5 Share Posted February 5 6 minutes ago, Perkos2 said: Ne bi se nikako složio da je korčagin nešto dobro uradio za taj kraj Svako ima svoju priču. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 5 Share Posted February 5 8 minutes ago, Constantin said: Svako ima svoju priču. Eto ja znam da nije hteo očima da vidi u svom gradu one kojima je virio "četnički rep" pa su morali da odlaze u druge krajeve, posle kažu "prazna sela". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 5 Share Posted February 5 3 minutes ago, Perkos2 said: Eto ja znam da nije hteo očima da vidi u svom gradu one kojima je virio "četnički rep" pa su morali da odlaze u druge krajeve, posle kažu "prazna sela". Ja pa opet znam da je kupovao sela i imanja onih koji su odlazili i ostavljali ih praznima, a poklanao onim koji nisu imali gde da žive. U to vreme su se pojavili Labljani kao kupci...kad su završili sa Dubnicom do Prepolca, Malim Kosovom i dr. da kupuju kuće i imanja...od Svinjišta, Vukojevca do Trmke i Mrče...nije ništa zaradjivao. Da je bio bahat, bio je...a sa Živkovim protivnicima bez pardona. E sad...imaš četnike i četnike.....nisu svi bili četnici Koste Pećanca, a nije ni Kosta Pećanac isto bio u u Prvom i u Drugom ratu....tako kaže Dedijer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 5 Share Posted February 5 1 hour ago, Constantin said: Ja pa opet znam da je kupovao sela i imanja onih koji su odlazili i ostavljali ih praznima, a poklanao onim koji nisu imali gde da žive. U to vreme su se pojavili Labljani kao kupci...kad su završili sa Dubnicom do Prepolca, Malim Kosovom i dr. da kupuju kuće i imanja...od Svinjišta, Vukojevca do Trmke i Mrče...nije ništa zaradjivao. Da je bio bahat, bio je...a sa Živkovim protivnicima bez pardona. E sad...imaš četnike i četnike.....nisu svi bili četnici Koste Pećanca, a nije ni Kosta Pećanac isto bio u u Prvom i u Drugom ratu....tako kaže Dedijer. Rezultate te politike vidimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 5 Share Posted February 5 29 minutes ago, Perkos2 said: Rezultate te politike vidimo Pa sad....ko je sve zasrao od 1917. do danas,,,,ihaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 5 Share Posted February 5 3 hours ago, Constantin said: Pa sad....ko je sve zasrao od 1917. do danas,,,,ihaaa Cela Kosanica je do 1945 bila radno i vojno sposobna, imali su pilane, radili u vojsci i žandarmeriji a posle bili nepodobni i nepoželjni, pola ih otišlo na Kosovo a pola širom Srbije da bi korčagin mogao da referiše da se rešio neprijatelja. Sad par lovaca sa Kosova može da ušeta do Prokuplja bez da zapuca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 5 Share Posted February 5 24 minutes ago, Perkos2 said: Cela Kosanica je do 1945 bila radno i vojno sposobna, imali su pilane, radili u vojsci i žandarmeriji a posle bili nepodobni i nepoželjni, pola ih otišlo na Kosovo a pola širom Srbije da bi korčagin mogao da referiše da se rešio neprijatelja. Sad par lovaca sa Kosova može da ušeta do Prokuplja bez da zapuca. Znači, pola se vratilo odakle su došli....a ne znam ko je više kriv za desetkovanje "uniformi"...Korčagin ili Brionski plenum ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 5 Share Posted February 5 16 minutes ago, Constantin said: Znači, pola se vratilo odakle su došli....a ne znam ko je više kriv za desetkovanje "uniformi"...Korčagin ili Brionski plenum ? Nisam siguran da si upoznat kako je Obrenović naselio Kosanicu. Ovi o kojima ja pišem su bili žestoki protivnici tog što je dobio nogu u dupe na Brionskom plenumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 5 Share Posted February 5 Nisam siguran da si upoznat kako je Obrenović naselio Kosanicu. Ovi o kojima ja pišem su bili žestoki protivnici tog što je dobio nogu u dupe na Brionskom plenumu. Kako da nisam....u tom talasu su i moji došli...pa pisao sam ti, sećaš se. Razvodnio si priču o Korčaginu....ja sam samo hteo da kažem da je bio poprilično qrtchevit i da nije moglo baš tako lako da mu se mešaju iz centralnih vlasti, u celoj Toplici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 5 Share Posted February 5 15 minutes ago, Constantin said: Kako da nisam....u tom talasu su i moji došli...pa pisao sam ti, sećaš se. Razvodnio si priču o Korčaginu....ja sam samo hteo da kažem da je bio poprilično qrtchevit i da nije moglo baš tako lako da mu se mešaju iz centralnih vlasti, u celoj Toplici. Uglavnom se korčagin obračunavao sa "dođošima" iz Crne Gore i Herecegovine, od Rače do Merdara očistio da mu zavidi i mali enver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted February 6 Share Posted February 6 Ko je Korčagin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 6 Share Posted February 6 Ko je Korčagin? Pa......Korčagin [emoji45]Zebavam se...evoVidosav Milićević - Korčagin...http://zoranpa.blogspot.com/2021/04/sve-sto-o-njemu-niste-znali.htmlSent from my moto g54 5G using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 6 Share Posted February 6 Aha...zato nema prenosa Skupštine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted February 6 Share Posted February 6 Nestorović fino krenuo kao poslanik : Pita ka ovaj što snima Nestore šta misliš a ovaj odgovora "Cigani, ciganija". Fin primer rasiste. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted February 7 Share Posted February 7 Ulaskom u ovakvu skupstinu mi se SPN smučio. Imao sam poverenja u njih, svi u porodici smo glasali za njih. Eto, sada su lepo legalizovali kradju izbora, dali miran mandat mrcini da vlada do 2027. Malo performansa, malo cirkusa. Taman da mrcina poruči kako se on bavi krucijalnim temama, a samo da se pogleda na sta lici skupstina. Ako je sve ovo neki dogovor da se izglasa sve oko Kosova, litijuma, prodaje telekoma i cega sve vec, onda neka se jebu svi odreda i neka vlada stoka sto godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 7 Share Posted February 7 A sta da urade, da ne udju u skupstinu? Ocigledno ne postoji kriticna masa koja ce da izadje na ulice i na ulici srusi Vucica u ovom trenutku. Da li rade dovoljno? Ne. Da li ponavljaju iste greske? Da. S tim sto bi izlazak iz skupstine bio ponavljanje iste greske. Meni je ovo bilo jako dobro i pametno sto su uradili jer je napravilo odjek pred rezoluciju EP. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts