Constantin Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Ma jes, ona krezava Nataša Jovanović..... Nego....jel male plate ili volonterstvo iz ljubavi...? Vest je istinita...???Malo je zarađivala od prostitucije pa se zaposlila u mupu... Sent from my SM-A525F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Pa danas su ljudi prinuđeni da imaju i posao "sa strane" pored "redovnog" posla. Prostitucija, posao ko posao, svi se manje više prostituišemo na svojim radnim mestima, pogotovo u državnoj službi. Mada mi ovo više liči na to da je bila švalerka neke glavešine u MUP-u pa se zaigrala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 19 hours ago, Devil In My Pants said: Treba videti komentare. Kako su se zalepili "desnicari", tacnije sovinisti i naciste. Puna .uda na netu, nad nekim klinjom. Bog da sacuva, koliko smo mi ovde najebali. Ne bi nas pustili u EU da "priznamo" Kosovo, uvedemo sankcije Rusiji i zatborimo sva poglavlja. Dupe dajem da ih je 1/3 na bausteli na zapadu 🙂 Preko tog mosta je moja tazbina, tako da ga donekle razumem... 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 7 hours ago, fancy said: Pa danas su ljudi prinuđeni da imaju i posao "sa strane" pored "redovnog" posla. Prostitucija, posao ko posao, svi se manje više prostituišemo na svojim radnim mestima, pogotovo u državnoj službi. Mada mi ovo više liči na to da je bila švalerka neke glavešine u MUP-u pa se Postenije su od svakog politicara. Plus im je sto ne placaju porez, tako da su mi koleginice u neku ruku. 🙂 Nek rade, ako to zele, ima i muskaraca koji to rade. Pa pola estrade radi ti.. eno im onlyfans..u Amerivi bas gledam, riba zaradjuje 350k godisnje na stopala samo..posle sam cuo da je to ono placeno papreno. E sad, ko je tu lud?? Ovaj sto placa da vidi hbno stopalo ili ova sto ga daje na upotrebu. Savija, Vestica i Krunicka se usrase od para..preko te aplikacije. Te cene clanarine nisu velike, pa zamislite koliko pi.koplacenika to placa. Zamisljam koje tek pare vrte u Indiji gde ih ima 1.6miljiardi. Tacno kontam da ih ima desetine hiljada koje su presle milion. itd..:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 7 hours ago, fancy said: Pa danas su ljudi prinuđeni da imaju i posao "sa strane" pored "redovnog" posla. Prostitucija, posao ko posao, svi se manje više prostituišemo na svojim radnim mestima, pogotovo u državnoj službi. Ovo je istina od a do s, da nemam semu u podzemlju ne bi bilo nikakve vajde od drzavne sluzbe. Ne pitaj nista dalje 🤫 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 49 minutes ago, AgroLaki said: Preko tog mosta je moja tazbina, tako da ga donekle razumem... 😄 Druga strana Lepenice, druga strana realnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 11 hours ago, McLeod said: Druga strana Lepenice, druga strana realnosti. Tamo su stari đavoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 13 hours ago, McLeod said: Druga strana Lepenice, druga strana realnosti. Mogao bih da sednem disertaciju iz sociologije da pisem... And I am not even a sociologist... Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 1 minute ago, AgroLaki said: Mogao bih da sednem disertaciju iz sociologije da pisem... And I am not even a sociologist... Mi imamo sprdnju da postoji neki kriptonit tamo koji kada te ozraci propadas u svakom smislu i najbolje je drzati se prave strane Lepenice. Sto dublje zalazis to je gore. 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Quote "Prvi put me je primio kralj, to nije lako, to mnogi traže, to nisu česte posete. Duže sam razgovarao sa kraljem nego što je bilo predviđeno", rekao je Vučić. jos ga boli sto ga nisu primili na sipku pre 30 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 8 hours ago, Drug Crni said: Džabeeeee!!!!! Da počnu da streljaju random po ulici, narod bi rekao da je to za dobrobit zemlje Srbije. Nemate vi pojma sa kim imate posla, tužna manjino sa mozgom. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 42 minutes ago, erwin said: Moderna prostitucija. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Quote "Kada se završi popis verujem da ćemo imati 6. 700 000 ljudi u Srbiji", dodao je i naglasio da je mladima važna plata kada donose odluku o tome u kojoj državi će živeti. Evo covek vam rekao rezultate popisa, da dzabe ne brojite. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Klasicni taliban Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 https://pescanik.net/istorija-nasilja/print/ Izuzetno dobar tekst Saše Ilića, hvala majci koja mi ga je poslala. Suština je uvek i samo promocija i pospešivanje nasilja u društvu. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Zato i kazem tamo, bolest je vec postala deo njih i bez ekstremnih mera (zna se kojih) od izlecenja nema nista. BTW te reforme školstva koje pominje su ono što sam skoro napisao da sam poslednjeg puta tu bio radostan kad su započete te reforme. Plus sam mislio da tu vecinu cine normalni ljudi koji hoce da se promene i napreduju i pridruze se civilizovanom svetu, u cemu ih je sprecavao milosevic i banda, a ne bolesni anticivilizacijski manijaci skloni haosu kojima je red nesto neprijateljsko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 https://pescanik.net/istorija-nasilja/print/ Izuzetno dobar tekst Saše Ilića, hvala majci koja mi ga je poslala. Suština je uvek i samo promocija i pospešivanje nasilja u društvu.Ti đaci sada imaju 35-36 godina i dobar deo njih ima već decu u osnovnoj školi. To su već tri zatrovane generacije. I onda treba nekako taj mentalitet i način razmišljanja izmeniti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Sracan novi direktor BIA svima koji slavetm Sad ruski i srpski db mogu otvoreno i zvanicno da se zbratime. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 (edited) Ovaj je lud krv ti jebem, pa kakvo je ovo obraćanje? Pa ovo niko nikada nije izjavio na toj funkciji, iako smo imali sve samu gamad, ovo je skandal jbt... https://nova.rs/vesti/politika/uzivo-vucic-se-obrusio-na-kurtija-eu-i-radu-trajkovic-nizao-uvredu-za-uvredom/ Edited December 1, 2022 by JohnnyDragon 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts