Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

Prosto ne mogu bez stvaranja imaginarnih neprijatelja. To je temelj njihove idiotske politike. 

Ajde baš da vidim taj skup kako će da izgleda. Očekujem da to bude u SPENS-u, uz rekordan broj murije koja će blokirati prilaze.

Valjda su svjesni da na otvorenom ne mogu praviti.

• Like 2

Gledao sam sad prilog na N1 o tome kako su poceli protesti u Despotovcu. To sam video vec, covek je stajao sam u Resavici, jos manjem mestu kod Despotovca, a onda se pojavio drugi - covek je presao 200 kilometara iz Rakite, ako se secate, gde su bili uspesni protesti u odbrani Rakite od mini hidroelektrane, jer je i on stajao na pocetku sam i nije hteo da dopusti da taj covek stoji sam ❤️

Najteze je stati drugi.

Posle toga ide lavina.

Poceo sam da placem dok sam ga slusao.

• Like 4
  • Love 3

17 minutes ago, deez nuts. said:

U vrhu Telekoma pricaju da oni kupuju SBB, preko tih nekih ceha/slovaka. 

To Lučić trtlja već mesec dana. PPF je prodao većinski paket u yettelu u istocnoj evropi za preko 2 mlrd eur i sad imaju dosta keša. 

10 minutes ago, Clash said:

Ali pazi ovo, NARODNA DEKLARACIJA O VOJVODINI?!

To bi trebalo biti tačno šta? Ovo nešto kao kad Čović piše saopštenja u vezi stvari koje niko i ne pominje.

Pa deklaracija da vam neće dati da se otcepite, pričate vojvođanskim jezikom i sve to što propagirate, taj separatizam, iredentizam, srbomržnju...

Nemojte se praviti Toše (nije Proeski).

Edited by shonke
  • Ha-ha 2

Glumci pozorišta u Beogradu, Novom Sadu, Somboru i Zrenjaninu doneli su odluku da obustave rade i stupe u sedmodnevni štrajk.

Vest o sedmodnevnom štrajku u pozorištima objavili su mnogi glumci.

„Po prvi put u istoriji srpskih pozorišta odlučujemo se na ovakav čin, prihvatajući poziv studenata na borbu za rad institucija i odgovoran odnos prema sopstvenoj delatnosti, svesni da već decenijama prisustvujemo urušavanju svih, pa i kulturnih institucija ovog društva. Studenti su nas podsetili na odgovornost i ohrabrili na samoorganizovanje kako bismo, unutar svojih struka i institucija u kojima radimo, započeli aktivno učešće u kreiranju boljeg društva“, navodi se u saopštenju.“

Sa Nova S 

Novi nivo cinizma je otključan.

Institucijini roditelji po ceo dan gledaju Informer i RTS i jako im je loše od sekiracije i brige za svoju decu i unuke.

On je dobio dodatnu snagu da se bori jer ne želi da bilo koji roditelj u Srbiji prolazi kroz ono kroz šta prolaze njegovi napaćeni otac i majka.

• Like 2

5 minutes ago, shonke said:

Pa deklaracija da vam neće dati da se otcepite, pričate vojvođanskim jezikom i sve to što propagirate, taj separatizam, iredentizam, srbomržnju...

Nemojte se praviti Toše (nije Proeski).

Uh ako je to onda u redu, ja mislio da hoće da dozvole narodu da hoda biciklističkom stazom i da nam zauzmu bunar 

• Ha-ha 1

Dodatno, kačim ovde jer više vas možda vidi.

Institut društvenih nauka organizuje međunarodnu konferenciju Društvo i strukturno nasilje. Ovde imate program i Zoom link ka predavanjima, danas ima još sesija, a konferencija traje i sutra.

Jebiga, nisam okačila ranije, jutros je bila sesija na temu državnih institucija i nasilja u Srbiji.

24 minutes ago, Clash said:

Ali pazi ovo, NARODNA DEKLARACIJA O VOJVODINI?!

To bi trebalo biti tačno šta? Ovo nešto kao kad Čović piše saopštenja u vezi stvari koje niko i ne pominje.

Ih, tačno šta? Pa ZNA NAROD...

• Like 4
  • Ha-ha 1

17 minutes ago, Mina D. Harker said:

Narodni pokret, narodna deklaracija...slatko je to njegovo prisvajanje naroda i države, ne mogu dočekati da mu vidim leđa, odvratnom patetičnom državatosamja demagogu. Tog dana ću se napiti po ko zna koji put u životu.

On ti je potpuno dovoljan razlog zašto se kaže da je patriotizam poslednje utočište hulje.

• Like 2

Just now, Mina D. Harker said:

Zapravo, kad god vidim narod u imenu ili paroli neke stranke - ne samo u Srbiji - znam da je desničarska. To im je dog whistle.

Da, baš to, poslednje utočište. Sklanjaju se u pećinu fejk patriotizma optužujući sve ostale da su protiv poretka, naroda, ustava, da su izdajnici a on eto jedini brani Srbiju od svih ala. To ti je to, hulja.

• Like 3