Stiletto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ala hulja jede govna na TV, ovo je za neverovati. Koji sam ja mazohista što sam rešio ovo sa slušam, treba me tući bezbol palicom. 2
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, Stiletto said: Ala hulja jede govna na TV, ovo je za neverovati. Koji sam ja mazohista što sam rešio ovo sa slušam, treba me tući bezbol palicom. Spoiler Hahahahahahahhahahahahah 1
Perkos2 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 minutes ago, Stiletto said: Ala hulja jede govna na TV, ovo je za neverovati. Koji sam ja mazohista što sam rešio ovo sa slušam, treba me tući bezbol palicom. Obećaj da nećeš i sutra da pogrešiš i opet slušaš hulju kako laže 1
DJ_Vasa Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 9 minutes ago, Stiletto said: Ala hulja jede govna na TV, ovo je za neverovati. Koji sam ja mazohista što sam rešio ovo sa slušam, treba me tući bezbol palicom. Misliš na ovo? Vučić: Izvinjavam se zbog stvari koje sam govorio o studentima, demonstrantima, svima sa kojima se nisam slagao Nasrao se samo tako.
Stiletto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 12 minutes ago, Perkos2 said: Obećaj da nećeš i sutra da pogrešiš i opet slušaš hulju kako laže Cross my heart and hope to die... 7 minutes ago, DJ_Vasa said: Misliš na ovo? Vučić: Izvinjavam se zbog stvari koje sam govorio o studentima, demonstrantima, svima sa kojima se nisam slagao Nasrao se samo tako. Baš to.
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Pa da to sam i ja pomislio da su mu malo jajca u procepu pa ne moze agresivno.Cim odu vratice se on na radikalsu retoriku. Dok on ne moze tu su njegovi verni psi.
nemanjaol Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ima verovatno doprinos i to sa stranim izveštačima, ali ja ovo više čitam kao to da fokus grupe nisu dobro prihvatile ono od juče 'Jel to neka utakmica' i da zapravo i njegovi glasači blagonaklono gledaju na ovu akciju studenata, pa sad glumi nekog mirotvorca. A istovremeno ima ovu predstavu sa Bačulovim za onaj deo njegovih glasača koji su potpuni umobolnici.
Leo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 6 hours ago, Volter said: Piše u tekstu da je kum Vladimir (Vlada) Jovanović, moguće da je u pitanju onaj krimos - Vlada Japanac. Ne verujem da je taj Vladimir. Pre bih rekao da je ovaj ali nisam siguran https://n1info.rs/vesti/a384037-Pucnjava-na-ulici-u-Pancevu/ Pripadnik ozloglasene Srpske Sparte iz Panceva. Jedna od glavnih batinaskih ekipa. Likovi su zaposleni po javnim preduzecima u kojima se uopste i ne pojavljuju. Edited 12 hours ago by Leo
Volter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 26 minutes ago, Leo said: Ne verujem da je taj Vladimir. Pre bih rekao da je ovaj ali nisam siguran https://n1info.rs/vesti/a384037-Pucnjava-na-ulici-u-Pancevu/ Pripadnik ozloglasene Srpske Sparte iz Panceva. Jedna od glavnih batinaskih ekipa. Likovi su zaposleni po javnim preduzecima u kojima se uopste i ne pojavljuju. Ne menja mnogo i da je ovaj, radi se o kriminalnim njuškama.
Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sutra dan žalosti, zvanično proglašeno. Misli bagra da savest može da se kupi.
Barkley#34 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Proglašenje dana žalosti u poslednjem trenutku je priličan hevi momenat. 1
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Geronimo said: To zbog neke utakmice...? Da jer mu uopste nije stalo. He he. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Hahaha Pink, Informer i Prva zajedno imaju emisiju oko Baculova da skrenu ove njihive zaludjenike o tome sta se radi u NS🤣🤣🤣 O gostima ne treba trositi ni rijec. Mihajlivicka, Maric, Babic itd dno dna
Cyber Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 hours ago, Stiletto said: Ala hulja jede govna na TV, ovo je za neverovati. Totalno razobliceno ludilo. Volela bih da je to kapitulacija u najavi. 3
NikolaTest Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 7 hours ago, Klotzen said: Pogledao sam ovo za Bačulova. Ako nije AI, čovek je 100% idiot ili radi za hulju. Neverovatno glup način na koji je on mislio da privuče pažnju na sebe. Ma ovo je izrežirano 100%. Ko normalan priča ultra poverljiv razgovor ispred kuće a kad se završi razgovor ulazi se u zgradu. 🙄
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Quote Zagrljaji i suze radosnice u Preljini: 1.500 Čačana dočekalo heroje sa KiM Uz snažne emocije, zagrljaje, suze radosnice, više od 1.500 Čačana večeras je u Preljini dočekalo Srbe sa Kosova i Metohije koji već tri dana pešače na veliki narodni skup u Novom Sadu protiv blokada. Naravno, nije ih bilo ni 200. Pogledajte u spojleru tu mladost, tu budućnost njihove Srbije: Spoiler Edited 5 hours ago by Volter
sasha arsenal Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 13 minutes ago, Volter said: Naravno, nije ih bilo ni 200. Pogledajte u spojleru tu mladost, tu budućnost njhivoe Srbije: Reveal hidden contents https://www.instagram.com/reel/DQe34DEDdTS/?l=1&fbclid=IwY2xjawNyGxdleHRuA2FlbQIxMQABHpXdgbmL8Gj0imMBoV_4Q7Tw5Yhb_oBx-Dif0sxKbdlIqRi9hSLYUcfay9xT_aem_RjTB03xmliexpyGrgDU3AA&utm_source=ig_embed Inače,bagra sa fantomkama na glavi polupala je autobuse u Čačku koji su trebali da prevezu ljude na sutrašnji skup. 1
Recommended Posts